• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim ve çocukları

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama içimi döküp rahatlıcam benim kuzenim evli ve 2 çocugu var ve gülmeyen bir yüzü on yıldır evli çalışmayan bi koca sı ve rahatsız iki oğlu var
biri başından falan ameliyat oldu bu hengamede tekrar anne oldu 2. oğlu doğumda oksijensiz kalmış ne tam görüo ne yürüo 6 aylık bebk görünümünde ve 2 yasında büyük oğlu aksamaya baslamış teyzem ve kuzenim kardesini kıskanıo die aldırmamışlar doktora nasıl olduysa gidilmiş ve bacagından ameliyat edilmiş kuzenimde para yok hiç olmadıda 5 lira vermiş teyzem ve günlerdir hastanedeler oğlu kamyon die ağlamış ama alamamışlar çok üzüldüm içim parcalandı annem eve gelince ne yiyecek lokmaları var nede oğlana giydircek bişi dedi benimde durumum yok şuanda ne yapsam yardım etsem üzüntüden ölecem artık bi akıl verin çok iyi bakılması gerekio demiş doktorlar nasıl bakcak garibimm

Off Allah'ım bu tip konular beni çok sarsıyor.
Hele senin yakının ve canlı olarak görüyorsun..
Özellikle çocukların durumu çok üzüyor insanı Allah yardımcıları olsun..
Çocuğa istediği oyuncağı bile alamamak ne kadar üzer insanı, hadi onu bi şekilde halledersin ama,sonrası?
Babaları çalışmıyor mu?Bulundukları belediyeden yardım falan alamazlar mı acaba?

yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama içimi döküp rahatlıcam benim kuzenim evli ve 2 çocugu var ve gülmeyen bir yüzü on yıldır evli çalışmayan bi koca sı ve rahatsız iki oğlu var
biri başından falan ameliyat oldu bu hengamede tekrar anne oldu 2. oğlu doğumda oksijensiz kalmış ne tam görüo ne yürüo 6 aylık bebk görünümünde ve 2 yasında büyük oğlu aksamaya baslamış teyzem ve kuzenim kardesini kıskanıo die aldırmamışlar doktora nasıl olduysa gidilmiş ve bacagından ameliyat edilmiş kuzenimde para yok hiç olmadıda 5 lira vermiş teyzem ve günlerdir hastanedeler oğlu kamyon die ağlamış ama alamamışlar çok üzüldüm içim parcalandı annem eve gelince ne yiyecek lokmaları var nede oğlana giydircek bişi dedi benimde durumum yok şuanda ne yapsam yardım etsem üzüntüden ölecem artık bi akıl verin çok iyi bakılması gerekio demiş doktorlar nasıl bakcak garibimm

Çok üzücü. Allah yardımcıları olsun.
Bulundukları yerin kaymakamlığından yardım isteyebilirsiniz.

Off Allah'ım bu tip konular beni çok sarsıyor.
Hele senin yakının ve canlı olarak görüyorsun..
Özellikle çocukların durumu çok üzüyor insanı Allah yardımcıları olsun..
Çocuğa istediği oyuncağı bile alamamak ne kadar üzer insanı, hadi onu bi şekilde halledersin ama,sonrası?
Babaları çalışmıyor mu?Bulundukları belediyeden yardım falan alamazlar mı acaba?

bizim orası köylük yer yardım gelmio olabilir bilmiyorum muhtar köyde fakir yok die yazı vermişti gene vermiş olabilir

ben istanbuldayım onlar ankarada annemlerin orda kaymakamlık yeşil kart sağlamış sadece

Ihtiyaci olan bi tanidigim var desen konu komsu giymedikleri cocuklarina kücük kalan temiz esyalarini verirler mutlaki illaki herkezin dolabinda giymedigi fazlaliklar var kiyip atamiyo ama ihtiyaci olan birinede seve seve verirler bence sende kuzenine seninmis gibi verirsin

