benım 10 aydır bır ilişkim var zaten burda konulardan biliyosunuzdur .
ufak tefek sorunlar dısında öyle büyütülecek bir olayımız olmadı .
sevgilim bana yaklaşık 2 3 hafta önce x kuzenımden rahatsız oldugunu söyledi zaten normal de sevmezdi ama aynı ortama gelince mecbur konusurdu .
sevgilim kuzenımın ona bakışlarından rahatsız oldugunu ve ondan hoşlandıgını idda etti .
kuzenım surekli sevgilimi kast ederek onun gibi bi sevgilim olsa gibi sözler kuruyo .
mesele bız sevgilimle tartısıyoruz dıyelım kuzenım mudahale etmeye calışıyo surekli bana ayrıl dıyo .
cocugun yüzüne iyi , benle yalnız olunca kuzenım surekli sana göre degıl sen universite okuyosun o ilk okul mezunu fılan dıyo . mutlu olamazsınız dıyo .
sevgilim geldigi zaman oda gelmek istiyo yada cocugun yanımda oldugunu bile bile sacma sapan nedenlerden benı arıyor . selam soyle dıyo sonrada .
en bomba olayda sevgılım bana hedıye olarak bı telefon aldı . kuzenımde o telin aynısından hidip kendıne almıs aynı renk bide .
kuzenım zaten bıraz kıskanc bi insan yada özeniyomu desem bilemedim . ben kendıme bi laptop aldım arafan 1 hafta gecmeden aynısından aldı vs vs . ben simdi napım ?? nasıl davranım