Kuzenimin ak derdi

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
selam kızlar hepinize..bu sefer dert benim degil kuzenimin.kuzenim bugun bizde kalıyor baktım anlat anlat derdini tüketemedi bide size soralım dedik..sorun kuzenim ve sevgilisi..

sevgilisinin asırı sorumsuz oldugunu söylüyor.mesela dün aksam iş arkadaslarıyla yemege gitmiş sevgilisi.telefonu kapatıyorum demeden kapatmıs.saat 17.00de kapattı ertesi sabah 11.30da actı deli oldum dedi.bence haklı tabi..ben olsam bende merak ederdim.telefonu actıgında aramıs neden kapatıyorsun bana haber vermeden demiş haklısın haber vermem gerekirdi özür dilerim falan filan demiş işte..kuzenimde sinirlenmiş ayrılmak istedigini söylemiş.kabul etmemiş aglamıs seviyorum seni diye.kuzenimde bidaha asla bana haber vermeden kapatma cok endiseleniyorum demiş tamam söz demiş.ama aksam 7den beri yine kapalıymıs telefonu..deli oluyor.seviyorum ne yapacagımı sasırdım diyor.bende bırak umursa arama sorma diyorum.kuzenimde her istediginde onu affedecegimi sanmasın acsın telefonu bitircem diyor.evlenme teklifi etmişti kuzenime,evet demişti.ciddiler yani..

bencede telefonu kapatıp uzun süre acmaması cok dikkat cekici..ayrılmayıda kabul etmiyormus.sizin yada cevrenizdeki tanıdıklarınızın basına böyle bisey geldi mi?bi erkek neden telefonu kapatıp uzun süre acmaz?

belki sacma bi konu oldu ama kuzenimin ısrarıyla yazıyorum yazık bunalıma girdi vallahi.hadi kızlar bi yardım kuzenime a.s.

çevremde birçok erkek arkadaşım var çok samimi olduğum canım.sebebsiz, haber vermeden ve sürekli kapatılan telefonların pek hayra alamet olmadığını biliyorum ben...kuzen evden aramayı deniyormu?

aynı yanlışı ikinci kez yapması olaya bir süreklilik hali katıyor zaten..
kuzen hislerine göre hareket etsin derim.dışardan biz ne desek olmaz bu durumda..arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış başbaşa olmak istemiş ilk gün telefonunu kapatmak istemiş olabilir.( ama haber vermek şartıyla)bugünde şarjı bitmiş haber veremiyordur..mesela...bu iyi yanından bakarsan...herkesin yapabileceği, başına gelebileceği birşey...gayet normal...
ya da....işte orda durup düşünüyorum...
sizde bu ihtimalleri zaten değerlendiriyorsunuzdur..bi yarına bıraksın bu düşünceleri.bakalım sevgilisi cephesinde ne oluyor ne diyecek?

aynı yanlışı ikinci kez yapması olaya bir süreklilik hali katıyor zaten..
kuzen hislerine göre hareket etsin derim.dışardan biz ne desek olmaz bu durumda..arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkmış başbaşa olmak istemiş ilk gün telefonunu kapatmak istemiş olabilir.( ama haber vermek şartıyla)bugünde şarjı bitmiş haber veremiyordur..mesela...bu iyi yanından bakarsan...herkesin yapabileceği, başına gelebileceği birşey...gayet normal...
ya da....işte orda durup düşünüyorum...
sizde bu ihtimalleri zaten değerlendiriyorsunuzdur..bi yarına bıraksın bu düşünceleri.bakalım sevgilisi cephesinde ne oluyor ne diyecek?

canım 2gün öncesine kadar normalmıs hersey.bitti dedigindede hayır diyormus.haber vermemesi cok garip.bence kesin bi halt karıstırıo.sabah telefonu acsın bitti diycem dio.

aksam saatinde kapatip ertesi gun ogle vakti vakti acmasi cok tuhaf..
sevmesi ciddi olmasi yanlis birsey yapmayacagini anlamina gelmez..
yaptida diyemeyiz ama cok supheli ve hos olmayan bir durum..
hemen affetmesin tavrini koysun olur mu hic oyle birsey..
birsey ceviriyor gibi davranisi..

aksam saatinde kapatip ertesi gun ogle vakti vakti acmasi cok tuhaf..
sevmesi ciddi olmasi yanlis birsey yapmayacagini anlamina gelmez..
yaptida diyemeyiz ama cok supheli ve hos olmayan bir durum..
hemen affetmesin tavrini koysun olur mu hic oyle birsey..
birsey ceviriyor gibi davranisi..

beni salak yerine koydu deyip aglıyor hep.bitti deycem artık güvenim kalmadı diyor.kapatması gerekse bile bencede bi haber vermesi gerek.burda bekleyen kız esek basımı.aldatıyor gibi sanki.ama günahınıda almıyım işte.

