• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle çok sıkıntılardayım..Lütfen bana yardım edin

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Ben lise 3'e gidiyorum bir kuzenim var kendisi de lise 2'ye gidiyor. Ben ondan iki yaş büyüğüm aslında çünkü bir sene erken yazıldım, yani vurgulamak istediğim benden küçük de biri ama cidden ne moralim varsa yıkıp atıyor.

Benim bir arkadaşım var, en yakın arkadaşlarımdan birisi çok kısa sürede kafa yapımızın aynı olması vesilesiyle kaynaştık kendisiyle. -erkek- Çok da iyi bir insandır ama bu arkadaşımla benim kuzenim kavgalılar ( kavgalı dediğim de ağız burun girmediler ama laf sürtüşmesi oldu aralarında) arkadaşım - adına Ahmet diyeyim- kesinlikle kuzenimle o olaydan sonra bir daha büyütmedi yani hatta unuttu gitti adını falan bile hatırlamıyor kuzenimin bir sene geçti üzerinden, ama kuzenim gördüğüm en en en en kinci insan.

Bana fake bir hesaptan " Ahmetle sevgili misiniz? Öyle duruyorsunuz" tarzı şeyler yazmış. ( Fake hesabın kendisine ait olduğunu çok belli etti, nasıl olduğunu anlatmam baya uzun sürer ama yüzde yüz emin oldum bir hareketiyle, bu kişi kuzenim)

Ben de "Seni ne ilgilendiriyor ? Değiliz" tarzı şeyler yazdım, o da inanmadı. Ben de dalga geçtim "he tamam sen sevgili olduğumuza inan o zaman" tarzı şeyler yazdım. O da bunun üzerine bana namusum üzerinden iğrenç bir küfür etti, sonra bel altı iki üç tane tiksindirici 'şaka' yaptı ardından engelledi. Sonra ben Ahmet'e anlattım, Ahmet kendi hesabından yazdı her kimsen kızla uğraşma falan ama cidden benim içime oturdu.

Bu arada kuzenimle bu olay öncesinde de sorunlarımız vardı biraz. Mesela çok küçükken yaklaşık 9 10 yaşlarındayken benden hoşlandığını söylemişti o yüzden bazen düşünüyorum belki geçmiş gitmiştir ama belki de benden hala hoşlanıyor mudur acaba diye. Çünkü saçma sapan kıskançlık yapar gibi sevgili misiniz falan demeler.. Onun dışında kafa yapımız da hiç uyuşmaz kendisiyle,erkekler kadınlardan fıtrat gereği zaten üstün demeler ne bileyim çook var böyle.Tiksiniyorum cidden bu saygısızlıklarından.

Çook uzattım özür dilerim ama sorum şu: yarın ve daha sonraki günlerde uzun bir müddet suratına katlanmak zorunda kalacağım, gidip bana fakeden yazan sensin demek de istemiyorum kanıtım da var ama aileler arası bir sürtüşme şuan en son isteyeceğim şey amcamı çok seviyorum o üzülmesin. Yani yanında güleyim mi onu hiç ciddiye almadan yoksa bildiğimi belli edecek şekilde mesafe koyayım mı? Gerçi mesafeyi koydum zaten ama dediğim gibi bildiğimi anlasın mı sizce yoksa onu ciddiye almadan kudurmasını sağlamak daha mı mantıklı ? Hepinize çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Demek erkekler fıtrat olarak kadından üstünmüş öyle mi :olamaz::olamaz:

Bu yaşta bu cümleleri kuran kuzeninin geleceğini tahmin etmek çok da zor değil.Zira etrafımızda bunlardan bolca var.

Bunlar her türlü pisliği yapar ama yeri gelince en namuslu kendileri olurlar.

Aklın varsa uzak dur.

