Saç Uzatma Yöntemleri Küt Saç Günlüğüm- Sinameki Kürü

kasedecan

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
22
4
16
Kıııızlar. Ne cesaretse gittim upuzun güzelim saçlarımı bir anda kimseye söylemeden kısacık kestirdim. Şu an çok pişmanım tabi ki. Hemen uzatmam lazım bu saçlarımı. Forumda sinameki kürünün faydalarını yazmışsınız. Çok ümitlendim okudukça bugün başlıyorum ben de. Birazdan okula giderken alacağım malzemeleri. Hayırlısıyla eskisi gibi upuzun saçlarım olacak inşallah :KK43:
Burayı saç uzatma günlüğüm olarak kullanacağım.

sinameki bepanthen evigen bemiks ve de badem yağıyla yapacağım maskeyi.
siz de burada uzattığınız saçlarınızın fotoğraflarını atarsanız daha çok ümitlenirim daha hevesli olurum:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlarımızın boyu aynı canım bende güçlendirip uzatmak istiyorum saçlarımı

Faydalı gelecek şeyleri yazıyorum canım uzattığını söylenen ürünleri,revox at kuyruğu şampuanı,sarımsaklı şampuanlar,dax spergro,barcelino bakım yağı,sinemaki kürü, soğan suyu,bunlar etkili çözümler.Hangisini seçecein sana kalmış,ben şuanda,sarımsaklı şampuan ve barcelinoyu kullanıyorum bide hergün saçına masaj yap ben öyle yapıyorum saç diplerini uyarması için:KK37:

Çok sağol Canım şifa olsun tamam bende aktardan bu markadan bakayım bende sıgır iliği kürünü tamamladım dün zeytinyağına içine sarımsak rendeledim 15 gün sonra kullanacağım :KK60::KK60:

kızlaar vize haftama denk geldiği için dediğim kürü uygulayamadım. okuldan eve evden okula gittiğimdem dolayı hiç fırsatım olmadı. ama bu arada da boş kalmadım tabi ki. turp formülünü iki kere saçıma uyguladım.
daha doğrusu iki gün önce ilk kez yaptım, şu an da kafamda havluyla bunları yazıyorum. ikinci seferi de bugün yaptım yani :eek:

iki fotoğraf arasında gözle görülür fark var ama ilkinde saçımın doğal hali ikincisinde düzleştirdim. o sebepten uzama olup olmadığını kestiremedim. saçımı bugün yıkadıktan sonra doğal haliyle ve de düzleştirip tekrar çekeceğim o zaman net şekilde belli olur. ilk uygulamada etki etmesini tabi ki beklemiyordum zaten. ama yine de insan ümitlenmiyor değil o_O

Canım sarımsaklı şampuanı kendim hazırladım evde,250 ml pantene doğal sentez içine, 7 diş sarımsağı böldüm,karışık bakım yağım vardı önceden ,çam terebentinli, marketten almıştım,onu koymuştum, hepsini karıştırmıştım,düzensiz kullanıyorum ,ama işe yarıyor. fark ettim diplerde küçük saçlarım dahi çıktı,ayriyetten barcelinoyu kullanıyorum, markası şuEki Görüntüle 1805564 bunu kullanıyorum, canım kokusu çok güzel ayrıca, lavantayı andırıyor .ferah bi kokusu var.
canım çam terebentini ben de duymuştum şampuana katılmasını. gönlüm vardı onu almak için de. aktara gidebilirsem en yakın zamanda sinemakiyi de denemek istiyorum. bir de sarımsağı kattığımızda kokusu kalıyor mu saçlarda :KK22:

Merhaba arkadaşlar. yeni bir konu açmak yerine buraya yazmayı düşündüm. Konu sahibiyle aynı kaderi paylaşıyoruz kalçamda olan saçlarımı iş stresi ve değişiklik olması açısından konu sahibi arkadşla tam olarak aynı boyda kestirdim ocak ayında. ve tabi hemen ardından gelen pişmanlıklar eski dostum sinameki kürüne başladım kestirdikten tam bi hafta sonra. bunun yanında restorex şampuan,bitince de organix biotin collagen kullanmaya devam ettim. hergün medobiotin marka b vitamini içtim. he bir de herhafta sinameki kürümün yanında haftada bir de ayrıca dax supergro kullandım. hatta kullanıyorum demem daha doğru olacak çünkü daha uzatma maceram bitmedi. açıkçası dertsiz başıma dert aldım. daha güçlü uzaması açısından iyi oldu diyebilirim ayrıca tepemde minik saçlar çıktı. aradaki farkları gösteren bikaç fotoğraf paylaşacağım. benim üç ayda toplamda 9 cm uzamam gerçekleşti. ki yıllar evvel kestirip bakım yapmadığımda altı ay dokuz ay arasında bu kadar uzamıştı. sizce bu uzama az mı yoksa iyi mi? bu arada konu takibimde olacak. tarihsiz olanların tarihleri ise 18 ocak/18 nisan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 286
  • image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 256
Back
X