kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

kuzuu21

oraleet ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
367
778
18
31
Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?

Ayrıca resmî nikah yapılmışsa göstersin lekesini, bunun günahı yok ki?

Ay ne var bunda?
Kadınlar erkeğe ispatla dediklerinde eveeet
Ee erkek İstemiş ne var bunda?

Bir kız k
uzene mesaj atsa onun omzunda bu dövme var inanma kötü adamın TEK’i diye
Göster denilmez mi burda

Nişanlı bunca zaman kapalı bi kutuda yaşadıysa, bu terkedilmeye hak veririm belki.
Yok kendi zamanında sırf namus kadında olmalı gözüyle her haltı yediyse, ayrılsa da bununla imtihan olur.

O şahsı da mahkemeye verir umarım şantajdan.
Kuzenim zaten ilk görüşmelerde bu konuyu açmış. Biriyle görüştüm olmadı oda olabilir tabi demiş. Şimdi mesaj gelince ne düşündü ne etti bilemiyoruz tabi. Çocuk senin kalçandaki izi nerden biliyor demiş kuzenime

Kusenin bunu ispatlayamaz. Dusundugum tarzda bir ispat almak, kuzeninizin hicbirsey yasamadigi anlamini tasimaz ve bu konudan cok huzurluk yaşarlar boşuna uğraşmasın ispatla filan. Resimler olmasaydi belki ama nişanlisinin atletli resimleri gorup inanmasi zor sonuçta. Bu saatten sonra ugrasmanin manasi yok adam boyle seylere takintili belli ki evlense de bu konu zor kapanir. Bence yol yakinken dönsün.

Kuzenim zaten ilk görüşmelerde bu konuyu açmış. Biriyle görüştüm olmadı oda olabilir tabi demiş. Şimdi mesaj gelince ne düşündü ne etti bilemiyoruz tabi. Çocuk senin kalçandaki izi nerden biliyor demiş kuzenime
İyi de, kapalı bir kız olarak şu teknoloji çağında müstehcen sayılacak fotoları attığını görmüş, kalçasındaki izi nerden bildiğine mi takılmış.
Ya yok sayacak ya ayrılacak. Bunun ispatı nasıl olur ki başka?

Kuzenin neden attığı resimleri itiraf etmiyor?
Çocuk o leke fotoğraflarını habersiz mi elde etmiş?

Al nişanlıyı, vur nişanlısına.
Sanıyorum yanlış anlattım. Eski sevgilisi enişte beye ben nişanlınla bunları bunları yaşadım yazmış. Kalçasında doğum lekesi var. Göğsünde beni var tarzı şeyler yazmış. Herhalde inandırıcı olsun diye de kuzenimin eski sevgilisinde olan açık fotoğraflarını atıyor. Kuzenimde anlatınca enişteye bak konuştuk ordan biliyor bunları falan. Nişanlı da ispatla diyo

agzimdan kacti desin o oyle deyince. kolumda var. leke var. cok kotu deyince bende bosluguma geldi bisey olmaz benimde. dogustan kalcam da leke var ayyy ne fark edr kolumda var dese ayni sey olcak yani

Ben şeyi anlamadım. Kuzeninin açık ve atletli resimleri eski sevgilide ne arıyor.
Şuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim

Kusenin bunu ispatlayamaz. Dusundugum tarzda bir ispat almak, kuzeninizin hicbirsey yasamadigi anlamini tasimaz ve bu konudan cok huzurluk yaşarlar boşuna uğraşmasın ispatla filan. Resimler olmasaydi belki ama nişanlisinin atletli resimleri gorup inanmasi zor sonuçta. Bu saatten sonra ugrasmanin manasi yok adam boyle seylere takintili belli ki evlense de bu konu zor kapanir. Bence yol yakinken dönsün.
Bak hiç temas,, temas diyorum -hani otobüste Yanyana oturmak da temas-
İnsan o zaman niye muhafazakar gezinip, örttüğün yerin resmini atıyorsun diye üzülür, şüphe duyar
İnsan diyorum cinsiyet ayrımı yok

Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
Erkek bakiremiymis. Hic bisey yasamamismi biriyle yasamissa ayrilsin boyle dusunen kisiler yillarca ayni seyleri tekrarlayip can skar

Back
X