Ihtiyaci olan bi tanidigim var desen konu komsu giymedikleri cocuklarina kücük kalan temiz esyalarini verirler mutlaki illaki herkezin dolabinda giymedigi fazlaliklar var kiyip atamiyo ama ihtiyaci olan birinede seve seve verirler bence sende kuzenine seninmis gibi verirsin

yazın toparladım götürdüm küçük için çok ihtiyac vardı ben büyük için ne yaparım bi sölücem burda herkesi tanıyan bi komsum var büyük 8 yasında ona bulunur belki

ankarada yaşıyorsa belediyeden yardım alamıyorlar mı? belediye senede sanırım 2 kere yıyecek yardımı yapıyor

köylere yardımlar pek gelmio ya o yüzden almıo yada eşi izin vermio anneme sorarım alıp almadını net bilmiom çünkü

köylere yardımlar pek gelmio ya o yüzden almıo yada eşi izin vermio anneme sorarım alıp almadını net bilmiom çünkü

Eşi neden izin vermiyormuş? Madem baksın ailesine. Hiç mi üzülmüyor diyeceğim ama üzülse zaten mağdur etmez adam gibi gider çalışırdı. Başvuru yapan herkesin durumları gidilerek kontrol edildikten sonra ihtiyacı olduğu tespit edilirse yardım yapılıyor. Kıyafet, yakacak, gıda hatta lüzum görülürse az da olsa para yardımı bile yapılıyor. Acaba başvurdular mı?

Eşi neden izin vermiyormuş? Madem baksın ailesine. Hiç mi üzülmüyor diyeceğim ama üzülse zaten mağdur etmez adam gibi gider çalışırdı. Başvuru yapan herkesin durumları gidilerek kontrol edildikten sonra ihtiyacı olduğu tespit edilirse yardım yapılıyor. Kıyafet, yakacak, gıda hatta lüzum görülürse az da olsa para yardımı bile yapılıyor. Acaba başvurdular mı?

annemi aradım ulasamadım sorcaktım yoksa
burda şimdi komsulara söledim bakalım ne ayarlaya bilirsem teşekkürler ebru72 bişi öğrenirsem dönüş yaparım sna

Köye yardım gelmiyor diye birşey yok tatlım, yardım istenmezse gelmez.
Gidip muhtarla konusun, o ilgili yerlere ulaşsın. Siz takipçisi olursanız
hemen ulaşır yardım. Annemin köyü çok küçük bir ile bağlı, merkeze
çok uzak ve hatta bağlı olduğu ilçe bile belde gibi. Ona rağmen
köy halkı ve muhtarı sayesinde zor durumdaki bir aile bir sürü yardım
aldı. İnşallah onlar da alabilirler.

Bir de şu tv deki yardım programlarına ulaşın, onlar da yardım ederler.

Allah yardımcıları olsun. Keşke bizlerin durumu olsa da yardım edebilsek

:14::14::14:

Köye yardım gelmiyor diye birşey yok tatlım, yardım istenmezse gelmez.
Gidip muhtarla konusun, o ilgili yerlere ulaşsın. Siz takipçisi olursanız
hemen ulaşır yardım. Annemin köyü çok küçük bir ile bağlı, merkeze
çok uzak ve hatta bağlı olduğu ilçe bile belde gibi. Ona rağmen
köy halkı ve muhtarı sayesinde zor durumdaki bir aile bir sürü yardım
aldı. İnşallah onlar da alabilirler.

Bir de şu tv deki yardım programlarına ulaşın, onlar da yardım ederler.

Allah yardımcıları olsun. Keşke bizlerin durumu olsa da yardım edebilsek

:14::14::14:

yukardada yazdım bazen iş güzar insanlar köyde ihtiyac yok gibi gösteriolar ve yardım alması sıkıntı oluo ben ulasamadım su anda sorcam alıp almadını bakalım ne olcak

Allah yardımcıları olsun öncelikle.
Tam teşekküllü devlet hastanelerinden sağlık kurulu raporu alabilirsiniz.
Bu alacağınız raporla çocuğun durumu tespit edilirse özürlü maaşı bağlanıyor.
Eğer özür durumu çok ağırsa bakıcı maaşı bile bağlanabilir.
Bu kadar uzak olması da kötü olmuş.Ama en azından siz oraya gittiğinizde bu konuyla uğraşabilirsiniz.
Yani gerekli yerlere siz başvurabilirsiniz.
Aslında bayanın eşi kaymakamlığa gitse yardım istese geri çevrilmez ama demek ki onu bile yapmamış.

Back
X