Kuzenim ve sevgilisi. Yardım etmemiz gerekiyor.

Yapıcı ve eleştirel yorumları ile yardımcı olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Çok değerlisiniz. İnsanlar bazen bazı kararlara varabiliyor ama illa ki bir destek bir tasdik istiyorlar. Yani birinden duymak istiyor verdiği kararları. Ne diyelim. Haklarında hayırlısı olsun. Ve gereksiz bir şekilde aşağılayan arkadaşlar gerçekten ayıp ediyorsunuz. Burada herkesin problemlerini sizlere açıyor. Bir şekilde inanacak bir çözüm bulmak için. Bu şekilde davranmanız üzücü. Yapmayın böyle şeyler. Biraz önce gördüm 60-70 yaşında ki insanlar dertlerine çözüm bulmak için sizlere danışıyorlar. O yaşta ki insanlar bile tecrübelerine rağmen bazen bir çözüm bulamıyorsa bizler ne yapalım . Bunu da düşünün. Ön yargı ile yaklaşmak kolaydır. Önemli olan , zor olan yapıcı olmaktır. Bunun için mücadele verelim. Ki zaten cıvık bir konu olsaydı en baştan belli ederdi rengini.

Tatlım bence burdaki hatun sensin, kuzenim dediğin de senin sevgilin.
Keşke dürüst olsaydın,ben bakire değilim nişanlım da içini kemiren birşey oldugunu söyledi deseydin.
biz kimiz ki seni yargılayacagız?
keşke dürüst olsaydın.

Kiz dürüst davranmis evet ama davranmasaydida anlayabilirdi kuzenin .diktirmek vs yöntemlere afedersin ama saftrik erkeklee inanir.cunku kızlık zari gözüküyor bakinca dr olmak gerekmiyor.ama adamin deneyimi pek olmadiysa anlamaz.neyse seviyorsa sorun yapmasin o zaman .ilerde basina kakicaksa her kavgada yüzüne vurucaksa hic evlenmesin .

Kuzeninizin kiz arkadasi durumunu kuzeninize anlatmis.Dogru olani yapmis.
Ancak gecmiste bunu sadece nisanlimla yasadim demis bunun dogrulugunu kim bilebilir?
Diyelim ki konu kahramanimiz durust davrandi, bu durumda kuzeninizin ne istedigi muhim olan.
Simdi cok sevdigi,vazgecemedigi icin evlenmeyi goze alacak ve sonrasinda her firsatta bunu kizcagizin onune mi surecek?
Yoksa ben seviyorum bu hatunu benden once ne olduysa oldu deyip elinden mi tutacak?
Dipnot: Bence ayrica bu konuyu kuzeninizin size acmasida hic hos degil ve kiz arkadasi icin de cok rencide edici bir durum,haklarinda hayirlisi..

Ben sahsen bakir bir erkek olsam dengim bir kızla evlenirdim cunku icin icimi kemirirdi

Bekaret onemli der gecerim valla geri kafaliyim ben

Bu arada kendi fikrim bu kimseye muhalefet deilim yani

Kiz dürüst davranmis evet ama davranmasaydida anlayabilirdi kuzenin .diktirmek vs yöntemlere afedersin ama saftrik erkeklee inanir.cunku kızlık zari gözüküyor bakinca dr olmak gerekmiyor.ama adamin deneyimi pek olmadiysa anlamaz.neyse seviyorsa sorun yapmasin o zaman .ilerde basina kakicaksa her kavgada yüzüne vurucaksa hic evlenmesin .

Töbe töbe.. Gözükse ne gözükmese ne :) İlk gece aç bacaklarını ben bi dünya gözüyle göreyim emin olayım mı diyecek :)

Saftirik olmayan erkek nasıl anlıyor?

Töbe töbe.. Gözükse ne gözükmese ne :) İlk gece aç bacaklarını ben bi dünya gözüyle göreyim emin olayım mı diyecek :)

Saftirik olmayan erkek nasıl anlıyor?
Bana sorucagina erkeklere sor.deneyimliyse erkek anlar.ayrica konuya yorum yapin bana degil.insanlar dusundugunuz kadar saf degil..keklemeye calisan zavallilar varda ondan soyledim..

Acaba bir gün aile etrafınızdan biri sizi böyle bir konu için rahatsız ederse ki illa ki sizin sevip sayıp düşüncelerinize güvenen bir büyük olarak abla kardeş olarak yardım dileyen biri vardır, ne diyeceksiniz. Bana ne kendi problemin mi diyeceksin. Ya arkadaşlar samimi bulmayan yorum yapmasın madem gerçekten ya. Sanki hiç bir dert ortağınız yokmuş , hayatınız kusursuzmuş, herşeyi kendi başınıza çözebiliyormuş gibi davranmayın lütfen. Madem bu kadar basit bu problemler neden onca insan dert sıkıntı çekiyor. Bende biliyorum banane diyip kenara çekilmesini ama yardım etmek istedim işte.

