kuzenim sevgilimden mi hoşlanıyor ?

sevgiliniz bana kuzeninizden daha itici geldi. ne demek kuzenin benden hoşlanıyor? biraz mesafeli ol diyebilirdi. çok ayıp etmiş. sanmıyorum kuzeninizin sevgilinizle bi alakası olduğunu. size özeniyor hepsi bu

Hisler
sevgilim kendi hislerine çok güvenen biri . bunu hissetiginde bana açıkca söyledi
Hislerini emin olmadan açıkça size söylemesi sorun zaten,hislerine güvenmek başka birşey sadece hissettikleri yüzünden bir insanı zan altında bırakmak başka bişey!!
Kuzeninizi gözlemlerken,sevgilinizi de ölçüp tartmayi ondan da emin olmayı ihmal etmeyin size bir abla tavsiyesi..

benım 10 aydır bır ilişkim var zaten burda konulardan biliyosunuzdur .
ufak tefek sorunlar dısında öyle büyütülecek bir olayımız olmadı .
sevgilim bana yaklaşık 2 3 hafta önce x kuzenımden rahatsız oldugunu söyledi zaten normal de sevmezdi ama aynı ortama gelince mecbur konusurdu .
sevgilim kuzenımın ona bakışlarından rahatsız oldugunu ve ondan hoşlandıgını idda etti .
kuzenım surekli sevgilimi kast ederek onun gibi bi sevgilim olsa gibi sözler kuruyo .
mesele bız sevgilimle tartısıyoruz dıyelım kuzenım mudahale etmeye calışıyo surekli bana ayrıl dıyo .
cocugun yüzüne iyi , benle yalnız olunca kuzenım surekli sana göre degıl sen universite okuyosun o ilk okul mezunu fılan dıyo . mutlu olamazsınız dıyo .
sevgilim geldigi zaman oda gelmek istiyo yada cocugun yanımda oldugunu bile bile sacma sapan nedenlerden benı arıyor . selam soyle dıyo sonrada .
en bomba olayda sevgılım bana hedıye olarak bı telefon aldı . kuzenımde o telin aynısından hidip kendıne almıs aynı renk bide .
kuzenım zaten bıraz kıskanc bi insan yada özeniyomu desem bilemedim . ben kendıme bi laptop aldım arafan 1 hafta gecmeden aynısından aldı vs vs . ben simdi napım ?? nasıl davranım
Peki gerçekten sen üniversite okuyorsun oğlan ilkokul mezunu mu

kuzenini ömrün boyunca tanıdın 10 aydır tanıdığın adamın lafına bakıp sakın kesin gözüyle bakma. kıskanmış olabilir, özenmiş olabilir hatta insanız hoşlanmış da olabilir. ama bunu sevgilinin bu kadar rahat konuşması bana daha tuhaf geldi.

eşimin kuzeninden böyle birşey hissetsem imasını yapmak bile ağırıma giderdi. belki erkek arkadaşın megaloman tiplerden, olamaz mı? herkes beni seviyo herkes bana aşık kafasında olabilir.

çok kafana takılıyorsa da kuzeninle arandaki ilişkini değiştirmeden, erkek arkadaşınla ilgili mevzuları ona söyleme. onunla aynı ortamda görüşme.

Konunuz bana yaşadığım bir olayı hatirlatti. Cok yakin arkadaşımın sevgilisi arkadaşımdan benle gorusmemesini istemişti onda gözüm varmış sözde.. Aramiz bozulmuştu o dönem ve arkadaşlığımiz bitmişti. Sonra onlar ayrıldı ve o çocuk beni aramaya başladı iğrenç yaratik.
10 aylık sevgili için kuzeninle ilişkini bozma. Seni çok seviyor olsaydı kuzenin hakkında bunları asla söylemezdi. İlerde evlenseniz kuzeninle iletişim nasıl olacak bu olaydan sonra? Sevgilin bana çok masum görünmedi

Valla ne kuzenler var yılan gibi sinsice kuyunu kazıyorlar. O yüzden olmayacak birşey değil.

Aslında konunun özü bence seni kıskanıyor. Herşeyini taklit ettiğine göre. Bence mesafeli olmalısın.

Konunuz bana yaşadığım bir olayı hatirlatti. Cok yakin arkadaşımın sevgilisi arkadaşımdan benle gorusmemesini istemişti onda gözüm varmış sözde.. Aramiz bozulmuştu o dönem ve arkadaşlığımiz bitmişti. Sonra onlar ayrıldı ve o çocuk beni aramaya başladı iğrenç yaratik.
10 aylık sevgili için kuzeninle ilişkini bozma. Seni çok seviyor olsaydı kuzenin hakkında bunları asla söylemezdi. İlerde evlenseniz kuzeninle iletişim nasıl olacak bu olaydan sonra? Sevgilin bana çok masum görünmedi
Bence de erkekler birini kotuluyorsa kendi göz koymuş oluyor genelde. Ama kuzeninizin selam söylemesi sevgilinizin onu henüz rahatsız etmediğini gösterir. İyi gozlemleyin

sevgilim bana yaklaşık 2 3 hafta önce x kuzenımden rahatsız oldugunu söyledi zaten normal de sevmezdi ama aynı ortama gelince mecbur konusurdu .
sevgilim kuzenımın ona bakışlarından rahatsız oldugunu ve ondan hoşlandıgını idda etti .
kuzenım surekli sevgilimi kast ederek onun gibi bi sevgilim olsa gibi sözler kuruyo .
mesele bız sevgilimle tartısıyoruz dıyelım kuzenım mudahale etmeye calışıyo surekli bana ayrıl dıyo .
cocugun yüzüne iyi , benle yalnız olunca kuzenım surekli sana göre degıl sen universite okuyosun o ilk okul mezunu fılan dıyo . mutlu olamazsınız dıyo .
sevgilim geldigi zaman oda gelmek istiyo yada cocugun yanımda oldugunu bile bile sacma sapan nedenlerden benı arıyor . selam soyle dıyo sonrada .
en bomba olayda sevgılım bana hedıye olarak bı telefon aldı . kuzenımde o telin aynısından hidip kendıne almıs aynı renk bide .
kuzenım zaten bıraz kıskanc bi insan yada özeniyomu desem bilemedim . ben kendıme bi laptop aldım arafan 1 hafta gecmeden aynısından aldı vs vs . ben simdi napım ?? nasıl davranım
Kuzenini bilmemde uni de okuyorsun ve ilkokul mezunu sevgilin var. Olabilir ama işi gücü ne cidfiyete giderse aranizda bu okul mevzusu komplekse dönüşurmu ilerde gibi sorular sormani tavsiye ederim kendine.

Valla sevgilimi zamannda kuzenime kaptırmıştim :))) ıkiside beş para etmezmiş bunu anladım. Sevgiline güveniyorsan rahat ol kuzenini dikkate bile alma sevgilinin yannda ararsa açma siz bulusuncada gelmesin zaten ne işi var ki.

Kuzene birşey diyemem ama sevgili çıkıp kuzenin benden hoşlanıyor derse ona uyuz olurum işte. Sessiz sedasız görüşmeyi kesmeliydi.

Bacım nr işiniz var kuzenide alıyonuz aranıza.? Git sevgilinle ye iç eğlen gez. Kuzen neyin nesi ya? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Öylede oluyo. Cok içli dışlı olma beeeeeence

Boşan bence (kuzeninden) :rolleyes:

benc
ede o kuzenin hoslanıyor sevgilinden ve o yüzden senide kıskanıyor bence sevgilinle ilgili hiç bir seyi anlatma ve yanında götürme

Back
X