Kuzenim boşanıyor nasıl davranayım

missayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
59
21
38
Ankara
şu sebeple soruyorum.kuzenim benden 4 yaş büyük işi gücü olan üni mezunu gayet güzel bi kız.6 ay önce filan evlenmişti.eşinin uyguladığı şiddete ve tehditlere dayanamadığı için boşanıyor.Ama bunun olacağıda belliydi adam mafya kılıklı bişey bar işletiyor. zamanında aile içinde çok karşı çıkıldı, tüm aile büyükleri karşı çıktı filan ama bizimki kimseyi dinlemedi, benimde aram çok iyiydi zamanında.annem bana dedi bide sen konuş, belki sen konuşursan anlar bişeyler diye. Bende hak verdim anneme çünkü adamın manyak olduğu belliydi kavgası gürültüsü eksik olmuyordu. Neyse ben konuyu kuzene açınca çok ağır tepki gösterdi banada, ağır konuştu çok kalbimi kırdı.o günden beride konuşmuyorum onunla ama şimdi boşanıyor.bundan sonra nasıl davranmalıyım. hiç tekrar samimi olasım gelmiyor

yanında olmanı tercih ederse ol,o da belki seni görmek istemiyordur.bazıları kötü gidişatı söyleyince nedense sebebi senmişsin gibi sana kızar.

şu sebeple soruyorum.kuzenim benden 4 yaş büyük işi gücü olan üni mezunu gayet güzel bi kız.6 ay önce filan evlenmişti.eşinin uyguladığı şiddete ve tehditlere dayanamadığı için boşanıyor.Ama bunun olacağıda belliydi adam mafya kılıklı bişey bar işletiyor. zamanında aile içinde çok karşı çıkıldı, tüm aile büyükleri karşı çıktı filan ama bizimki kimseyi dinlemedi, benimde aram çok iyiydi zamanında.annem bana dedi bide sen konuş, belki sen konuşursan anlar bişeyler diye. Bende hak verdim anneme çünkü adamın manyak olduğu belliydi kavgası gürültüsü eksik olmuyordu. Neyse ben konuyu kuzene açınca çok ağır tepki gösterdi banada, ağır konuştu çok kalbimi kırdı.o günden beride konuşmuyorum onunla ama şimdi boşanıyor.bundan sonra nasıl davranmalıyım. hiç tekrar samimi olasım gelmiyor
Yanına gelip senin omuzunda ağlamak isterse, zaten özrünü de sunacaktır.
Düşene bir tekme daha vurmanın, zamanında beni seni uyarmıştım, bak işte haklı çıktım demenin bir manası yok.
He önce o sana gelmezse, sen de aramak, ulaşmak mecburiyetinde değilsin zaten.

senli hayırsız eşi yüzünden küstüyse bence ilk adımın onun atmasını bekle.
hatalı olduğunu anlasın ki anlamıştır zaten bu saatten sonra. sonrası sana kalmış konuşup konuşmamak

İNSAN AŞIL OLUNCA GÖZÜ BİRŞEY GÖRMÜYOR O BİR HATA YAPMİŞ SONUCUNU DA AĞIR BİR ŞEKİLDE GÖRMÜŞ ZATEN ARTK SANA DÜŞEN ONA DESTEK OLMAK YANINDA OLMAK O ZATEN PİŞMANLIĞI FAZLASIYLA YAŞIYORDUR BENCE YANINDA OLMALI VE ESKİ KONULARI AÇMAMALISIN

Kendi gelsin bencede, yani kuzenin sonuçta istersen git yanında ol ama ondan beklemen bi hareket daha doğru . Senin canını çok yaktıysa dedikleriyle onun özür dilemesi lazm

ben de olsam karışmam.
ha yardım isterse ederim ama zamanında iletişime geçme çabamı bu kadar kötü bir şekilde engellemişse yapacak bir şeyim de kalmamıştır.

Bence yanında ol. Bir yanına git bakalım nasıl davranacak. Zaten ona aileside tepkilidir biz sana demedik mi onla evlenme diye kızın başına vururlar.

Bari sen yaninda ol derim.

ben olsam yanında olurum.
biz sana dedik dinlemedin gibi değil ama.
her insan kendi kararlarından sorumludur.
bi adım atardım. sonrasını onun tavrına göre karar verirdim.yanında istiyorsa seni zaten devam ettirir. herkes pişman olabilir ve herkes 2.bir şansı hakeder bence..

Arar ise yardımcı olun destek olun derim.
Şuan zor zamanları keşke bizleri dinleseydin diye sorgulamayın derim,aksine önüne bak geçmişi unut diye teselli verin derim.EskiSi gibi olmak istemezsiniz belki yine olmayın ama desteğinizi ararsa esirgemeyin,

kendi etti kendi buldu der karışmam. zamanında bir adam yüzünden kalbimi kıran insana ben şahsen kuzen demem

O yine boşansada aynı bu adama benzer adamla evlenir , ne hali varsa görsün , böylelerine acımıyorum bütün aile anlamış ama kendini yinede ateşe atmış neyine acıyorsun ,büyüklerin lafını dinleyeceksin bence

Ne "Ben sana demistim" tavrı sergileyin ne de " Ah canim cok uzuldum" tavri. O sizinle iletisime gecerse destek olursunuz ama o uzak durursa bence ilk adımı siz atmayın. Siz haklı cıktığınız icin destek olma niyetinizi yanlis anlayip yine sizi tersleyebilir.

O yine boşansada aynı bu adama benzer adamla evlenir , ne hali varsa görsün , böylelerine acımıyorum bütün aile anlamış ama kendini yinede ateşe atmış neyine acıyorsun ,büyüklerin lafını dinleyeceksin bence

Aynen bir de madem evleniyorsun yapıcı olmaya çalış ikna et. Baksanıza hakaret etmiş konu sahibine. O kadar insan söylüyorsa bir dinle. Bende üzülmüyorum. Hastalık , ölüm gibi birsey olur ararım. Ama bu yüzden asla aramam.

Back
X