arkadaşlar lütfen yardım edin,mide ekşimeleri beni tüm gün yatırıyor.hiç bir şey yiyemiyorum.
gaviskon kullandım,yastığımı yükselttim,ekmek çiğniyorum,3 yudum süt içiyorum,zeytini çekirdeği ile yutuyorum hiç biri işe yaramıyor.aksine daha azıttı .fikri olan varsa yazabilirmi...
arkadaşlar lütfen yardım edin,mide ekşimeleri beni tüm gün yatırıyor.hiç bir şey yiyemiyorum.
gaviskon kullandım,yastığımı yükselttim,ekmek çiğniyorum,3 yudum süt içiyorum,zeytini çekirdeği ile yutuyorum hiç biri işe yaramıyor.aksine daha azıttı .fikri olan varsa yazabilirmi...
ßende 28 haftalık hamileyim çok yanmam ekşimelerim oluyor soda içiyorum birazda olsa yatıştırıyor acaba sodanın herhangi bi zararı olur mu ama içmeyincede duramıyorum çok şiddetli olduğunda da soda yoğurt tuz karıştırıyorum iyi geliyor bana bebeğe bi zararı olur mu sodanın
aynı dert bendede var arkadaslar.zaten zor yıyorum yedıkten sonrada mide yanması başlıyor yedıgıme bın pısman oluyorum.bılen varsa nasıl geçtığini nolur bı yardım edin
aynı dert bendede var arkadaslar.zaten zor yıyorum yedıkten sonrada mide yanması başlıyor yedıgıme bın pısman oluyorum.bılen varsa nasıl geçtığini nolur bı yardım edin
mineralli su iyi geliyor 3 ay bittiği an hepsi bitiyor reflü gibi olmuştum resmen 12.haftada hepsi bitti şimdi tekrar başladı :2:
yemeyi bırakmayın hafif hafif başka şeylerden de olsa mutlaka mideniz boş kalmasın diğer mesajda dediğim gibi soğuk şeyler ve soğuk su elma ayva vs.arkadaşım bana ayva geçiriyor dedi günde 2 ayva yediğim oldu geçmiyor ama rahatlatıyor. yemeyince daha kötü oluyor bide dondurma vs ulaşabiliyorsanız beni çok rahatlatmıştı. geçmiş olsun umarım biran önce biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?