Kusum ölüyor galiba :((((

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar 3 aylık muhabbet kusum var . Bi süredir zayıfladığını farkettik hemen veterinere götürdük annemle . İlac verdi iyilesir gözleri cam gibi bakıyor 10 gün sonra getir yine bakayım dedi. Ilaclari verdik biraz iyi gibi oldu ama bugün her yere kusmus :(((( haşlanmış patates verin dediler yaptik verdik ama hiç bir şey yemiyor. Aglamaktan helak oldum başka ne yapabiliriz nolur biseyler söyleyin :((((

Hiç beslemedim, hiç bilmiyorum. Yapabileceğim tek şey kuşunuz için dua etmek. Allah onu size bağışlasın, ölmesin inşallah. Köpeğimi kaybettim, acısını iyi bilirim. Sizin yaşamamınızı dilerim.

ne güzelsiniz ya hayvanları sevenleri nasıl seviyorumm:KK19:

Veterinere tekrar götürün. Evde sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Sonra daha fazla üzülmemek için veterinere götürün lütfen.

Doğru diyorsunuz bugün tekrar götürelim inşallah iyilesir çok seviyorum onu :((((

Nolur konum tasinmasin orda kimse cevap vermiyor lütfen :cry:

Bi daha götürün ya yazıktır benım de var muhabbet kuusm konusuyor hem de

ilaç olarak ne verdi veterineriniz. ismi varmı veya tarif edebilirmisiniz

ilaç olarak ne verdi veterineriniz. ismi varmı veya tarif edebilirmisiniz
Siringaya çekmiş ilaçları iki tane isim söylemedi bunlar iyi gelir hemeen dedi o daha çok minik :((((

Annem es alsak yanına onunla oyalanip yem yer mi acaba diyor. Arkadaşlar gidiceZ veterinere birazdan :(

3 aylıksa çok küçük yavurların kurtulması zordur.üzgünüm ama herşeye hazırlıklı olun. kuşlarla ilgili ilaçlar çok sınırlı olduğunudan hekiminiz yeni bir ilaç vermeyebilir. bir veterinerden neomisin toz alın. yarım suluğa bir pirinç tanesi kadar koyup eritin. kedisi içmiyorsa bir iki damla bu karışımdan ağızına verin.

kuşunuzu sıcak bir ortamda tutun, kabından yem yemiyorsa iyileşene kadar yemini kafesin zeminine de koyun, suyunu her gün yenileyin. sindirim için kuş kumu kullanıyorsunuz değilmi? iyileşir inşallah geçmiş olsun

Kıyamam :(
Aldığınızda kaç aylıktı kuşunuz?
Yani şuan kaç aylık biliyor musunuz?

Kusması eş istemekten de kaynaklanıyor olabilir.
Benim kuşum da sürekli kusar.
Ama siz zayıfladı ve yem yemiyor diyorsunuz.
Acaba depresyonda mı minik ya?

Benim kusumda cok mutsuzdu ishaldi dedim olecek galiba esi aldik iyilesti ama beni unuttu hic elime gelmez kankasiyla takiliyor gecen gunde biri mantar olmustu ilac kullandik halsiz perisandi zor hareket ediyordu kedi kopegi anlamk zor minicik kusun derdini anlamak cok daha zor umarim kusunuz iyi oluuur guzel haberlerinizi aliriz

Arkadaşlar 3 aylık muhabbet kusum var . Bi süredir zayıfladığını farkettik hemen veterinere götürdük annemle . İlac verdi iyilesir gözleri cam gibi bakıyor 10 gün sonra getir yine bakayım dedi. Ilaclari verdik biraz iyi gibi oldu ama bugün her yere kusmus :KK43:((( haşlanmış patates verin dediler yaptik verdik ama hiç bir şey yemiyor. Aglamaktan helak oldum başka ne yapabiliriz nolur biseyler söyleyin :KK43:(((
Fotoğrafını atar mısın canım. Cereyanda kalmış olabilir mi yada soğuk bir yerde?

Back
X