kuzenler

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
773
günaydın kızlar ,bu kez çok farklı bir konuyla karşınızdayım.biraz uzun olacak baştan uyarayım.

beni az buçuk biliyorsunuz.kolay kolay insanlara kırılmam.ama kuzenlerime çok kırıldım.

benim bir erkek kuzenim,bu yaz yaza veda partisi adında,birşey düzenledi.sosyal medyadan duyurmuş.ben de altına espirilli bir dille katılamaycağız yazdım ama okuyan herkes espiri olduğunu anlar ki onlar da altına gülen emoji falan atmışlar.yani neden katılamayacağımı sorgulayan ve arayan yok.tarihe dikkat etmemişim.ama hep pazar günü yaparız bu işleri,herkes katılabilsin diye.

neyse ben pazar günü,gelinim(oğlum çalışıyor))eşim ve ben gitmek için plan yaparken,cumartesi akşamı,bunlar bir video atmışlar.toplanmış yiyip içiyorlar.gelinim bozuldu.haliyle ben de bozuldum.

yine yarı espirili yarı ciddi bir dille neden bize haber verilmediğini yazdım ki,o saatten sonra bir mesaj ve telefon trafiğine tutuldum.gözün görmüyor mu diyenler,sen gelemeyeceğiz yazmışsın diyenler.hiç birine cevap vermedim.

daha geç bir saatte bir kuzenimden şu mesajı aldım.ne olacak ,bundan sonra n....,yaptığı serumlara,tahlillere zam mı yapacak?altına da yine gülen emoji.

buraya kısa bir not düşeyim.eşim sağlıkçı olduğu için bütün akrabalarıma serum takar ve iğne yapar.bugüne kadar da kimseden beş kuruş para almadık.hayır duaları yeter diye düşünür.

olay bununla kalmadı.benim küsmem gerekirken,bütün kuzenlerim bana küsmüşler.annemi ortalarına alıp,bir sürü şey söylemişler.ayrıca dedikodunun dibine vuruyorlarmış.ve de mesajı yazan ben yazdım ama herkes söyledi,güldük arkalarından demiş.
eşimde kırıldı.ben herhafta sonu bu insanlarla karşılaşıyorum.çünkü annemle aynı yerde oturuyorlar.yarın yine göreceğim.nasıl davranmam gerektiğini çözemedim.

not.liseli kız değiliz,hepimiz torun torba sahibi insanlarız.

Siz kuzenlerinizi tanırsınız. Iyi niyetli mi kotu niyetli mi olduklarını bilirsiniz. Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş bence. Büyütmeyin. Aile ici samimiyet yüksekse davete tekrar gerek yok bence.

Siz şaka diye yazmışsiniz onlar ciddiye almış. Ortada yanlış anlaşılma var. Ama serumlara yine korkmuslar:D bence açık dile getirin tepkilerinin sizi kırdığı "gözün görmüyor mu" demeye gerek hiç yok. Ama galiba siz ailenin yumsak yüzlü tarafisiniz

Gelemeyecegiz demişsiniz. Neden arayip nolur gelin diye yalvarsınlar ki? Israr etmeleri icin mi yorum yazdiniz?
Siz pazar günü zannettiniz diye, cumartesi yapmalari suc mu? Davet edildiginiz ve gelemeyeceginizi söylediğiniz yere neden kirildiniz hic anlayamadim.
Not: akil yasta degil bastadir

tamamda siz ve gelininiz neden kirildiniz anlamadim gelemicez yazmisiniz insanlar napsin eğlenmişler bulusmuslar yani koca koca insanlarin bunlari sorun etmesi bi tuhaf geldi bana

bazılarınızın yorumları ağır olmuş.

aramızda ki samimiyete güvenerek ,tekrar ararlar diye yazdım.yani şöyle ki,daha önce bizim düzenlediğimiz davetlerde,sosyal mesajla davet ettiklerimden ,gelemeyecek olanları arar nedenini sorarım.hastalık gibi birşey var mı diye.aynı şeyi beklemiş olabilir miyim acaba?

ayrıca benim eşimin yaptığı şeyler üzerinden şaka yapılması bana ayıp gelir.bana her türlü şakayı yapabilirler ama eşime yapamazlar.

ergen muhabbeti diyenlere de hak veriyorum.benim kırılma sebebim de olayı onalrın uzatması ve hala dedikodu yapmaları.

not düşmüşsün ama liseli muhabbeti bu.

instagram duyurusunda tarih yok muydu?

vardı, dikkat etmemişim.instadan değil de face yazmıştı.genellikle pazar günleri yaparız.davete katılamamaktan çok,sonradan bana yapılan yorumlar.beni incitti.gözlerine bir baktır,yaşlanmışsın sen gibi gibi

Siz kuzenlerinizi tanırsınız. Iyi niyetli mi kotu niyetli mi olduklarını bilirsiniz. Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş bence. Büyütmeyin. Aile ici samimiyet yüksekse davete tekrar gerek yok bence.

yok ben büyütmeyecektim.aramızda böyle şeyler sorun olmazdı.yazdığım sitem mesajını büyütüp,bana küsen onlar.

ay bilemedim. sanki katılamayacağız yazdığında umurlarında olmamış gibi. hani çok belliyse espri yaptığın o zaman tarihi sen atlamışsın.

evet umurlarında olmamış.oysa ki bir kaç ay önce ciddi bir sağlık sorunu yaşadım.açıp,sorabilirler di birşey mi var,o yüzden mi katılmıyorsun diye.ben olsam onları arardım hatta geçen sefer biz düzenlemiştik.katılamayacakları tek tek aradım,bir sorun mu var diye.incelik bekledim sanırım.

Liseli degilsiniz ama bunlar liseli hareketleri.kocaman insanlar boyle sacma bisey icin mi küsuyor.siz katilamayacagiz yazmissiniz ne desinler ki daha.

Bide benim anlamadigim, gelinin orada ne isi var? Niye cagidiniz?

Ve evet cok sacma bir neden ile küsülmüs. Adamlar sizin geleceginizden haberdar degil ve siz gelini alip gitmek istiyorsunuz. Kuzenleri hakli buldum kisacasi.

Notunuzu düşmeseniz bile ben sizin yaşınızın büyük olduğunu ve kuzenlerinizin de sizle aynı yaşlarda olduğunu biliyordum.
Pazar günü zannedip gelemeyeceğiz yazdıysanız tamam ama cumartesi olduğunu görüp sizi tekrar çağırsınlar ya da ne oldu neden gelemiyorsunuz demek için sizi arasınlar diye böyle yorum yazdıysanız hata sizde. Yani herkes sizin gibi ince düşünceli olmayabilir.
Tabii onlarda da hata var şaka diye olayı biraz k.kaya çevirmişler. Yani bundan sonra ne siz katılın onların davetine ne de siz onları çağırıp görüşün. Ayrıca eşiniz de bundan sonra yardım filan etmesin gerçekten de bu insanların hayır duasını alsanız ne olur almasanız ne olur ki hayır duası ettiklerini de pek sanmıyorum kalpleri kararmış....

Gelmeyeceğiz yazmışsınız tmm gülerek yazmışsınızda altınada tabikide bizsiz olmaz diyede not düşebilirdiniz

Son düzenleme:
Back
X