Kuzenim & Nişanlım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busem91

Ziyaretçi
20 güne evleniyoruz ama ben sürekli nişanlımın gözlerinin hareketlerini takip etmekten sıkıldım

Kuzenimle olayı şöyle ; Kuzenimin 2 senelik beraberliği vardı(18 yaşında) 4müz buluşalım dediğimde ne gerek var demişti.2senelik beraberliği bittikten sonra hadi 3müz buluşalım demeye başladı :)) Daha sonra nişanlımı facebooktan ekledi.İnsan hisseder ya kendini göstermeye çalışıyor bellide ediyordu.Kavga etsek çok seviniyor evlenmemizi istemiyor.

Ve gelelim asıl konuya

Geçen gün nişanlımla tartışma yaşadık.İşte ben dedim ki arkadaşlarınla buluşalımmı o da hayır dedi(ayrı şehirlerdeyiz ve ben ailemle nişanlımın şehirine gitmiştim)hani gece kimlerle çıkıyorsun,muhabbet ediyorsun bilmek istiyorum gibisinden söyledim.Daha sonra tartışma anında ben sana diyormuyum kuzeninle daha yakından tanışmak istiyorum,evine gitmek istiyorum diye.Duyunca kan beynime sıçradı.Sizce ben bu kıskançlığı abartıyormuyum.Bendemi sorun var anlam veremiyorum...

Akıl vermeyeyim. Böyle birşeyi hissetsem vay o kuzenin haline konusurum uzak dur bizden diye olmadı devam ediyor vayyyyy haline

diğer konuna yazdım
:hulya::hulya::hulya:

Var bu işte bişey insan durdurk drumadık yere hissetmez bayanlar hisseder bi el at bence

Back
X