• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenime aşığım o ne düşünüyor olabilir yardım edin :(( çıldıracaaam

dumanist07

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
14
1
6
Antalya
Ya belki olmayacak bişey ama onu gerçekten çok seviyorum. O başka şehirde ben başka şehirdeyim onu sadece 2 kez gördüm böyle olmasına rağmen ona çok bağlandım. Konuşmalarımız sadece Sosyal paylaşım sitesinden telefondan bile özel günlerde bayramda seyranda konuşuyoruz naber nasılsın falan. Ona nasıl böylesine bağlandım bilmiyorum. biliyorum ki başka sevecek kişi yok muydu da onu sevdin diyeceksiniz ama insan seveceği kişiyi seçemiyor lütfen beni kınamayın. olmayacak bişey yok aslında Allah isterse herşey olur ama ona sevdiğimi söylediğimde bana unutursun dedi. aramızda sadece 4 yaş var. bana unutursun dedi sevgimi es geçti. oysa oda benden çok hoşlanıyor gibiydi. Annem bile söylemişti hatta bana. belli ediyord çünkü. acaba beni seviyor da olmayacağını düşündüğü için ümit mi vermek istemiyor yoksa sevgime inamadığı için mi böyle yapıyor olabilir? belkide gerçekten hoşlanmıyordur? sizin düşünceleriniz ne bayanlar? yardım edin pls :14:

Gercekten hoslanan insan ne yapar ne eder bu askın pesinden gider canım ama fazla görüsmüyorsunuz birbirinizi ve sana söyledikleri hep olumsuz demek ki olaya pek sıcak bakmıyor ya da bakamıyor zaten kısmetinse olur evet ama olmuyor deme biraz vazgecmeye calıs

canim baska cocukmu kalmadi dunyada kuzanini seviyorsun , insan kuzanlarini zaten kuzanlari olduyu icin sever kardes gibi gorduyu icin sever , hala ta kuzan evliliyimi dusunuyorsunuz bu devirde pes yani ,

zamana bırak bnce ve gururundan ödün verme asla sonuçta olmazsa da yeri geldiğinde yüz yüze bakacaksınız

Back
X