kütahyalı hamileler

kütahyalı çıkmadı sanırım :) ben yazayım bari

ben kayseriliyim Erciyes hastanesi doktorum :Çetin arık

kesinlikle ve kesinlikle evliya çelebi deki Dr.Volkan Aksakallı yı tavsiye ediyorum. zaten yoğunluktan randevu almak zor oluyor.. biz bütün kızlar ona gidiyoruz ve çok memnunuz..

ben hamileliğimin ilk ayından beri anadolu hastanesine gidiyorum doktorum çok ilgili sağolsun

başka doktorarıda merak ettim

anadolu hastanesine de gitmiştim ama özellikle bayan doktor tercih ettiğim için anasultan tıpa gittim doktor meryem hanım ben memnun kaldım ama doğum servisi olmadığı için başka bir doktor bulmak zorundayım tavsiyelerinizi bende dört gözle bekliyorum arkadaşlar

kütahyalı bende kütahyalıyım ama istanbulda oturuyorum tebrikler allah analı babalı büyütsün
bende hamileyim 6 hafta 4günlük

3 aydır ayşe solaroğluna gidiyorum çok memnunum gerçekten çok ilgili erken dönemde bebeğin kesesinin erkek kesesine benzediğini söyledi bakalım doğru çıkacak mı?

evet arkadaşlar ayşe hanımın öncedende söylediği gibi bebek erkekmiş erken dönemde kese şekline bakarak anlayabiliyo

:50::50::50::50::50::52::52::52::52::52::52::52:nerdesiniz kütahyalı hamileler
uzun zamandır kimse yazmamış buraya bana güvenelir bi doktor adı verir misiz.
6 aydır hamile kalmak istiyorum am akalamıyorum adetlerim düzensiz
bana yardımcı olun lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
artık bende hamile olmak istiyorum:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43::43::43:

Back
X