- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Bu arada önceki konunuzda kendi sevgilinizin de kimse ile beraber olmadığını yazmışsınız. Bu devirde böyle iki erkek bir aileye nasip olmaz bence :)
konu sahibi bir arkadaşım,kuzenim ekolünü kullanıyor olabilir mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada önceki konunuzda kendi sevgilinizin de kimse ile beraber olmadığını yazmışsınız. Bu devirde böyle iki erkek bir aileye nasip olmaz bence :)
Kiz dürüst davranmis evet ama davranmasaydida anlayabilirdi kuzenin .diktirmek vs yöntemlere afedersin ama saftrik erkeklee inanir.cunku kızlık zari gözüküyor bakinca dr olmak gerekmiyor.ama adamin deneyimi pek olmadiysa anlamaz.neyse seviyorsa sorun yapmasin o zaman .ilerde basina kakicaksa her kavgada yüzüne vurucaksa hic evlenmesin .
Bana sorucagina erkeklere sor.deneyimliyse erkek anlar.ayrica konuya yorum yapin bana degil.insanlar dusundugunuz kadar saf degil..keklemeye calisan zavallilar varda ondan soyledim..Töbe töbe.. Gözükse ne gözükmese ne :) İlk gece aç bacaklarını ben bi dünya gözüyle göreyim emin olayım mı diyecek :)
Saftirik olmayan erkek nasıl anlıyor?
Acaba bir gün aile etrafınızdan biri sizi böyle bir konu için rahatsız ederse ki illa ki sizin sevip sayıp düşüncelerinize güvenen bir büyük olarak abla kardeş olarak yardım dileyen biri vardır, ne diyeceksiniz. Bana ne kendi problemin mi diyeceksin. Ya arkadaşlar samimi bulmayan yorum yapmasın madem gerçekten ya. Sanki hiç bir dert ortağınız yokmuş , hayatınız kusursuzmuş, herşeyi kendi başınıza çözebiliyormuş gibi davranmayın lütfen. Madem bu kadar basit bu problemler neden onca insan dert sıkıntı çekiyor. Bende biliyorum banane diyip kenara çekilmesini ama yardım etmek istedim işte.
Evlenmesin kuzenin bir erkek olarak bunu hazmedemeyecegi belli size hiç anlatmamssı gerekirdi. Ya kıza olmaz diyecekti yada önemsemeyip evlenecekti. Sana anlatması çok çirkin olmuşArkadaşlar kuzenim ailenin tek erkek çocugu. Kariyeri yerinde çok dürüst beyfendi biridir. 27 yaşında. Yaşı gereği evliliği düşünmeye başladı. bir kızla tanıştırdı bizi. Kız nasıl sevimli dünya tatlısı biri anlatamam. 21 yaşında. Çok samimi güler yüzlü bir kız. İlk gördüğüm anda içim ısında. Birbirlerine de çok yakışıyorlar. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim. Geçenlerde kıza evlenme teklifi için hazırlık yapıyordu. Kız bu durumu fark etmiş ki konuşmak için çağırmış. Kız bakire olmadığını söylemiş. Daha önceli sevgilisi onu evlenme vaadiyle kandırmış. Nişanlı iken 3-4 kere birlikte olmuşlar. Sonra malum son terk etmiş. Kız baya psikolojik destek falan almış kendini öyle toparlamış. Kuzenim çok seviyorum diyor ama içimi kemiren bir şeyler var var diyor. Anladığım kadarıyla tutunacak bir dal arıyor. Bulabilirse affedecek hemen. Ve kuzenim daha önce kimseyle birlikte olmamış. Bunu söyleyince ben çok kararsız kaldım ama kız dürüst yaklaşmış. Bir gelecek kuracaksak bunu bilerek kuralım demiş. Sizce ona nasıl destek vermeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bayanlar.
Bana sorucagina erkeklere sor.deneyimliyse erkek anlar.ayrica konuya yorum yapin bana degil.insanlar dusundugunuz kadar saf degil..keklemeye calisan zavallilar varda ondan soyledim..
Arkadaşlar kuzenim ailenin tek erkek çocugu. Kariyeri yerinde çok dürüst beyfendi biridir. 27 yaşında. Yaşı gereği evliliği düşünmeye başladı. bir kızla tanıştırdı bizi. Kız nasıl sevimli dünya tatlısı biri anlatamam. 21 yaşında. Çok samimi güler yüzlü bir kız. İlk gördüğüm anda içim ısında. Birbirlerine de çok yakışıyorlar. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim. Geçenlerde kıza evlenme teklifi için hazırlık yapıyordu. Kız bu durumu fark etmiş ki konuşmak için çağırmış. Kız bakire olmadığını söylemiş. Daha önceli sevgilisi onu evlenme vaadiyle kandırmış. Nişanlı iken 3-4 kere birlikte olmuşlar. Sonra malum son terk etmiş. Kız baya psikolojik destek falan almış kendini öyle toparlamış. Kuzenim çok seviyorum diyor ama içimi kemiren bir şeyler var var diyor. Anladığım kadarıyla tutunacak bir dal arıyor. Bulabilirse affedecek hemen. Ve kuzenim daha önce kimseyle birlikte olmamış. Bunu söyleyince ben çok kararsız kaldım ama kız dürüst yaklaşmış. Bir gelecek kuracaksak bunu bilerek kuralım demiş. Sizce ona nasıl destek vermeliyim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim bayanlar.
Ya kardesim kizlik zari gozuken birsey .off yaa .neyi aciklayacam.bakaSiz yazmışsınız kime sorayım? Böyle mantıksızlık mı olur? Erkek anlarmış gözüküyormuş?
Araç kaputu mu açıp bakılıyor? Yazdığınızın açıklanmayacak kadar anlamsız olduğunun farkına vardınız sanırım.
Siz yazmışsınız kime sorayım? Böyle mantıksızlık mı olur? Erkek anlarmış gözüküyormuş?
Evet gozukuyo bakarsa görür basit. Ben acip baksin mi dedim tey allahim ya..nesi mantiksiz . anlamayanda saftir
Araç kaputu mu açıp bakılıyor? Yazdığınızın açıklanmayacak kadar anlamsız olduğunun farkına vardınız sanırım.
senin de hemen yakalayip yapistirma huyun yokmu : ))Diger konun burda tutunamadi. Hemen yine konu acmissin? Hem de konu yine cinsellik...