Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar neden böyle şeyler atıyorsunuz ya yeterin ya bu kadarı da burda paylaşılmaz bunu paylaşanlar nasıl akıl edemiyor rahatsız olduğunuz bi şey varsa bunu doktora gösterin biz doktor değiliz!!!
Fotoyu görmeden hızlıca kaydırdım çok şükür
Ablacım siteye 2012 de kaydolup senelerce hiçbir şey yazmamışsın şimdi bu iğrenç fotoğrafı atmak için mi yazdın
Kac yasindasiniz yahu. Ped fotosunu gectim. Her kadının yasadigi birseydir bu. Lekelenme olur, akinti rengi degisir bilmem ne.. ne var bunda.. bunun fotosunu paylasacak ne var. Bu iste bi is var bence..
Lekeli ped, kakalı bez paylaşmak moda oldu. Biri de akıntısını eline alıp fotoğraf çekmiş. Ne pis bir yer oldu burası Yakında müstehcen fotolar da gelir
Başlığa fotoğraf olduğunu yazdığınız halde meraktan hem bakmaya hem de sizi azarlamaya gelirler.
Yardımcı olanı bulamazsınız.
En iyisi kaldırın.
Ne siz laf işitin ne de moderatörden uyarı alın.
Ben de hoş bulmuyorum görsel koyulmasını elbette ama onca kişi yüklenmiş bi de ben demeyeyim dedim.