kuzenimin dügünü:-(

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kizlar selam. Cok sacma gelebilir size ama bu hafta sonu ksrdes gibi sevdigim kuzenmn kinasi ve dugunu var.dugunde giyecegim kiyafet hazir ama kinaya dusunup ayri aldigim etek ve ust hic uymadi ve evde biseyler de uyduramadim. Simdi benim sorunum su. Cok sevdigim lacivert mini bi elbisem var,icinde kahve tonlari olan. Ama kisa okduu icin ince corapla giyemem, illa lacivert corapla giymeliyim. Bogmasin diye ince lacivrt bi corap giyecegim ama ayakkabi ne renk olcak??? Kahve olsun dedim denedim ama su an evde ince corap olmadiindan anlayamadim nasil durur!!! Sizce ince lacivert corapla acik kahve ayakkabi olur mu? Resim yollayamam su an,yarin da iste olacagim:-( ne okur fikir verin bana. Sabaha kadar uyku yok bana...

Simdiden tesekkur ederim...

elbisen lacivert çorabın lacivert bunlar birbirini boğuyor mu bakmak lazım resim yokmuş ama..
lacivertle krem,siyah ayakkabılar uyar gibi geldi bana bunu takılarla saçla da bütünleyince de bakmak lazım bişi diyemedim şimdi :)

Ben olsam çorabı her türlü siyah kullanırdım çünkü lacivert çorabı oldum olası beğenmem. Siyah çorap+kahverengi ayakkabılar diyorum makyajında da siyah buğulu gözler ve siyah çanta kullandın mı tamamdır gibi:7:

Tabii bu etek mini olduğu için bi'çözüm yoluydu. Eğer teninin gözükmesi sorun değilse kahve tonlarında ince çorap daha şık durur.

Son düzenleyen: Moderatör:
o sekılde hos durur mu bılemıyorum ama sana tavsiyem. lacıvert corap yerıne hani kahve tonlarında (bronz)parlak güzel coraplar olur ya ondan giyin ayakkabı da sıkıntı olmaz böylece.
cokta güzel olur.

görmediğim için ancak elbisenin içindeki kahve tonlarında bir çorap
ve lacivert ayakkabılar daha uygun olabilir diyebiliyorum :26:

Kusura bakmayin kizlar ceptwn baglantim kesilip duruyor. Cok guzel tenimi gostermeyen bronz corap fikri cok guzel gercekten ve sanirim herkes ayni seyi dusunmus. Yarin ona gore aliyim corabi da. Ayakabi da denerim laciver uyarsa onu ya da kahveyi, hangisi hos olursa artik.

Cok heyecan yaptim bu dugun icin nedense.. Tum akraba es dost bes yildir ilk kez bir araya elcez herhalde ondan oldu;-) tesk ederim kizlar.

amannn be güzelim sabaha kadar seni uyutmıcak dert bu mu yani şimdi ALLAH büyük dert vermesin bu falan dert mi ya yapma ALLAH aşkına
neyse yorumuma gelince larcivert elbisenle ince larcivert çorap giyme bence benim önerim larcivert elbisenle birlikte larcivert opak çorap (yani kalın) giymen altına da kahve ayakkabı giyebilirsin canım;)

Kusura bakmayin kizlar ceptwn baglantim kesilip duruyor. Cok guzel tenimi gostermeyen bronz corap fikri cok guzel gercekten ve sanirim herkes ayni seyi dusunmus. Yarin ona gore aliyim corabi da. Ayakabi da denerim laciver uyarsa onu ya da kahveyi, hangisi hos olursa artik.

Cok heyecan yaptim bu dugun icin nedense.. Tum akraba es dost bes yildir ilk kez bir araya elcez herhalde ondan oldu;-) tesk ederim kizlar.

bence ayakkabıyı lacıvert giyme kahve olsun.

elbiseyi de acar. cunku lacıvert zaten kapatıcı bir tondur.
bu arada corabını parlak al. elbiseye canlılık katar.:31:

bence ayakkabıyı lacıvert giyme kahve olsun.

elbiseyi de acar. cunku lacıvert zaten kapatıcı bir tondur.
bu arada corabını parlak al. elbiseye canlılık katar.:31:

Ok canim. Zaten lacivert şık bi cantam yok hep spir tarz ama kahve daha uygun canta var. Sanirim ozellikle bu sebepten khve tetcih edicem

Back
X