Beni sevip sayip benden yardim etmek isteyenler icinde hayatindaki insanin bekaret mevzusunu kafaya takan olmadi.

Olsaydi da bunun onun mahremi oldugunu soylerdim.

Yardimsever olayim derken sevdiklerimin beni ozel hayatlarinin icine cekmelerine izin vermem...

Oyleymis gibi davranmiyorum aynen oyle...

Aynen buraya yazdigim gibi...

Konu acip fikrimizi yazdigimizda cikislar yapmak yerine...

İnsanlarin farkli fikirleri olabilecegini dusunun...

Bunu dusunmek kuzeninizin hayatindaki insanin ondan onceki cinsel hayatini masaya yatirmaktan daha kolay olmali...

Arkadaşlar kuzenim ailenin tek erkek çocugu. Kariyeri yerinde çok dürüst beyfendi biridir. 27 yaşında. Yaşı gereği evliliği düşünmeye başladı. bir kızla tanıştırdı bizi. Kız nasıl sevimli dünya tatlısı biri anlatamam. 21 yaşında. Çok samimi güler yüzlü bir kız. İlk gördüğüm anda içim ısında. Birbirlerine de çok yakışıyorlar. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim. Geçenlerde kıza evlenme teklifi için hazırlık yapıyordu. Kız bu durumu fark etmiş ki konuşmak için çağırmış. Kız bakire olmadığını söylemiş. Daha önceli sevgilisi onu evlenme vaadiyle kandırmış. Nişanlı iken 3-4 kere birlikte olmuşlar. Sonra malum son terk etmiş. Kız baya psikolojik destek falan almış kendini öyle toparlamış. Kuzenim çok seviyorum diyor ama içimi kemiren bir şeyler var var diyor. Anladığım kadarıyla tutunacak bir dal arıyor. Bulabilirse affedecek hemen. Ve kuzenim daha önce kimseyle birlikte olmamış. Bunu söyleyince ben çok kararsız kaldım ama kız dürüst yaklaşmış. Bir gelecek kuracaksak bunu bilerek kuralım demiş. Sizce ona nasıl destek vermeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bayanlar.
Evlenmesin kuzenin bir erkek olarak bunu hazmedemeyecegi belli size hiç anlatmamssı gerekirdi. Ya kıza olmaz diyecekti yada önemsemeyip evlenecekti. Sana anlatması çok çirkin olmuş

Bana sorucagina erkeklere sor.deneyimliyse erkek anlar.ayrica konuya yorum yapin bana degil.insanlar dusundugunuz kadar saf degil..keklemeye calisan zavallilar varda ondan soyledim..

Siz yazmışsınız kime sorayım? Böyle mantıksızlık mı olur? Erkek anlarmış gözüküyormuş?

Araç kaputu mu açıp bakılıyor? Yazdığınızın açıklanmayacak kadar anlamsız olduğunun farkına vardınız sanırım.

Kız dürüst davranmış, delikanlılık edip olanı söylemiş. Ben işte böyle kızlara helal olsun diyorum. Diktirip de, eline el değmemiş numarası yapan, kocasını daha en baştan aldatan yalancılara değil. Kuzeniniz belli ki sorun edecek biri. İçi içini kemirecek, kızın karakterini bırakıp bunları düşünüp kuracak belli. Madem bunu ailesine açıklayıp beni ikna edin çabalarına girmiş! Bence hiç zorlamasın. Kabul edemeyecekse kızın da hayatıyla oynamasına gerek yok. Ayrılsın gitsin.

Benim aklıma en çok takılan şu oldu. Bunları siz niye bu kadar ayrıntısıyla biliyorsunuz? Ne münasebet yani birinin özelinin böyle başkalarına anlatılması? Kızın haberi var mı adamın bu durumu kendi ailesine anlatıp fikir beklediğinden? Eğer yoksa büyük saygısızlık bu. Ben o kız yerinde olsam ve bilsem ki evlenmeyi düşünüp de bir sır verdiğim adam yememiş içmemiş bunları ailesine anlatmış, olay çıkarırdım. Siz ailece o kızı rezil rüsva edersiniz. Madem lafınıza çok bakıyor, söyleyin kuzeninize ayrılsın daha iyi.

