kuzenimin attığı kazık!

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Selam kızlar,son zamanlarda kuzenimle sıkıntılarım var.Kuzenden öte kardeş gibi büyüdük,hayatta en yakın olduğum insandır ama son zamanlarda yaptıklarına dayanamıyorum.Ben nişanlıyım ve eylulde dugunum var.Fazla samimi oldugum kız arkadasım yok o yuzden kuzenımın yanımda olmasını benimle vakit geçirmesini istiyorum.7 yıldır birlikte olduğu kişiden hiç hoşlanmıyorum ve malesf hiç birlikte görüşmüyoruz.8 ay önce barıştılar ve ben onu ne zaman bi yere çağırsam eker oldu,bu dönemde insan gercek dostlarına o kadar ihtiyac duyuyo ki,zaten evlenınce az görüşebilicez sözdü nişandı düğündü derken heryere zorla çagırıyorum yalvarır oldum artık gelsin fikir versin diye ama o hep isteksiz ve suratsız.Ne zaman plan yapsak son anda gidip sevgilisyle bulusuyo.

Geçen gün nişanlımın dogum gunuydu bız onu o kadar cok sevmemıze ragmen dogum gunune son dakka gelmeyıp soz verdıgı halde sevgilisiyle gezmeye gitti ve arayıp dgum gununu kutlamadı bile.Artık nişanlımada rezil oluyorum her seferınde aynı şey oluyo.Fazla mı deger verıyorum nedir ne zmn işim olsa ihtiycaım olsa mal gbi ortada bırakıyo beni.Sevgilisi kısa zaman sonra askere gidicek onuda anlıyorum ama bir gün bile ayıracak zamanı yok mu? o gün gelmediği için cok kzıdım ve bagrıp cagrdım oda bana ''ne halin varsa gor bıktım senden,her cagrıdın yere gelmek zorunda degılım benı rahat bırak ''yazdı.Gerçek dostum yerine elin kızlarıyla gıdıyorum ev bakmaya,gelinlik bakmaya yaptıklarını hazmedemiyorum.3 hafta oldu ne aradı ne sordu?Bütün hayatı o serseri çocuk oldu bu güne kadar kaç defa aldattı ama ben onun yanında oldum oysa şimdi o beni tek başıma bırakıp benle görüşmüyo :|

biraz empati yapalım.senin nişanlından kuzenin haz etmeseydi sevmeseydi tepkin ne olurdu?sen sevmeyebilirsin ama o 7 yılını vermiş ve seviyor demekki.hep yanımda olsun istiyorum yazmışsın çok bencilce bi davranış.kuzenin bu davranışlarından sıkılmış olacakki sana böle davranıyor.seninle vakit geçirmiyor die onu suçlamaman gerekir bence.samimi arkadaşın olmadığı için odak noktanda kuzenin olsun.hiç kızma ama benim sevgilime serseri diyecek hem hoşlanmayacak biriyle asla vakit geçirmem.sen sevmiyorsun die sevgilisinden ayrılacak die bişe yok.kuzenin nişanlından nefret etse onu terketip kuzeninle vakit geçirirmiydin?????

canım bence kuzenine bu kadar kızma sonuçta onunda bir hayatı var . her istediğinde yanında olmaz bak ne güzel nişanlısın ve evleniceksin bence bütün enerjini nişanlına ve ilişkine harca diğer insanları boşver

Ben onun kuzenıyım elin adamı yada kapı komşususu degıl evet o cocuktan nefret edıyorum cunku en yakın kız arkadasıyla onu aldattıgı yetmedı cevresındekı butun kızlarla yattı kalktı.Canı sıkılıncada geri dondu boyle bir hayvanla cıkmasına ragmen ben onun yanındayım al sevgılınıde gel dıyebılıyorum ! Öyle ki onu bile kabul ettım ama beyefendi lütfedip gelmiyo cunku yüzü yok : Bu kadar şeye rağmen benim en çok destege ıhtıyacım oldugunda yanıma bile gelmiyo benım sorunum bu .Ne arayıp ne soruyo.

herşeyden önce şunu bil; akrabadan sırdaş ve dost olmaz , yarın öbür gün tartısırsınız sonra birbirinizin sırlarını dökersiniz ortaya bütün akrabalara rezil olur ve dedıkodulara maruz kalırsınız..ama arkadaşın olsa tartıssan görüşmessin olur biter, bence herseyını anlatma..benımde kuzenımle aram çok iyidir, ama ben onun bılmesı gerektıgı kadarını anlatırım, olması gereken de budur zaten..

