• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim işçiyle evlendi ve düğününe gittiğim için tepki aldım

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Kuzenim öğretmen. Ailesinin maddi durumu da kalburüstü. Çocukluğundan beri sevdiği biri vardı. Asgari ücretle çalışıyor bir fabrikada.
Ailesi başından beri karşı çıkıyordu. Bunlar gizlice nikah yapmış. Ayyuka çıkınca kız çocuğa gitti. Dün düğünleri vardı.
Düğüne hiçkimse gitmeyecek dendi.kıyametler koptu.ailesinden kimse gitmediği gibi kimsenin katılmasını da istemediler.
Ama nasıl yalnız bırakabilirdim gittim mecburen .sanki olup biten benim suçummuş gibi Teyzem bana yükleniyor. Anneme de kızmış hızını alamayıp. Onunla görüşmeyecekmişim. Yoksa tüm münasebet kesilirmiş. Dünden beri sinirim bozuk. Arada kaldım. Ne yapardınız bu durumda?

İçinizden görüşmek geliyorsa görüşün. Ben olsam hesap vermezdim.
Bu sınıflama olayları da hasta ediyor beni. Genel müdür olup da hayvan olan da gördüm, işçi olup karısını prenses gibi yaşatan da. Kısmet işte.

Her anne baba çocuğu için en iyisinin olmasını ister o kadar emek verdikleri çocuklarının bundan sonrası için de rahat etmesini arzu ederler doğal olarak. O yüzden sanırım statü ve maddi sebeplerden ötürü şuan çok kızgınlardır. Ama hayat işte neyin iyi ya da kötü olacağı tartışma konusudur, belli olmaz. Belki zamanla onlar da mutluluklarını gördükçe buna saygı duyarlar.

Bence gitmekle doğru yapmışsınız. Yoksa iyice yalnız kalacaktı, sonuçta onlar kararlarını vermişler. Teyzeniz şuan üzgün olduğu için sinirini sizlerden çıkarıyor. Çok üstünde durmayın bence. Zamanla umarım düzelirler.

Ay illet oluyorum bu sınıflaştırmaya.
Zengin olup insan olmadıktan sonra ne anlamı var ya. Sanki kendileri yiyecek damadın parasını. Ay bi çeksinler insanların üstlerinden ellerini. Kendi fikirleriyle her şeyi yönetmek istiyorlar.
Dilerim çok mutlu olurlar da utandırırlar. Zengin olmakla, mesleği iyi olmakla insan olunmuyor bu devirde.

Back
X