Kuşum Pamuğa yardım edin :-(

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.264
916
198
Kızlar bilgisi olan varsa yardım edin lütfen kuşumun gagasının üzerinde bugün bi şişlik oluştu bu ne olablir çok üzülüyrum :KK14:. Böyle bi durumla karşılaşan var mı geçmesi için neler yaptınız :cry:
2015-10-22 20.26.29-1.webp

Güncellemee:KK73:
Kızlar Pamuğum iyileşti çok şükür mantarmış o vikis ve bi antibytk krem aldk eczaneden iki günde kurudu hiç bişey kalmadı şükür :21:
Bu şekilde birşeyle karşılaşan olrsa bilgi vermk istedm ama tabi önce bi bilen kişiye sormak şartyla :KK66:
İşte pamuğumun iyileşme sonrası minik kafası :KK68: o bölgede tüyleri yok şuan zamnla çıkıcakmş
:KK75:
IMG_20151028_130221.webp

Son düzenleme:
İltihap gibi gorunuyor. Belki bir yere cizdirmis sonrasinda enfeksiyon kapmis olabilir bi veterinere gostermeniz daha yararli

Bizim kuşumuzda da olmuştu.babam bepanthene sürmüştü uzun süre...düştü gitti sonra.

Oy kurban olurum bebeğime, inşallah geçer, mantar olmasın benim oglusum da da vardı. Acilen veterinere götür canım :(

İltihap gibi gorunuyor. Belki bir yere cizdirmis sonrasinda enfeksiyon kapmis olabilir bi veterinere gostermeniz daha yararli

Evin içinde oynuyrz onnla çarptı mı acaba dedim başta ama hiç olmadı öyle bişey kafesnde mi çizdirdi acaba. Evet veternere göstrcem bu gidişle inş kötü bişey değildir :KK43:

Bizim kuşumuzda da olmuştu.babam bepanthene sürmüştü uzun süre...düştü gitti sonra.

Babmda dedi krem sürelm dye ama korkyrum ya daha kötü yaparsa diye
Oy kurban olurum bebeğime, inşallah geçer, mantar olmasın benim oglusum da da vardı. Acilen veterinere götür canım :KK43:

İlk bnde mantar sandm ama emin olamdm işte sürekli gittiğimz petshop bilirmi acaba bi ona sorcam ilk. veteriner uzakta biraz ama götürürm yetr ki iyilşesin pamuğum:KK17:

Back
X