Kuzenim çok iyi bir insan. Beraber büyüdük. 2 hafta önce benim doğumgünümdü benim için cafe kapatmış. Bundan önceki doğumgünlerimde de çok güzel şeyler yaptı ama ben onun şimdiye kadar doğumgünlerini basit hediyelerle geçiştirdim. 1 ay sonra onun doğumgünü ve ben ona güzel şeyler yapmak istiyorum nasıl para biriktiririm neler yapabilirim? Maddi durumumuzdan dolayı babam 3 günde bir 10 tl verebiliyor ancak. Fazlasını isteyemem. Okula evden yemek götürmeyi planlıyorum böylece para biriktirebilirim. İşe girmeyi düşündüm ama son senem, beni çok zorlar. Başka ne yapabilirim? Evde yapabileceğim işler falan var mı? Para biriktirmek istiyorum 1 ayda
Biz beraber büyüdük kardeşim gibidir yapmadığı iyilik kalmadı ama artık kendimi çok ezik hissetmeye başladım ben de onun için bir şeyler yapmak istiyorum. Her insan bir değil ki ben de diğer kuzenimi sevmem mesela bana iftira atmisligi var
Biz beraber büyüdük kardeşim gibidir yapmadığı iyilik kalmadı ama artık kendimi çok ezik hissetmeye başladım ben de onun için bir şeyler yapmak istiyorum. Her insan bir değil ki ben de diğer kuzenimi sevmem mesela bana iftira atmisligi var
Hediyeyi düşünmedim ama basit şeyler almayi istemiyorum artık kendimi kötü hissederim diye. Evde ders çalışmayi ve ev işi yemegi geçtiğimde toplam 4 saatim kalıyor. İnternetten yapip da para kazanabileceğini işler var mi acaba yazı yazmak gibi. Veya atölyelerden lastik alıp taksam o 4saatte ne kadar para kazanırım 1 ayda? Güzel değerli şeyler almak istiyorum
canım o tür işleri hiç bilmiyorum inşallah yardımcı olcak bırı cıkar sana burdan ama okula evden birşeyler götürüp harçlığından tamamlayabılırsın mesela hedıyenın guzelı ılla pahalı olanı degıldır kı kendını kotu hıssetme :)
canım o tür işleri hiç bilmiyorum inşallah yardımcı olcak bırı cıkar sana burdan ama okula evden birşeyler götürüp harçlığından tamamlayabılırsın mesela hedıyenın guzelı ılla pahalı olanı degıldır kı kendını kotu hıssetme :)
her şey maddiyat değil zorlama kendini
mesela elinde kazak örebilirsin boş vaktinde ya da atkı bere
manevi değeri yüksek olur yanına da ördüğün kazağa uygun takı falan alırsın
her şey maddiyat değil zorlama kendini
mesela elinde kazak örebilirsin boş vaktinde ya da atkı bere
manevi değeri yüksek olur yanına da ördüğün kazağa uygun takı falan alırsın
Para vermeden de çok güzel şeyler hazırlanabilir :)bir kutu, renkli kağıtlar,küçük notlar,ufak çikolatalar işinizi görür. Üstelik illaki resimlerinizde vardır onlarla da hoş bir şey yaparsan neredeyse masrafsız ama çok güzel bi hediye çıkar ortaya :)
Bu arada vaayy bee ne kuzenler var! dedim. Allah bozmasın :)
Para vermeden de çok güzel şeyler hazırlanabilir :)bir kutu, renkli kağıtlar,küçük notlar,ufak çikolatalar işinizi görür. Üstelik illaki resimlerinizde vardır onlarla da hoş bir şey yaparsan neredeyse masrafsız ama çok güzel bi hediye çıkar ortaya :)
Bu arada vaayy bee ne kuzenler var! dedim. Allah bozmasın :)
Yazdiginizi görünce güldüm cunku ben bunların bi kısmını yaptım. Ufak notlar hazirlamadim cunku erkek ve sevgilisi var. Sevgilisiyle ona bir hediye yapmıştım ortak geçen doğumgününde. Şimdi aklıma hiçbir sey gelmiyor cafe kapattiginda sevgilisi de yanındaydı kendi yaptığım basit hediyeler geldi aklıma çok ezildim onların yanında
Yazdiginizi görünce güldüm cunku ben bunların bi kısmını yaptım. Ufak notlar hazirlamadim cunku erkek ve sevgilisi var. Sevgilisiyle ona bir hediye yapmıştım ortak geçen doğumgününde. Şimdi aklıma hiçbir sey gelmiyor cafe kapattiginda sevgilisi de yanındaydı kendi yaptığım basit hediyeler geldi aklıma çok ezildim onların yanında
Hıı erkekse iş başka :) Ama resimlerinizden bir şeyler yapabilirsiniz :) Arkadaşın dediği gibi atkı berede çok ideal, yada erkekse illa futbol, araba bi şeye ilgisi vardır onlarla ilgili bir şeyler üretebilirsin :)
Senin cafe kapatmana gerek yok canım bir pasta alırsın cafede otururken masanıza garsonlar getirir kapatmıs kadar olursun farketmez yani o durum :)
dediğim gibi bi pasta ve atkı örersin tamamdır