- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
bu ne kadar şımarık bir çocuk ya okuyunca sinir oldum resmen..ne demek denedim o kim oluyormuş da başka bir insanı üzerek kendi egosunu tatmin ediyormuş..kendine çok güveniyor anlaşılan,kuzeninin ondan ayrılmayacağını düşünüyor.demek ki şimdiye kadar ki ilişkilerinde kızlar hep peşinden koşmuş bu da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış.
tabi sonuçta kuzeninin kararı ama bu çocukla dewam etse bile sonu olmaz,hep üzülen taraf kuzenin olur.üzme potansiyeli çok yüksek bir erkek bana göre.
daha ne kadar kısa süredir çıkıyorlar onun tam tersine sürekli araması,kaybetmekten korkması,üzmemek için elinden geleni yapması lazım.
bence de ayrılsın kuzenin,daha fazla bağlanmdan bitirsin bir an önce.sonra çoook üzülür.:içelim:
alkisalkisalkis kesinlikle haklısın bitanem..kuzenim zaten asık degildi ben bunu cok iyi hissediyordum.sadece cocuk onun pesinden kosunca hosuna gitti etkilendi.vallahi canım ben asla cözemedim bu cocugu.bugun telefonda yalvarıyordu kuzenime.nolur beni bırakma seni seviyorum diyordu.kuzenimde davranıslarına baglı bidaha yaparsan asla affetmem yemin ediyorum dedi.ama yine aynı.madem yalvaracak kadar seviyorsun neden böyle davranıyorsun???işte ben bunu cözemedim..