• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusur aramak için bakarsan bulursun!

Ya bu başlığı açmadan zaten ayrılmanız gerekiyordu. Nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum.

Merhabalar... Hanımlar erkek arkadasımla bir avm'deydik. Bir adam kucagında cocukla ılerı geri hareket ederken bana carptı , pardon bile demedi. Ben de hemen kaçtım, adama bişey demedim, sadece erkek arkadasıma dedim ki " hale bak yolun ortasında duruyor bana carpıyor bır de pardon demıyor".. Erkek arkadasım da "Cocugu var bosver" dedi. Ben "Çocuk varsa daha iyi ya kenarda dursun ona da carpabilirler" dedim. Konu kapandı. Daha sonra markete girdik. Mısır aldım. Kasaya geldiğimizde mısırı fazla aldıgıma karar verdim, 1 paketi sakızların ordakı bolume bıraktım. Erkek arkadasım bir an saldırmaya basladı bana "Niye yerine bırakmıyorsun, niye oraya bırakıyorsun yaaaa nasılmışşş, yaaa nolduuuuu" dedi. Aynen yazdığım sekilde yaydıra yaydıra ve yüksek sesle.. Çok şaşırdım, şaka yapıyor sandım, yüzüne baktım ciddi.. "Herkes bırakıyor" deyince iyice üstüme geldi, "Sen insanları aşağılıyorsun kendin yapıyorsun yaaaa nasılmışş" diyor hala.. Arkamızdaki ve önümüzdekiler dönüp bana baktılar , utandım. Kısık sesle "sen kaşınıyosun" dedim. Çünkü erkek arkadasım gerekli gereksiz kavga cıkarır. Öyle deyince de bana "kapa çeneni" dedi. Şimdi anlayamadım. Ben kimseyi aşağılamadım. Erkek arkadasımla bir rahatsızlıgımı paylasmak istedim. Haksız da olsam daha yumusak bır sekılde benı uyarabılırdı. Düşman gibi ya da gol atmayı bekler gibi bu hareket tuhafıma gitti.. Sonra barışmak için 1-2 gün sonra yanına gittim "niye insanların içinde oyle yaptın" dedim, o da "gerçekleri söyledim, boş konuşuyorsun, orda sana bir tane koyardım görürdün" dedi. Ben de "gerçekler öyle ulu orta mı kasti yapar gibi konuşuluyor, ben de senle ilgili gerçekleri bagırarak konusayım, koyuyorsan da gel koy korkmuyorum hem sana mı sorucam boş mu konusuyorum dolu mu konusuyorum" dedim. Şimdi haksız bile olsam, aşağılamış bile olsam sizce kasada insanların içinde yaptıgı o konusma tarzı neyin nesi..? Yorumda bulunursanız sevinirim, çünkü şaşkınım gerçekten.

Tarzlarınız ilginç. Senin çarpan adam hakkındaki konuşma tarzın bide sevgilinin konuşmaları.. off çok fena :)
benim çarpan adam hakkında konusmam nasıl ilginç olmuş anlamadım (gerçekten anlamadıgım ıcın soruyorum, tepki değil)

benim çarpan adam hakkında konusmam nasıl ilginç olmuş anlamadım (gerçekten anlamadıgım ıcın soruyorum, tepki değil)
Tarz olarak ilginç dedim. Yoksa çarptığı için tepki vermen normal. Pardon deseydi yanlışlıkla olmuş tepkiye gerek yok derdim. Erkek arkadaşın çok gereksiz bi model. Bikere saygısız. Sen ona güle güle de yeni modellere bak derim.

Böyle bir adamla neden barışmak istediniz anlamadım. Ne alaka yani ?size çarpan kisiyle ilgili tepkiniz nere mısırı bırakmak nere? sırf sorun çıksın diye tepki vermiş sevgiliniz. Ayrıca sana bi koyardım görürdün ne demek? Ne amiyane ,ne çirkin, ne seviyesiz bir konuşma tarzı bu. Kesinlikle buna izin vermemelisiniz. Hani saygı nerede bu ilişkide? İnsan sevdiğine böyle konuşmamalı.

Böyle bir adamla neden barışmak istediniz anlamadım. Ne alaka yani ?size çarpan kisiyle ilgili tepkiniz nere mısırı bırakmak nere? sırf sorun çıksın diye tepki vermiş sevgiliniz. Ayrıca sana bi koyardım görürdün ne demek? Ne amiyane ,ne çirkin, ne seviyesiz bir konuşma tarzı bu. Kesinlikle buna izin vermemelisiniz. Hani saygı nerede bu ilişkide? İnsan sevdiğine böyle konuşmamalı.
Ben de boyle dusunuyorum durduk yere kavga cıkarmak ıcın yaptı... Bir insan nasıl kavga cıkarmaya calısır, ben kavga cıkmasın, tartısmayalım dıye ugrastıkca... Çok kötü kalpli ve hain bi insan. Bunu onun yuzune de soyledım "haın ve adisin" dedim

Back
X