Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kuzenimin Nikahı... Ve beyaz elbiseler..

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.774
49.043
798
Kızlar bu elbiseyi beğendim ama tam emin değilim. Sizce beyaz giymemeli miyim? Düğün olmayacak sadece bir nikah çok abiyeye kaçmak istemiyorum.
İnce bir bileklik şık bir babetle tamamlamak istiyorum. Dolaştım ama pek bulamadım. Sizin önerileriniz neler kıyafet ve renk konusunda? Nasıl bir elbise uyar sizce?

Ben ne olursa olsun gelinden başka beyaz giyinenlere tahammül edemiyorum yaa.
Bence giymeyin.Başka renk mi kalmadı

bence de düğünde beyaz geline özel renk olmalı... nikah için de aynı şey geçerli... modeli falan hoş elbisenin ama başka bir renk güyünmelisiniz....

bencede yha başka renk mi yoq giymeyi beyaz o gü melek gibi beyazlar içerisinde süzülen sadece gelin olsun

Canım bence de başka bir renk bulabilirsin..

Seni tenzih ederek söylüyorum peşinen af dileyerek ama bir düğünde beyaz giyinmeye çalışan bayanların biraz fesat olduğunu düşünüyorum..

Yüzlerce renk seçeneği varken beyaz neden?

Bırakın o kızcağız o gün o rengin tadını çıkarsın..

Herkes bayağı bir tepki göstermiş ama ben sadece kararsız kaldığım için sormuştum..
beyaz en sevdiğim renk fesatlıktan değil canım :))
Tamam beyaz giymem zaten vazgeçtim peki bu model elbise sizce nikah için uygun olur mu ??
Çok mu basit kaçar?

bence beyaz giymemelisin ister nikah olsun ister düğün beyaz o gün geline yakışır nezaket kuralları gereğincede böyledir .....şahsen benim düğünümde biri beyaz elbise giyseydi ona çok gıcık olurdum özellikle yakınımsa ...sen bilirsin yinede:82:

teşekkür ederim yorumun için peki model için ne düşünüyorsun çok mu basit kaçar :)

Bence modeli gayet güzel. Beyazdan vaz geçmiş gibisiniz ama belki (bulunduğunuz yerin havası uygunsa) farklı renkte bir ceketle (kolsuz ya da kısa kollu da olabilir) bu beyaz elbise de giyilebilir bence.

seçtiğin elbise hoş beğendim ama biraz hafif kalabilir genede madem kuzenisin şöyle daha şık ama abartı olmayan bir kıyafet seçebilirsin fiziğinde müsait hertürlü

Teşekkür ederim.. Off çok kararsız kaldım yaa ne giysem ki şimdi

bence cok hos giyebilirsin..
sonucta gelinlik giymiyorsunki
insanlarda gelinle seni ayırt edemeyeck kadar saf değildir herhalde..

cok hos her zaman giyilebilecek bir elbise

yanı gelın varken beyaz gıymemek gbı bı kural olamazz bncee sonucta onun gıydığı gelınlık senın gıydığıın elbısee yanı ne kdrr beyaz olrsa olsun gelınlığı sollamazz bu cok sacma beyaz sevıosan beyaz gıy ama ben elbısenı basit buldum cicim bıraz daha şık bısey denemelısn kuzenın sonuctaa

bencede siyah giyinme onun yerine fusya, pembe giyinebilirsin. Ablam aynen düğünde elbise giydi beyaz renk, maalesef gelinden daha güzel oldu..

nikah veya dugun hic fark etmez sinir oluyorum gelinden baska beyaz gorunce..
cok sukur dugunumde hic kimse beyaz giyinmedi ama daha nikahim olmadi ins yine kimse beyaz giyinmez..

canim sana gelince bence daha degisik bi reng giyebilirsin. metal, lila rengleri bence cok hos..

beyaz rengi sadece gelin giymeli gercekten,,bi arkadaşın düğününde yakın arkadaşlarından biri de beyaz giymişti,,kameraman genelde o kızı cekmişti,,o da şaşırdı galiba anlayamadı ne hangisi gelin ..o yüzden tek dikkat ceken olsun o da gelin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…