18 yasinda, dogru soyluosun biz soyleyince kotu oluyoruz onun mutlulugunu istemioruz kiskanioruz, oyleymisbence yaşayarak öğrenmekten başka yapabilecek bir şey yok.
sizin onu soğutmaya çalışmanız belli ki onu daha çok karşı tarafa çekiyor.
sonuçta küçük değildir dimi
Ben onun icin uzuluyorum onu bu durumdan kurtarmaya calisiyorum, babasi bile duydu bu olayi bida konusmicaksin dedi ama yok. Adam hic guvenilir deil taniyoruz ailecekKendi haline birak. Madem sen kendine bak diyor,gorsun halini. Bu ne ukalalik? Demek ki kullanilmak hosuna gidiyor. İkiside mutlu durumdan sen neden kötü olasin ki? Bosverrrr. Kendi dusen aglamaz
Tamam da seni de dinlemiyor ki? Ay bir de ukala,sen kendine bak falan demeler. Senle kötü olacak sonunda.Ben onun icin uzuluyorum onu bu durumdan kurtarmaya calisiyorum, babasi bile duydu bu olayi bida konusmicaksin dedi ama yok. Adam hic guvenilir deil taniyoruz ailecek
evet dinlemiyor, belki sogutabilirim kendisinden bi sekilde diye dusundum ama napabilirim bilmiorum. Siz haklisiniz galiba kendi haline birakmaliyimTamam da seni de dinlemiyor ki? Ay bir de ukala,sen kendine bak falan demeler. Senle kötü olacak sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?