Kuzenim kocası bana hala aşık mı?

bu konularda kadinlarin sezgilerinin gucune cok inaniyorum...arkadaslarin dedikleri gibi adam tuhaf kuzenin ondanda tuhaf...

herneyse bana kalirsa muhattab olmaya bile degmez ikisiylede..mecburi yerlerde hadi bir arada olabilirsiniz ama keyfi olarak bir araya gelmemeye calis ve helede o herifle tek basina asla ama asla bir araya gelmemeye calis..Allah muhafaza.

Son düzenleme:
Abla onlarla bır araya gelmemeye calıs yarın öburgun bırsey olur ılk senın adın cıkar sen hıc bırsey yapmadıgın halde suclu sen olursun ..Bizde su dusunce varya hanı kadın kuyruk sallamasa erkek dönup bakmaz uzak dur..

Yorumda yapmıslar ya erkek bı tuaf teyze kızı ıkı kere tuaf yerınde bı tabır olmus hatta cuk oturmus..

Uzak dur o adamdan..

Teyze kızında bır daha acarsa konusyu ılk yorumda bırı yazmıs benım mutlu bır evlılıgım vede 3 cocugum var de yeterlı bır cevap olacaktır

Onun seni hala sevmesi yada sevmemesini bile düşünme, sen evlisin ve o da. Her ikiniz de tercihinizi yapmışsınız.
Teyze kızının eşinin ona bu söylediklerini gelip sana anlatması büyük hata. İnsan bazı şeyleri hiç bilmemeli. Sizde bence o seviyor mu diye aklınıza dahi getirmeyin, iletişim çabalarına cevap vermeyin.
Bazı şeyler konuşuldukça kötüleşir içinden çıkılmaz hale gelir. Bu tarz durumlar aynen öyle bence.

bence teyzenın kızı nabız yoklamış.kendi içinde kıskanmış. 13 14 te de neymiş yaaaa çocuk bile değil bebe! kocasının bu laflardan haberı oldugunu bile düşünmüyorum. 3 tane allah bagıslasın evladınız var sarılın onlara kocanıza. bırakın bunları düşünmeyi kuzenınızde böyle bişeyi tekrarlarsa haddini bil deyin!

Sizin teyze kızı tartmaya çalışmış sizi.

Yıllar önce olmuş bir şey kuzeninizinde haberi varmış, ki olmasa bile konuşulmaması lazım. Eşi kimine göre iyi bir şey yaptı diyelim, peki o kız bunu ne diye kuzenine söyleme gereği duyuyor ki? Olan olmuş, köprünün altından çok sular akmış, o çocukluktu saf ve masumane duygulardı vs. Dillendirilmesi hoş değil, şahsen ben bilsem kuzenime söylemezdim açıkçası kuzenim tarafından duymakta istemezdim..

Ben hala aşık olduğunu sanmıyorum.Neticede yıllar geçmiş üzerinden ve öyle bi durum olsa kuzeninle rahat rahat konuşmazdı bence.Ayrıca ben olsam kuzenime bi zamanlar aşık olan bi erkekle flört etmez, evlenmezdim..

bence teyzekızın sana zarf atmış hangi adam karısına böyle acık acık oturup eski aşkını anlatır ki bence senin tepkini merak etmiş..ayrıca aradan 8yıl geçmiş san asık oldugunu sanmıyorum belki de sana hiç aşık olmamıştır arkandan bakan 13 yasındaki bir ergenin sana asık olmuş olması sart değil bunu bilemezsin ..

kim eşine ilk aşkını anlatmaz ki hele ki çocuklk aşkysa.bence büyütülcek hiç bir konu yok 13-14 yaşndaki bi çocuğn aşkından bahsediyoruz sohbet esnasında anlatmıştır ne var bunda kuzeninin sana anltmasında art niyet arama tatlım için rahat olsun sonuçta onu sevmiş evlenmiş.

Bence sizinle evlenemedi diye icinde kalmissiniz zavalli adamin,,,aman arkadasim uzak dur onlarin oldugu ortamda bulunma,,adama bak ya birde karisina itirafmi etmis,,karisida gelip sizd soyluyor allah allah?

basit bir çocukluk anısını yani o zamanlar size olan aşkını karısıyla paylaşmış size hala aşık olsa yapmazdı bunu. çocukluk anılarından sadece biri ciddşye alınacak bir durum değildir

Back
X