• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim tarafından kandırıldım.Nişanlım terketti.YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biraz uzun ama nolur BANA AKIL VERİN 24 yaşındayım.Nişanlımla lisede tanıştık.Yetimhaneden geliyodu.Ailesi onu bebekken terketmiş.Yaşadıklarından dolayı kimseye güvenmemeyi öğrenmiş.Ancak birbirimizden hoşlandık ve çok sevdik, aşık olduk.Zamanla herşeyi aştık.Bırbirimizden hiçbirşey saklamadık ve o hayatında ilk defa birisine bana sevdiğine güvendi.Daha sonra harp okuluna gitti 1 yıl önce mezun oldu nişanlandık.Bazen maddi olarak açıldığımda ondan yardım isterdim ve hiç gocunmadan gönderirdi.Bundan çok mutlu olurdu çünkü okurken parası olmadığından bana hediye alırken zorlanırdı istediğimiz gibi gezemezdik.Nişanlım kuzenimi sevmez çünkü kuzenimin bana karşı farklı hisleri vardı birkaç defa erkek arkadaşımın olduğunu bile bile densizlik etti ve nişanlımdan dayak yedi.1 ay önce bu kuzenim bize geldi borcu olduğunu ödeyemezse cezaevine gireceğini söyledi.Annemde olanları bile bile nolursa olsun teyzeoğlun diye ısrar etti bir miktar para attım hesabına.Tatsızlık çıkmasın diye nişanlımdan ilk defa birşey sakladım.Daha sonra kuzenim nişanlıma durumu çok farklı anlatmış güya ben nişanlıma aslında ona aşık değilmişim acıdığım için berabermişim o olmasa kuzenimle evlencekmişim ve onu para kaynağı olarak görüyormuşum.Nişanlımın verdiği paraları ona verdiğimi söyleyip dekontu göstermiş.Nşanlım bunları duyunca kuzenimi hastanelik etmiş.Hastaneye gittiğimde kuzenim olanları bana farklı anlattı.İşte ben önceki olaylar için özür diledim bana saldırdı gibi. Bunu duyunca çok sinirlendim teyzeminde doldurmasıyla nişanlıma gidip bağırıp çağırdım,hakaret ettim ve onun yetimhanede büyümesine laf ettim.O da beni anam babam bile sevmemiş bırakmış bir başkasının sevebiliceğini düşünerek sana güvenerek aptallık etmişim dedi yüzüğü elime verdi.En son giderken sana hakkım helal olsun çünkü ahirette bile karşılaşmaya tahammülüm yok dedi ve gitti.Gerçekleri ortak arkadaşlarımızdan öğrendim ve çok pişman oldum.Konuşmak özür dilemek ayaklarına kapanıp beni affet demek istedim fakat beni görünce midesi bulanıp kusmaya başlıyor.Kaç defa aynısı oldu.Psikolg bir arkadaşıma danıştım bu durumdaki insanların karşısındakinden sadece iğrendiğini ve onu çöp olarak gördünü bu durumu aşmanın zor olduğunu söyledi.Napıcam bilmiyorum çok kötüyüm sürekli ağlıyorum.Sevdiğim aşık olduğum adam benim salaklığım yüzünden benden iğreniyor.Kendimden nefret ediyorum.NOLUR BANA AKIL VERİN NAPİCAM.
Burda sadece eski nişanlınıza üzüldüm,kuzeninizin iyice ağzının payını vermeliydiniz .. Ama kolay kolay onadam sizin ailenize girmez daha ki girmesin de

Castı oluşturuyorum, önerilere açığım. Eski nişanlı Buğra Gülsoy, piç ve kötü kalpli kuzen rolünde İbrahim Çelikkol (iffet dizisinde Cemil'i oynamıştı ya onu referans aldım :KK53:), konu sahibi rolünde Sen Anlat Karadeniz'deki kız (ağlak bir rolde olacağı için), senaryo danışmanı Gülseren Budayıcıoğlu aynı zamanda psikolog arkadaş oymuş meğerse (gerçek bir hikayeden uyarlanacağı için)
çekimlere hemen başlanırsa yeni sezona yetişir :confused: Bu iyiliğimi unutmayın lütfen.

Not: Buğra Gülsoy, kuzen rolündeki İbrahim Çelikkol'u zırt pırt dövemez gibi duruyor, oraya başka aktör gelebilir.

ee kuzen hastanelik olmuş nişanlı elini kolunu sallıya sallıya kusuyor mu? kuzen fırsattan istifade şikayette etmemiş oldu peki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X