Kuzenler Polemigi

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
u Merhaba, öncellikle okuduktan sonra bi yorum birakirsaniz. Cok sevinirim. Benim icin oldukca onemli. Bundan bir-iki hafta önce kuzenimlere onlarin kuzeni geldi. Tabi biz birbirimizi cocuklugumuzdan beri taniyoruz. Yilda bi kere karsilasiyoru
z. .Yni yeni hoslanmaya basladim o da soyle oldu . Iki defs kalabaligin icinde oturmusken uzun uzun bana baktigini gordum hatta uzun bi sure gozgoze bakakaldik. O andan itibaren ona karsi seyler hissetmeye basladim.Onunda bimle ilgili seyler dusunmesini isterim ama emin degilim. Gidip geliyor kendisi.Ve her seferinde bakislarini uzerimde goruyorum. Dusunceli de yani. Cogu zamn da etrafimda. Ama bi kuzenim daja var onunla daha yakin guzel sohbet ediyolar bi an acaba ondsn mi hoslaniyor diye dusunup cok kiskaniyorum. Ve onu onceden faceden eklrmis cok sinir oldum. Dedim belki beni ekler 1 hafta bekledim ben ekledim sonda. Bi gicik oldugum nokta dha var elinden tel hic dusmuyor surekli mesaj geliyo.Ama erkek kuzenimle beraberken cok sozumu getirmis,bize gelmek istedigini doylemis ve faceden profilresimlerime bakmis.Benimle ilgili dusunceleri sizce neler vazgecmelimiyim yaani.

Kuzeninin kuzeni değil mi yanlış anlamamışım? Bence ne kendini tamamen kaptır ne de tamamen uzaklaş. Elinden tel düşmüyo demişin ilişkisi olabilir belki ama bu bi ihtimal tabiki. Kendini fazla kaptırmadan olacaklara bak derim sen faceden eklemişin zaten bi adım senden gelmiş gerisi ona kalmış ilgisi varsa bi şekilde karşına çıkar tekrardan

Dogru kuzenimin kuzeni. Bi iliskisi yok en azindan onu biliyorum.

Daha önceden senin başka bir kuzenini eklemesi filan nedense beni işkillendirdi biraz. Sen zaten facebooktan filan da eklemişsin gerekli adımları atmışsın artık daha fazla bir şey yapma. Karşındakinden bir şeyler yapmasını bekle. Ama beklerken de diğer kuzeninle aralarındaki ilişkiye dikkat et. Hakkında hayırlısı olsun.

Sen bir adımda bulunma, zaten yapacağını yapmışsın sen.

Eğer adamında seninle ilgili düşüncesi varsa gelir zaten, zamana bırak ama beklenti içindede olma yani hayatını devam ettir ona odaklı yaşama.

Seni beğeniyor olabilir bunu bana bakıyor, profilime bakmış, kuzenimle bize gelmek istiyor demelerinden yola çıkarak söylüyorum. Ama henüz aşırı bir duygusu yok gibi yada oda zamanın akışına bırakmış birşeyler. Sonuçta akraba sayılıyorsunuz duygularından emin olmadan adım atmak istemiyordur malum ayrılsanız bile yine rastlaşabilecek bir ortamınız var bunu düşündüğünden de temkinli davranıyor olabilir.

Yorumlariniz icin cok tskr ederim. benim icin onemliydi haklisiniz en iyisi zamana birakmak. Isin icinde akrabalarin olmadida bir neden . Dusunmemistim.
Tek terredutum yakinda gidiyorum ve bir seneye kadar gormiycez. Beni unutmasindan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…