Arkadaşlar kuzenim ailenin tek erkek çocugu. Kariyeri yerinde çok dürüst beyfendi biridir. 27 yaşında. Yaşı gereği evliliği düşünmeye başladı. bir kızla tanıştırdı bizi. Kız nasıl sevimli dünya tatlısı biri anlatamam. 21 yaşında. Çok samimi güler yüzlü bir kız. İlk gördüğüm anda içim ısında. Birbirlerine de çok yakışıyorlar. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim. Geçenlerde kıza evlenme teklifi için hazırlık yapıyordu. Kız bu durumu fark etmiş ki konuşmak için çağırmış. Kız bakire olmadığını söylemiş. Daha önceli sevgilisi onu evlenme vaadiyle kandırmış. Nişanlı iken 3-4 kere birlikte olmuşlar. Sonra malum son terk etmiş. Kız baya psikolojik destek falan almış kendini öyle toparlamış. Kuzenim çok seviyorum diyor ama içimi kemiren bir şeyler var var diyor. Anladığım kadarıyla tutunacak bir dal arıyor. Bulabilirse affedecek hemen. Ve kuzenim daha önce kimseyle birlikte olmamış. Bunu söyleyince ben çok kararsız kaldım ama kız dürüst yaklaşmış. Bir gelecek kuracaksak bunu bilerek kuralım demiş. Sizce ona nasıl destek vermeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bayanlar.

ben mi fesatım bilmiyorum ama kuzenimin tanıştığı kız derken acaba konu sahibi kendini mi anlatıyoki.....

millet fezaya gidiyor bizlerin ugrastigi seye bak..ortasi yok yani ya kabul edersin ya etmezsin..sonradan karar degisecek bir konu degil bu..benim fikrime gorede cok ama cok gereksiz bir detay..kuzenine iyi davraniyormu, guler yuzlu tatli dillimi, helal sut emmis mi bunlardir bakmasi gereken yoksa iki bacak arasi degil...he zaten bunu size kadar actiysa bosversin gitsin..ama belkide hayatinin askidir bir takinti yuzunden kaybeder gider..gelen gideni aratir...belki bakire ama suratsiz biriyle birlesir hayati..bunlarida dusunmek lazim..

Siz yazmışsınız kime sorayım? Böyle mantıksızlık mı olur? Erkek anlarmış gözüküyormuş?

Araç kaputu mu açıp bakılıyor? Yazdığınızın açıklanmayacak kadar anlamsız olduğunun farkına vardınız sanırım.
Ya kardesim kizlik zari gozuken birsey .off yaa .neyi aciklayacam.baka
Evet gozukuyo bakarsa görür basit. Ben acip baksin mi dedim tey allahim ya..nesi mantiksiz . anlamayanda saftir

Durustluge tutunsun.kiz yalan söyleyebilirdi veya hic söylemeye bilirdi. Kandirmak istememiş. Gözünü seviym boyle insanin.

bunu sana soylemesini anlayamadim ben? kiz onunla paylasmis, eminim ki sevgilisinin akrabalari tarafindan bilinsin istemeyecektir.. bir de 3-4 kez olmus gibi bi ayrintidan da haberdarsiniz!

Son düzenleme:
bende bakire değildim ve bunu eşime (o zamanlar sevgilim) dürüstçe anlattım. bir dakika bile düşünmeden ben seni, kalbini, ruhunu istiyorum dedi. aşk başka şeydir bayanlar, bir insanın anatomisinden çok daha ötesini, ruhunu görebilmektir. zor şartlarda evlendik, çok zor günler atlattık ama aşığız. deli gibi aşığız hala. eğer bir dakika tereddüt etseydi ve ben bunu bir anlık bir tavrından anlasaydım yalvarsa bile olmazdı, benim karakterimde böyle. bunu bilirdi, hiç bir zaman ağzından 1 kelime dahi beni bu konuda incitecek birşey söylemedi. böylesi bir erkeğim var, çok şükür. eğer kuzeninizin tereddütü varsa, ilerde bu konuları açıp kızın zaten yaralanmış ruhunu iyice kanatıcaksa hiç oyalanmasın ve hemen çekip gitsin.

bu hayatta insanın başına herşey gelebilir, hatalar biz insanlar içindir. önemli olan yanlışlarımızdan ders alıp hayatta kaybedecek de olsak dürüstçe yola devam etmektir. bu kız bu olgunluğu sevdiği adama göstermiş, aynı olgunluğu gösteremeyecekse kuzeniniz içini rahatsız eden şeylerle birlikte hemen gitsin. cidden, fazla yormasın insanlar birbirlerini.

kiz durusttur tamam da, bi onceki yorumumda belirttim, kuzeninin yaptigi cok ama cok yanlis! evlenecek olurlarsa kizi ne duruma dusurmus oldu?

Son düzenleme:
Back
X