canım bazı insanlar umursamazlıklarından bu şekilde davranabiliyorlar.telinin şarjı bitmiştir şarja takmamaıştır...gibi.benim de sevgilimin oluyor bazen ama yapı olarak da unutkan bir insan.benim aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor kendi sevgilimle ilgili çünkü çok iyi tanıyorum 3.5 yıldır birlikteyiz bu sebepten kavga ediyoruz ama onun sorumsuzluğundan dolayı kızıyorum ben.çünkü okul zamanı hep birlikteyiz bunun telinin şarjı bitiyor ailesi ulaşamıyor arkadaşlarını arıyor falan yani genel olarak bu tarz bi insan.
kuzenine gelince eğer onun da sevgilisi böyleyse,sorumsuzluğundan teli kapalı olabilir.ama kuzenin aldatıyor diye düşündüğüne göre başka bişeyler de wardır onun kafasını kurcalayan yoksa kimse teli 2gün kapalı oldu diye eğer ilişkisi çok iyi gidiyorsa aldatılıyor muyum diye düşünmez.bence kuzenin diğer onu rahatsız eden şeyler ne,davranışalrında bir değişiklik oldu mu son zamanlarda,onu aldatabilecek bir insan mı bunları düşünsün bir de...

canım bazı insanlar umursamazlıklarından bu şekilde davranabiliyorlar.telinin şarjı bitmiştir şarja takmamaıştır...gibi.benim de sevgilimin oluyor bazen ama yapı olarak da unutkan bir insan.benim aklıma hiç öyle şeyler gelmiyor kendi sevgilimle ilgili çünkü çok iyi tanıyorum 3.5 yıldır birlikteyiz bu sebepten kavga ediyoruz ama onun sorumsuzluğundan dolayı kızıyorum ben.çünkü okul zamanı hep birlikteyiz bunun telinin şarjı bitiyor ailesi ulaşamıyor arkadaşlarını arıyor falan yani genel olarak bu tarz bi insan.
kuzenine gelince eğer onun da sevgilisi böyleyse,sorumsuzluğundan teli kapalı olabilir.ama kuzenin aldatıyor diye düşündüğüne göre başka bişeyler de wardır onun kafasını kurcalayan yoksa kimse teli 2gün kapalı oldu diye eğer ilişkisi çok iyi gidiyorsa aldatılıyor muyum diye düşünmez.bence kuzenin diğer onu rahatsız eden şeyler ne,davranışalrında bir değişiklik oldu mu son zamanlarda,onu aldatabilecek bir insan mı bunları düşünsün bir de...

canım tabi bu yazdıklarında dogru.ama kuzenim ona demişki "eger habersiz telefonu kapatırsan inan biter bu ilişki seni sürekli merak edemem" demis,sevgiliside "haklısın bidaha yapmıycam" demiş..sorumsuz bi tip orası kesin.ama 2gün öncesine kadar hiç telefon kapatma,msn gelmeme gibi seyler yokmus.

canım o zaman tahmin ettiği gibi bişey olabilir.insan karşısındakinin ayrılcağını bile bile aynı hatayı iki gün üst üste yapmamalı.kuzenin yarın onu karşısına alıp da konuşsun bence.o andaki yüz ifadelerinden anlar zaten yalan söyleyip söylemediğini.telefonda daha kolay yalan söyler ama yüz yüzer olunca gözünü kaçırmasından,eliyle sürekli burnunu ya da yüzünü ellemesinden,ses tonundan yani kısaca vücut dilinden anlar yalan olup olmadığını.inşallah aldatma gibi bişey yoktur canım ne diyeyim..kuzenin de dik dursun onun karşısında onun yüzünden ne kadar üzüldüğünü belli etmesin bence öyle olunca daha kıymetli olunuyor..
yarın gelişmeleri söylersiniz canım size iyi geceler..

günaydın kızlar..kuzenimin gelismelerini yazmaya geldim yerimseniben

sabah acmıs sevgilisi telefonu aramıs.hemen kendini savunmaya baslamıs.sözde kuzenimi denemiş 2-3 gün ortadan yok olsam napar diye.anlayıslı karsılar mı diye denemiş yani.kuzenimde düzgünce kafa dinlemek istiyorum bi kac gün yokum deseydin anlayıslı karsılardım demiş.eve gidince görüsürüz deyip telefonu tümden kapatınca yalancı konumuna düsüyorsun demiş.kavga etmişler.ayrılmak istedigini söylemiş kuzenim.birazdan tekrar konusuruz sakinleselim demiş sevgilisi.telefonu tümden yine kapatmıs.bence bu cocuk fena kasınıyor.haksızmıyım kötükedihüso

sanirim 2 gunluk isi vardi bittii..gercek hayataa geri dondu ayni bahaneyi kiz soylese cocuk ne derece inanirdi ve anlayisla karsilardi bunuda baz almak gerekir..
sahsen ben hic ama hic inanmadim kalbimden gecen su ki resmen yalan soyluyor karsisindakini de saf yerine koyarak sanki dalga geciyor..
sacmaliga bak..ben yokken ne yapican diye merak ettimm:))
bunu bulmak icin cok dusunmus olsa gerek:)))
ha bu arada kendimde bunu hayatimda uygulamis biri olaarak eger suphelerimi karsimdaki bir sekilde dogruluyorsa aninda silerim ben onu soru isaretleriyle yasayamam..
bu kisinin samimyetine durustlugune inanmiyorum yani anlattigin kadariyla yorum yapiyorum bence bu boyle..

