• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum ve Annem

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhabalar annem yüzünden ne yazık ki sürekli ağlıyorum.1 ay önce yalnızlığıma iyi gelsin diye muhabbet kuşu aldım.Annem yanıma geldi.Tüylü hayvana alerjisi olduğu için kuşumu göndermemi istiyor ama ben ona çok bağlandım vermek istemiyorum...Annem bir gün geri gidecek...Ben yine yapayalnız kalacağım...Doktora git diyorum gitmiyor.Iki günlüğüne arkadaşıma verdim bu seferde ağlaya ağlaya bitip tükendim.Geri aldım annem yine bana cephe aldı.Kafesin üzerini örtüp odamın kapısını kapalı tutuyorum ama yine de dokunuyor diyor...Ne yapacağım ben kuşum benim tek arkadaşım...

Merhabalar annem yüzünden ne yazık ki sürekli ağlıyorum.1 ay önce yalnızlığıma iyi gelsin diye muhabbet kuşu aldım.Annem yanıma geldi.Tüylü hayvana alerjisi olduğu için kuşumu göndermemi istiyor ama ben ona çok bağlandım vermek istemiyorum...Annem bir gün geri gidecek...Ben yine yapayalnız kalacağım...Doktora git diyorum gitmiyor.Iki günlüğüne arkadaşıma verdim bu seferde ağlaya ağlaya bitip tükendim.Geri aldım annem yine bana cephe aldı.Kafesin üzerini örtüp odamın kapısını kapalı tutuyorum ama yine de dokunuyor diyor...Ne yapacağım ben kuşum benim tek arkadaşım...
Neden yalnız hissediyorsunuz?

Biliyorum..aslında iki günlüğüne bıraktığım kişide arkadaşım sayılmaz..annesi ısrar ediyor diye konuşuyor benimle...yani ona uzun süreliğine bırakmak isterdim ama gönlü yok

Hiç uzmana göründünüz mü?
Bağımlılık sorununuz olabilir mi?
Hayvan sevgisi çok güzel bir şey ancak bu derece bağımlılık bana çok da normal gelmedi.
Annenizin alerjisi var ki mahveder bu insanı. Rezalet bir şey.
Buna rağmen kuşu evde tutmaya çalışmanız ve annenizle sürtüşmeniz hele hele başkasına bıraktığınız için ağlamanız, bir de üstüne "kuşa günümğ anlatmadan rahat edemiyorum" demeniz bana kesinlikle normal gelmedi.
Yanılıyor da olabilirim ama anne ve kuş meselesinden daha önemli bir sorununuz olabilirmiş gibi geldi bana.

Yanlız o kuşlar hassas kuşlar bende besliyorum ordan biliyorum küser ise hayatını kaybedebilir.Çok fazla da yerini değiştirmeyin yazık hayvancagıza :(

annen neden geldi

ne demek onunla konuşmazsam patlarım

annenle konuşamıyorsan neden sende gitsin evine madem

ayrıca kuş da cevap vermediğine göre siz birine derdinizi anlatmıyorsunuz

duvara anlatın

yazın vs aynı şey olur

bunun için de ağlanmaz

ev sizin kuş da kalsın, anneniz de gerçekten çok rahatsız oluyorsa gitsin evine madem sizi sevmiyormuş

Anneniz gidene kadar güvenebileceğiniz birine bırakın... Sonucta sürekli kalmayacakmış yanınızda. Ayrıca alerjisi olup evinde 5 kedi besleyen insanları tanıyorum, gerçekten istese ilaçları var tedavisi var ama anneniz hayvan sevmiyor belli ki.

Back
X