Kuzen sorunu !

Bu gidisle sergiye geldikleri zaman bütün aile size gelecekler gibi hergün arayıp bugün gelmeyi düşünüyorsanız kahvaltılik kalmadı sebze kalmadı gelirken alıverin demelisiniz biraz anlarlar herhalde

Geldiklerinde açma kapıyı sende uyuyordum de.kuzen milleti böyledir atsan atılmaz satsan satılmaz napacaksın.ama 1 kere açma kapıyı müsait değildim sen bundan sonra gelirken ara ben ayarlıyım kendimi de.eşya konusunuda takma kafaya kendi görgüsüzlüğü

Geldiklerinde açma kapıyı sende uyuyordum de.kuzen milleti böyledir atsan atılmaz satsan satılmaz napacaksın.ama 1 kere açma kapıyı müsait değildim sen bundan sonra gelirken ara ben ayarlıyım kendimi de.eşya konusunuda takma kafaya kendi görgüsüzlüğü
İnsan takıyo
Sırt cevirdi dicekler
Evine almıyo dicekler
Bana rahat yok ya ben onu anladım.

Evlensinler birbirlerini yemekten size yemege gelmeye vakit bulamazlar zaten merak etmeyin, o yalitimli x markali esyalariyla karin doyururlar atik

Evlensinler birbirlerini yemekten size yemege gelmeye vakit bulamazlar zaten merak etmeyin, o yalitimli x markali esyalariyla karin doyururlar atik
Ayy o kavga eder yine bana gelirse
Bide kusup sende kalıcam dermis paranoyak oldum iyi mi

Simdiden kavga ediyolarmıs
Para yuzunden annemin yaninda tartismislar
Bizim kiz amcalarin niye yardim etmiyolar diye cırlamıs annem anlattı.
Benim yanımda hic öyle bisi demediler
Varsa yoksa esyaları

Ayrıca kuzenim surekli sosyalmedyada ceyizime hediye alan,eksigin varmı diyen dostlarım var onlar bana yeter falan gibi bisiler paylasıyo
(Hic sormadim acikcası banami guvenip evleniyo zaten begenmez o)

Ben bisi anlamadım bunlardan
Teyzem falanda biliyo bunlarin karakterlerini yandın sen diyo bana iyice korkutuyo beni

kendinizi ezdırmezseniz ezilmezsiniz. nıye tedirgin oluyoırsunuz ki. net olun. arkamdan şunu dicekler ile hareket eder hayır diyemezseniz bu böyle devam eder. siz de üzüldüğünüzle kendinizi yiyip durdugunuzla kalırsınız

kendinizi ezdırmezseniz ezilmezsiniz. nıye tedirgin oluyoırsunuz ki. net olun. arkamdan şunu dicekler ile hareket eder hayır diyemezseniz bu böyle devam eder. siz de üzüldüğünüzle kendinizi yiyip durdugunuzla kalırsınız
Takıntılı biriyim ben
Kafama takarda takarım
Yuzlerine hic soyleyemem
İma falan ederim de
Zaten soyleyebilcek olsam hic bu sıkıntıyı yasayıp dertlenmem ki

Annem geldi bugun diyoki ya bunlar pazar gunu bize yemege gelirler mi ki diyo(ceyiz duzmeye gelcekler ya) oha dedim
Yok artık dedim.
Daha neler ya gelmezler insallah okadar kisi.

Halam geldi anneme pazar gunune kadr burda kalcakmis ev icin gelmisler ama kuzenim falanda sonradan gelirmi kalirmi burda hiiic sormadim
Kimle geldin falan diye

İnsan takıyo
Sırt cevirdi dicekler
Evine almıyo dicekler
Bana rahat yok ya ben onu anladım.

Yok müsait değildim de uyuyordum de olmazsa arkadaşa gitmiştim de .bundan so ra aryarak gelin ki hazırlık yapayım mahcup olmayayım hem kendimi de ayarlamış olurum dersin.onları düşünüyormuş gibi yaparsan sorun etmezler.eşya konusuna gelince güle güle kullanın Allah daha iyisini nasip etsin deyin kıskanmadığınızı anlar susarlar bi ihtimal.kolay gelsin

Ya biraz iyi niyet...işleri yok bodrum kat belki ihtiyacları var paraları yok.yemek yıyelım en azından dıye gelıyorlar.bunu anlama dıye de savunma mekanizması evımız guzel dıye anlatıyorlar ya ne biliyosun ki bolver ıyılığını yap sen kimse görmese Allah görür

Zaten çeyiz dizmeye gelin evine gelen kişilere erkek tarafı yemek getirmeli normali budur.Canım sen sık dişini düğünden sonra böyle olmaz kendi geçimlerinin derdine düşerler zaten.

Bi daha geldiklerinde kapıyı bornozla açın canım musait değilim keşke arasaydin haydi görüşürüz deyip kapatın (aklıma başka bir şey gelmedi valla) :KK45:

Back
X