Kuşum

Teşekkürler,yorumunuzu görmemiştim. O kısmı tekrar içine girdi .Sonra da yumurtladı , . Şimdi normal gibi ,umarım tekrar kızgınlık dönemine girmez( Bu arada tek kuş ,7 yaşında.Bir ay önce de yumurtladı.)
Korkutmak gibi olmasin. Genelde ölümcül olabiliyor. Cok iyi kurtarmış.

Benim kusum da 7 yaşında ve İngiliz kusuydu. Cok iyi bir veterineri vardı. Kalsiyum desteği verdik. Cumartesi bu sekil oldu. Kendi veterineri yoktu. Baska veterinere goturmek zorunda kaldım. Ameliyat oldu. Ertesi gun öldü. Kasap gibi rezil para düşkünü bir veterinere denk geldim. Belki de hic ameliyat olmasaydı kurtulma sansi daha fazlaydı.3 sene oldu hala içim ciz eder.

Korkutmak gibi olmasin. Genelde ölümcül olabiliyor. Cok iyi kurtarmış.

Benim kusum da 7 yaşında ve İngiliz kusuydu. Cok iyi bir veterineri vardı. Kalsiyum desteği verdik. Cumartesi bu sekil oldu. Kendi veterineri yoktu. Baska veterinere goturmek zorunda kaldım. Ameliyat oldu. Ertesi gun öldü. Kasap gibi rezil bir veterinere denk geldim. Belki de hic ameliyat olmasaydı kurtulma sansi daha fazlaydı.3 sene oldu hala içim ciz eder.

Çok üzüldüm,bu Cumartesi mi öldü?

Rahmi dışına çıktı derken
Poposu aşağıya doğru mu sarkık?
Yumuşaksa bişey yoktur çünkü ur olsaydı sert olurdu bir fotoğraf atar mısınız
Her veteriner kuştan anlamaz yanlış bir şey yapıp hayvancağız öldürebilir çünkü kuşlar çok narinler

Back
X