Çook uzattım özür dilerim ama sorum şu: yarın ve daha sonraki günlerde uzun bir müddet suratına katlanmak zorunda kalacağım, gidip bana fakeden yazan sensin demek de istemiyorum kanıtım da var ama aileler arası bir sürtüşme şuan en son isteyeceğim şey amcamı çok seviyorum o üzülmesin. Yani yanında güleyim mi onu hiç ciddiye almadan yoksa bildiğimi belli edecek şekilde mesafe koyayım mı? Gerçi mesafeyi koydum zaten ama dediğim gibi bildiğimi anlasın mı sizce yoksa onu ciddiye almadan kudurmasını sağlamak daha mı mantıklı ? Hepinize çok teşekkür ederim

gerekli konuşmalar dışında muhattap olma, suratta asma. hani seni takmıyorum benim hayatımda bir yerin yok tarzında takıl. suratsızlık yapıp ters davranırsan da oturup sohbet edersen de aynı kapıya çıkar kendini umursadığını zanneder. sen kendi hayatında takıl. bir şey sordu diyelim hıı, evet, hayır gibi kısa bir cevap verip ortamdaki başka birine birşey anlat. yada telle ilgilen.

Erkek egemen bir ailede mi yetişiyor ? Cücük kadar beyniyle hangi üstünlükten bahsediyor ?

Hiç takılma mevzular büyümesin istiyorsan ..Bu meseleyi unut ,çocuğu da görmezden gel ..bildiğin süt bebesi ergen ,uğraşmaya değmez .ayrıca kuzenine nasıl farklı bir niyetle bakar aklım almıyor .

Hımmm gerçekten siyaseti hiç karıştırmamışsınız. Vay şu malum partililer nasıl da reziller :işsiz: hiç gerek yokken parti meselesini açıp sonra da siyaset değil amacım demeseniz mi acaba ? İdeolojik açıdan, fikren anlaşamayız zaten dense kafi gelirdi

Hımmm gerçekten siyaseti hiç karıştırmamışsınız. Vay şu malum partililer nasıl da reziller :işsiz: hiç gerek yokken parti meselesini açıp sonra da siyaset değil amacım demeseniz mi acaba ? İdeolojik açıdan, fikren anlaşamayız zaten dense kafi gelirdi

muhtemelen 16 17 yaşlarında konu sahibesi onu düşünememiş olabilir.

Gercekten amacim bu degildi alındıysanız özür diliyorum silerim simdi

Erkek egemen bir ailede mi yetişiyor ? Cücük kadar beyniyle hangi üstünlükten bahsediyor ?

Hiç takılma mevzular büyümesin istiyorsan ..Bu meseleyi unut ,çocuğu da görmezden gel ..bildiğin süt bebesi ergen ,uğraşmaya değmez .ayrıca kuzenine nasıl farklı bir niyetle bakar aklım almıyor .

Evet biraz öyle,ona da kizamiyorum bazen çünkü o da öyle yetisiyor

Amacım bu degildi ama yanlis anlasilmis ya silerim sorun degil
Şunu yazdığınıza göre inanıyorum ki gerçekten amacınız bu değilmiş. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ama milletçe öyle bir noktadan çıktık ki aşırı kutuplaşmalar yaşandı ve artık mümkğn olduğunca bu kutuplaşmanın son bulmasını temenni ediyorum. O nedenle herhangi bir tarafı kışkırtabilecek şeyler görmek hızursuz ediyor beni

gerekli konuşmalar dışında muhattap olma, suratta asma. hani seni takmıyorum benim hayatımda bir yerin yok tarzında takıl. suratsızlık yapıp ters davranırsan da oturup sohbet edersen de aynı kapıya çıkar kendini umursadığını zanneder. sen kendi hayatında takıl. bir şey sordu diyelim hıı, evet, hayır gibi kısa bir cevap verip ortamdaki başka birine birşey anlat. yada telle ilgilen.

Evet sanirim böyle yapmaliyim, önceden baya konusmuslugumuz var bu konular hakkinda ama beni anlayabilecek biri degil ben de onu anlayamiyorum kafa yapimiz farkli

Şunu yazdığınıza göre inanıyorum ki gerçekten amacınız bu değilmiş. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ama milletçe öyle bir noktadan çıktık ki aşırı kutuplaşmalar yaşandı ve artık mümkğn olduğunca bu kutuplaşmanın son bulmasını temenni ediyorum. O nedenle herhangi bir tarafı kışkırtabilecek şeyler görmek hızursuz ediyor beni

Evet bu beni de çok rahatsız ediyor,birlik olmamız gerekirken herkes birbirini etiketleyiveriyor hemen. Sizin yazdığınıza da yanıt vermiştim sanırım onu görmediniz. Ben özür dilerim bu arada

Konuya kuzen tribi olarak baksanız da siyaset karıştırmasanız lütfen.

Back
X