Kuzenimi cok ozledim neden boyle yapıyor ki :(

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
.............
.............................
.....................................
..........................................
.............
..........
.....

Son düzenleme:
Canım öncelikle yazdıklarını okurken ağzım açık kaldı şaşkınlıktan çünkü aynısını bende yaşadım. hatta biz dayımın karısına aramızda firavun deriz :1: benimde ikitane kız kuzenim vardı bu olaylar yüzünü göstermeden birbirimizde kalır her sırrı birbirimize anlatır birlikte üniversite hayalleri kurardık :31: ama gel gelelim sonuca. bence sen şeytanın çocuğundan pek bir şey bekleme derim ben. çünkü o kuzenlerimize neler neler yapmadık hediyeler şeker çiçekler ama kıymet bilinmedi. biz öyle yaptıkça daha çok geri çektiler kendilerini. Sana tavsiyem sende onun gibi davran. şimdi bayramlarda veya özel günlerde geliyorlar biz çağırmadan. ne demişler kaçan balık kovalanır.

Canım öncelikle yazdıklarını okurken ağzım açık kaldı şaşkınlıktan çünkü aynısını bende yaşadım. hatta biz dayımın karısına aramızda firavun deriz :1: benimde ikitane kız kuzenim vardı bu olaylar yüzünü göstermeden birbirimizde kalır her sırrı birbirimize anlatır birlikte üniversite hayalleri kurardık :31: ama gel gelelim sonuca. bence sen şeytanın çocuğundan pek bir şey bekleme derim ben. çünkü o kuzenlerimize neler neler yapmadık hediyeler şeker çiçekler ama kıymet bilinmedi. biz öyle yaptıkça daha çok geri çektiler kendilerini. Sana tavsiyem sende onun gibi davran. şimdi bayramlarda veya özel günlerde geliyorlar biz çağırmadan. ne demişler kaçan balık kovalanır.
çok haklısın canım hatta bizde diyoruz bi gün mutlaka gelecekler o zamanda biz sırtımızı çevircez onca yaptıkları şeylere karşılık..zaten hiç birinin gözümde değeri kalmadı o yengem olacak kadını görsem ilk yapacağım yüzüne tükürmek. 3 kız kuzenim var diğerleri annelerine çekmiş ama özlediğim kuzenim çok farklıydı ya da ben öyle zannediyodum..neyse bi gün mutlaka konuşcaz bu dünyada olmasada diğer dünyada..o zaman öğrencem benle neden konuşmadığını arayıp sormadığını..

Back
X