sanirim 2 gunluk isi vardi bittii..gercek hayataa geri dondu ayni bahaneyi kiz soylese cocuk ne derece inanirdi ve anlayisla karsilardi bunuda baz almak gerekir..
sahsen ben hic ama hic inanmadim kalbimden gecen su ki resmen yalan soyluyor karsisindakini de saf yerine koyarak sanki dalga geciyor..
sacmaliga bak..ben yokken ne yapican diye merak ettimm:))
bunu bulmak icin cok dusunmus olsa gerek:)))
ha bu arada kendimde bunu hayatimda uygulamis biri olaarak eger suphelerimi karsimdaki bir sekilde dogruluyorsa aninda silerim ben onu soru isaretleriyle yasayamam..
bu kisinin samimyetine durustlugune inanmiyorum yani anlattigin kadariyla yorum yapiyorum bence bu boyle..

canım bende senin gibi düsünüyorum.kuzenim sevgilisiyle konusurken hoparlörü actı bende dinledimde cocuk o kadar rahattıki anlatamam.gayet rahat yalan söylüyor.ondan eş meş olmaz ya.kuzenim dün cok aglamıstı ama simdi aklı basına geldi bunun için mi agladım ben diyor.telefonu actıgında bitti bu iş diycem ve artık aramamasını söylüycem diyor.%100 ayrılcakmıs yani..kuzenim bide konusurken dediki ona;hayatında baska biri var sanırım sen cok sinsilestin dedi..oda;inanmıyorum bunu benden nasıl beklersin yaparmıyım hiç öyle sey dedi.cok komik.sen yapmacaksında kim yapacak cibilliyetsiz işte

bir şey diyeceğim ya,
bu adama karşı kuzeninizin bir sorumluluk beslemesine gerek yok ki..

neymiş ayrılamazsın benden diye ağlıyormuş,
ağlasın...

tabii kuzeninizin kendi fikridir ama ben olsam bitirirdim,
ciddi ciddi bitirirdim.

ha bu sürede, bu adam düzelir, geri döner, pişman olur ve bunu çok doğru şekilde dile getirir,
kuzeninizi ikna ederse- tamam.
ama bunları da yapmazsa herkes yoluna baksın.
evlilik üzerine kurulu bir ilişkiymiş.
iki taraf da yok yere oyalanmasın.

kızlar yeni gelismeleri anlatıyım..

kuzenim sevgilisine mesaj atmıstı "bitti bidaha asla karsıma cıkma" diye.telefonu acınca hemen aradı cocuk.kuzenim cevap vermedi ama saatlerce aradı.bende dedim ac bi konus ne diycekse sende ona göre bi cevap ver dedim.konustular.2 gündür neden gıcıklık yaptıgını acıkca anlatmıs.2gün önce bunlar msnde konusurken cocuk kuzenime iki dakika kamerayı ac yüzünü görüyüm özledim demiş.kuzeniminde gecen hafta kolu kırılmıstı malum havalarda sıcak evdeyken atletle falan geziyo.alcı terletiyormus.işte cocuga demiş üstüm müsait degil aksam acalım demiş.cocukta yalvarmıs ac özledim nolur diye.acmamıs kuzende.trip yapmıs anlayacagımız beyefendi.ben seni göremeyeceksem sende beni özle merak et diye ortadan kayboldum demiş..kuzende sinirlendi bitti artık cekemem senin inadını dedi.cocuk yalvardı yakardı ve özürdiledi.sacma sapan biseyden inat yapmıs yani.cok mantıksız bilmiyorum ama dogruda olabilir.kuzen bitti deyince sen bitti desende ben seni bırakmam gelecek ay ailemle gelecegim ve seni önce senden sonrada ailenden isteyecegim demiş..dallas dizisine döndü valla bu olaykaydirigubbakcemile3

kızlar bu cocuk kesin dengesiz ve akılsız.telefonu yine kapatmıs.kıza o kadar söz verdi habersiz kapatmıycam diye yine kapatmıs ya.kuzen yine sinirli ve bu sefer yemin etti dinimin üzerine yemin ederim asla affetmiycem artık dedi

bu ne kadar şımarık bir çocuk ya okuyunca sinir oldum resmen..ne demek denedim o kim oluyormuş da başka bir insanı üzerek kendi egosunu tatmin ediyormuş..kendine çok güveniyor anlaşılan,kuzeninin ondan ayrılmayacağını düşünüyor.demek ki şimdiye kadar ki ilişkilerinde kızlar hep peşinden koşmuş bu da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.
tabi sonuçta kuzeninin kararı ama bu çocukla dewam etse bile sonu olmaz,hep üzülen taraf kuzenin olur.üzme potansiyeli çok yüksek bir erkek bana göre.
daha ne kadar kısa süredir çıkıyorlar onun tam tersine sürekli araması,kaybetmekten korkması,üzmemek için elinden geleni yapması lazım.
bence de ayrılsın kuzenin,daha fazla bağlanmdan bitirsin bir an önce.sonra çoook üzülür.:içelim:

Back
X