Kusura bakmayin yazmam gerekli...

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Kusura bakmayin gercekten ama napacagimi bilmiyorum 3 yillik evliyim severek evlendik asik degildim ama kafam uyuyordu beni seviyordu iyiydi bende sevdim evlendik 4 yil ciktik o zaman uzaktaydi az girusuyorduk ustunkoru biseyler yasadigimizda iyiydi hersey

Evlendik hemen cocuk oldu ara ara yorgunluktan cinsellik yasiyoruz ama hic tam anlamiyla bisye anlayamadim,

bazen soguyorum ondan bugun istekliydim cinsellik sirasinda argo konusunca birden istegim gitti midem bulandi normalde argo konhsan biri degil ama cinsellik sirasinda gaza gelip yapiyor hosuma mi gidecegini zannediyor ne bilmiyorum ,

Ogurmeye bile basladim,nasil boyle etkilendim kotu sekilde bende anlayamadim,dedim hatta argo konusmalar hosuma gitmiyor diye sonra kibarlasti ama ben duzelemedim ,

ona caktirmamaya calistim mide bulantimi ama kendime sasirdim ,aradigim fiziksel ozelliklere sahip degil sevdigim icin onemsemem bunu zannediyordum ama cok nadir istiyorum esimi o anlamda,

bir de kendine cok bakmayisi beni itiyor,dis fircalamadigi icin opusmekten sogudum mesela,deyince de durumun cekiciligi kaciyor iki taraf icinde ne yapsam bilemedim:/

niye kendinizi kullandırıyorsunuz? sizin hoşunuza giderse yapılır o dirty talk, aksi durumda eşşek gibi tutacak çenesini. açıkça söyleyin bu yaptığın benim hoşuma gitmiyor bir daha yapma diye. ki ben olsam ilişki esnasında istemediğim bir şey yapılsa hadi yallah der onu bırakırım orda.

diş fırçalama konusunda da bundan sonra her gün dişlerimizi fırçalayacağız çocuğa örnek olmak için filan diyin. herhalde hayvan değildir birisi dişini fırçala deyince fırçalar bence.

Diş fırçalama konusunda sonuna kadar haklısınız. Ama bence problem adamın dirty talk olayı değil, siz ona aşık değilsiniz arzulamıyorsunuz ve cinsellikte de en ufak şeyleri batıyor. Argo konuşmasının altında sizi bilinç altında bir şeyler rahatsız etmiş olmalı.

Benim aklima ilk taciz geldi..yani bu kadar tepki vermenizin altinda öyle birsey yatabilir mi? Veya size normal hayatinizda istegin disinda birsey yaptiriyor mu?
Ama esinizi arzulamadiginizda olabilir.

Bence konuşmalısınız bunları yani anlayışlı bi adam mı nasıl karşılar? Sonuçta iki taraflı beklentilariniz var e bunları söylemezseniz ikiniznde bilemezsiniz

Niye icinizdekileri eşinize söylemiyorsunuz ki?
valla eşim dişini fircalamasa yahut başka bişey hemen benden uyarı alıyor. yani bu konularda hiç affim yok....

Dirty talk sevmiyorum diyin
Dişlerini fırçalar mısın diyin
Yani insan böyle şeyleri eşine söyleyebilir
Aranızda o kadar mı mesafe var?

Bizimde cinsel sorunumuz var dun acmsdim zaten konuyu.erken bosalma oldugu icin zevk alamiyorum o yuzden cinsel istegim yok oldu resmen.sizdede ayni sebeb ola bilirmi?sizi tatmin etmedigi icin sogukluk ola bilir.ama ben esime dislerini fircalamasini ve her iliskiden once dus almasini rica degil emr ediyorum.o nedemek ben dusumu alacagim dislerimi fircalayacagim karsimda kokan birimi olacak?dislerini fircalamazsan sevismeyecegim de

Şuraya siz aşık değilsiniz sevmiyorsunuz yazan bayanlar keşke konu sahibini daha da soğutmasanız ya. Dişlerini fırçalamıyor diyor siz diş farçalamayana aşkınızdan ölüyorsanız sizin sorununuz. Tabiki itilecek diş fırçalamayan adamdan ne var bunda. Kalp kırmadan açık konuşmalısınız ki karşı taraf ta birşeyler yapabilsin olayı kurtarmak için.

Şuraya siz aşık değilsiniz sevmiyorsunuz yazan bayanlar keşke konu sahibini daha da soğutmasanız ya. Dişlerini fırçalamıyor diyor siz diş farçalamayana aşkınızdan ölüyorsanız sizin sorununuz. Tabiki itilecek diş fırçalamayan adamdan ne var bunda. Kalp kırmadan açık konuşmalısınız ki karşı taraf ta birşeyler yapabilsin olayı kurtarmak için.
katılıyorum

Back
X