Kuyruk kaynana kp:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Ya okadar sinirim bozukki buaksam abimin dugunu vardi kp kv yide cagardik..bizim sulalede herkezin dugunune gelmek istiyorlar cagarmayan akrabalarima laf sokuyorlar.buaksam kaynanam halamin kizina nisanina cagaarmadin dugunune bari cagarirsub demis..ki hic muhabbwtleri yok..halamda cagarmak zorunda kaldi esime gelirken annenleride alirsin dedi onlarin yaninda...ben onlarin akrabalarimjn hic biseyine gelmelerini istemiyorum
.cunku rahat edemiyorum.onlar varken..kuzenlerle istedigim kadar oynayamiyorum onlar beni seyrederken..iki araba gitmeyelum diyede bizimkiyle gelmek istiyorlar heryere e ben esimle erken gitmek istiyorum gec kalkmak istiyorum belki onlar varken nasiiil bukadar rahat olabilirim..komusunun akrabasina damatlarinin arkadasinin tanidiiginin dugunune bile saatlerce yolu cekip giden insanlar inanilmaz gezme meraklilari.ben napicsm butun enerjim dusstu dugunde aksam kv denin dedigi sey yuzunden..esime desem gelmesinler diye ben ne diyim simdi diyor..cagardilar diyor..e zorla cagirtiyir ayip degilmi diyorum bana surat yapiyor.sizin kilerde geliyormu allah askina akrabalarinizin dugunune nisanina falan

yüzsüzlükte son nokta:oha:
hayatınızın merkezine oturmaya çalışıyor herhalde.
oğluşunu elinden aldığınız için size bilenmiş olmasın?:KK53:
madem öyle ben de her anınızda yanınızda olurum falan mı diyor acaba
:işsiz:

Son düzenleme:
bende hoşlanmam öyle ama Allah yukarda onlarda öyle gelmezler yanii

Hala kizinin dugunu ne alaka ya?!? Ben senin yerinde olsam tek basima onceden gider kendimi babama en son biraktirirdim.

Hala kizinin dugunu ne alaka ya?!? Ben senin yerinde olsam tek basima onceden gider kendimi babama en son biraktirirdim.
Canim yani hala kizi hatta daha uzak akrabamin sunneti oldu cagarilmadilar diye cok laf soktular ..esimle erken gidicem i sallah esimi kandirmazlar ya

Birinci derece olsa neyse de . .
Abininkine gelirler. .
Rahat ol . .
Döktür. .
:KK4:
Abiler kardeslerim hepsine cagardik onlarda aileden sayilir ona lafim yokda benim kuzenlerin kuzenlerin cocuklarinin sunnetlerine falan gelmek isteyecek kadar tuhaflar bide laf sokmalari yokmu

Canim yani hala kizi hatta daha uzak akrabamin sunneti oldu cagarilmadilar diye cok laf soktular ..esimle erken gidicem i sallah esimi kandirmazlar ya
Bence esin biraz mudahale etmeli. Cahil insanlar sanirim biraz. Gonullerini ederek soylerse alinmazlarda hem

Telefon herkes kelimesini herkez yazmaz :KK66:
Gerçek diyorum bırakın bu anlamsız işleri
Yazmaz bende tel kafasina gore yaziyor demiyorum telden acele yazdigim icin imla kurallarini atlamis olabilirim diyorum..
Bu anlamsiz isler derken buarada

Bence esin biraz mudahale etmeli. Cahil insanlar sanirim biraz. Gonullerini ederek soylerse alinmazlarda hem
Soyleyemeez xanim onlara asiri duskun beni bile birakir onlar icin asla savunmaz beni..keske sahip cikan biri olsaydi goturmezdi biz genc gence takilcaz derdi

Back
X