yarın öbür gün kalbini kırdığımda yada , bir konu oldugunda gerçeği söyledığımde, bir konuda fikir ayrılığına düştüğümüzde en azından içim rahat çünkü sadece bılmesı gerekenlerı bılıyor ...acaba söyler mı eder mı ve keşkelerle yaşamak istemedıgım için anlatmıyorum pek fazla..
güvenılır bır kız kendısı, ama ben işimi garantıye almanın taraftarıyım

Benim de yedigimiz ictigimiz ayrı gitmeyen kendimi bildim bileli yanımda olan bir kuzenim var, cocukken hic ayrılmazdık, anca beraber kanca beraber, birlikte büyüdük biz, bizde kalırdık hep, babam' da cok sever manevi kızım o derdi hep, hersey bu kadar güzelken onun lise' ye baslamasıyla degismisti hersey, herseyi ama herseyi arkadasları olmustu, biz yoktuk artık vardık ama daha siliktik ( kız kardesim ve ben ).

Annemi kaybettim 3 ay önce, sehir dısında okuyor kostu geldi, annem vefat edince '' o benim ikinci annem' di '' diye agladı, ama cok degil iki hafta sonraki arkadası' nın dogum gününü organize etti, gece kulüplerinde eglenmeye gitti, hemde bizim evimizdeyken, biz acı cekerken bana anlatınca yıkılmıstım resmen, inanamıstım o aglayanın kuzenim olduguna? simdi de yaz tatili planları yapıyor. Her sene arkadaslarıyla tatile gider zaten, ama bu sene gitmeyim, kuzenlerimle zaten aylarca ayrıydık, onları yalnız bırakmayım, acılarına merhem olayım demez, eglencesinden ve gezmesinden asla ödün vermez!

Yine iyidir, sır saklar ama böyle bir anda bunları düsünmesi, bunlara kafa yorması beni üzdü acıkcası diyecek birsey de yok, söyledikten sonra bir yararı olmaz zaten, sizde bosverin, benim de 6 yıllık bir iliskim var ama hic bir zaman kuzenimle veya baska biriyle yaptıgım bir planı onun icin bozmadım, aynı sekilde onunla yaptıgım bir planı da bir baskası icin bozmadım, söz verip gitmemek, defalarca ekmek hos seyler degil, biraz mesafe koyun en iyisi, üzerine düsmeyin, gerekirse sadece kendi fikirlerinizle hareket edin, asık suratla yanınızda dolasmasındansa hic gelmemesi daha iyidir..

Son düzenleme:
Bence kuzenini fazla yakın görüyorsun ama o seni o kadar yakın görmüyor. Ben kendimi kuzeninin yerine koyuyorum, senden hoşlansam, muhabbetinden kafa yapından, seninle vakit geçirmek isterim, ekmem. Beni çağırdığında rahatsız olmam gelirim. Ama kuzenin tam tersini yaptığına göre seni çok yakın hissetmiyor kendisine ve hoşlanmıyor. Bir şeyleriniz uyuşmuyor demek ki. Bu kuzeninin sevgilisi mevzusundan da kaynaklı olabilir. Bence üstüne gitmeye gerek yok, yakın olmak istemiyorsa olmaz... O senin ona verdiğin değeri sana vermiyorsa sen de verme sal gitsin. Bu aşamada burun buruna olmanıza gerek yok. Kendinden de ödün vermiş olursun. Ayrıca resmen sana o mesajıyla yol vermiş. Pek muhatap olmamalısın artık.

Cnm sevgilisi daha tatlı geliyor demek ki senden, amaaaaan salla gitsin kuzensiz de hayat çekilir.

Kendin demişsin zaten evlenince fazla görüşemeyeceğiz diye, o da bunun farkındaysa doğal olarak kendisine yeni bir arkadaş çevresi yapmaya çalışıyordur. Kuzenin haklı bu konuda.

neden heryere giderken onun yanında olmasını istiyorsun seviyor olabilirsin de biraz sıkmışsın galiba kızı başka arkadaşın akraban yokmu onlarla gidebilirsin ,doğum gününe gelmediği için kendini harab etmişsin falan gelmediyse gelmedi boşveeer

kuzeninin de bir hayatı var sürekli olarak sana yardım etmek zorunda da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…