- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
bol bol yüksek sesle şarkı söylemek iyi gelir diye biliyorum
geçen yıl eskişehirde birkaç yerde asılı bir ilan gördüm. 15 günde kekemeliğe son falan yazıyordu.ama aslı varmıdır bilmiyorum.
Yüksek sesle kitap okumanın da iyi geldiğini duymuştum..
Kekemelik kursuna gitti istanbulda ama fos çıktı çünkü kekeme değil aslında anlattıkları çok tuhaf sosyal fobi gibi ama iyice yerleşmiş artık:26:
anladım canım.bu tür fobileri yenmenin yollarından birisi,üzerine gitmektir.inşallah iyiye doğru gider durumları.
Üç kuzenimde de aynı şikayet var ben onlar dışında başka hiç kimsede görmedim onlarda aynı şekilde şuan yanımda ve ağlıyor buraya yazalım dedim belki sizlerde de vardır diye.. kaç psikolog psikiyatri haplar vs kekemelik tedavisi yani yapmadğı şeyler kalmadı ama durum aynı sorunları şu: çekingenlik var tabii ama asıl sorun bu değil kelimeleri ağızından çıkartamıyor misal bazı kelimelerde zorlanıyor dr gittiğinde dr bir şey yok deyip yolluyormuş fakat öyle değil ben görebiliyorum olduğunuhep hayattan kendini soyutluyor özellikle büyük kuzenim rezil olurum diye susuyor herkes onu çekingen sessiz biri olarak algılıyor var mı böyle sorunlar yaşayan veya etrafında görüp duyan ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?