Kuzenlerim herseyimi kullanıyorlar?

mshxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
84
15
3
29
Merhaba arkadaşlar. Bi konuda sıkıntılıyım. Bu konuda disardan bakış acisina ihtiyacım var.
Bu sene uniyi kazandım. Teyzemin oldugu şehir kazanınca yurt değil teyzemlerde kalmami istedi ailem. Teyzemi severim sonuçta anne yarısı. Kuzenimlerimde iyiler ama butin esyalarimi kullanıyorlar. Bu konuda size gore kotu saçma veya itici olabilir bilmiyorum ama esyalarimi paylaşmaktan pek hoşlanmıyorum. İlk başlarda kiyafetlerimi istiyorlardı. Bende sonuçta evlerinde kalıyorum diye izin veriyordum. Ama öyle bir izlenim verdim sanirim. Coraplarimi giyiyorlar Deodorantimi kullanıyorlar. Kremleri mi, makyaj malzemelerimi vs. Hatta ayakkabilarimi bile giyiyolar. Tırnak mantari vardi bende söylüyorum bulaşıcı diye. Giymeyelim diye soyluyosun sonuçta geçti doye dalgaya vuruyorlar. Birazda titizim aldıkları gibi koymuyolar. Deli olucam icim bunalıyorum ne yapicam ben :KK43:

Baştan o yüzü vermeyecektin. Elbette bazı şeyler paylaşılır misal çanta. ama bu derece değil.bence yurda çık

bende sevmem kimsenin bişeyini kullanmam. kullanmalarını da istemem. durumunuz iyi ise hemen geçin. hem o evde nasıl ders çalışacaksınız.

bende sevmem kimsenin bişeyini kullanmam. kullanmalarını da istemem. durumunuz iyi ise hemen geçin. hem o evde nasıl ders çalışacaksınız.
Calisamiyorum zaten kendimi yuk gibi hissettigim için ev işlerine yardım ediyorum. Vakit kalmıyor dinlenmeye sabah erken kqlkip çalışıyorum. Kalkiyo birisi diyo sunu utulermisin birisi diyo sunu giyiyimmi? Off karşıma alip konussam annem duysa oldurur beni :(

Kız kardeşim var ama o bana saygi duyuyordu bu konuda bende kimsenin biseyini neredeyse hic kullanmam :KK43:

O zaman yurda geçeceksin, başka caren yok. ikinci dönem başında bazen yurtta boşluklar açılır. Şimdiden bir yoklarsan şansın olur belki.

Kuzenlerimle konussam ne desem acaba kırmadan bi sansimimi denesem? Yanlış mı olur acaba hiç bilmiyorum

Çanta sal yada Parfüm vs .. kullanılabilir.
Ancak izin alarak olmali.
Ben öğrenci evindeyken birbirimizin eşyalarını kullanirdik arkadaslarimizla..
Evet ayakkabilarimizi bile..
Hatta bazen kiyafet uyduramadigimizda birbirimizden ödünç alirdik.
Izinli oldugunda göze gelmez.

Acik ve net konusun. icinizde daha cok büyütmeden konusmakta fayda var. yoksa sinirle akrabalik iliskilerinize zarar verirsiniz.

Belki de sizin evden gitmeniz için yapıyorlardır çünkü çorap kaç para da sizinkileri giyiyorlar

bende öyleyim. hiçbir şekilde paylaşamam kişisel eşyalarımı. hele ayakkabı makyaj malzemesi .çıldırırım.
kardeşime bile vermem ayakkabımı. bunlarda bence bi havlu bi diş fırçası gibi kişisel şeyler. hadi kıyafet neyse yıkarsın da makyaj malzemelerini napcan. kullandılar diye atıcak mısın ? çok büyük saygısızlık benim gözümde.

kuzenlerinin bunkları alacak durumu yok mu ?
annenle konuş öncelikle çok rahatsız oluyorum diye.
kuzenlerinde seninle dalga geçerek söylüyorsa sen de öyle yap.
seninkine benzeyen ürün fotoğrafları gönder bak alabilirsin diye. nasılsa seninki var niye alıyim der muhtemelen . sen de ' bak sen de söylüyosun benm yani :D ' deyip alay vur.
bu esnada da yurttaki boş kontenjanları araştır.
annen güvenilir olsun diye seni oraya koymuş da yurt daha iyi bu koşullarda

Ütüleri bile sana mı yaptırıyorlar :) Yok artık ya...

size iş mi yaptırıyorlar yoksa tek sorun eşya kullanımı mı?
bence açıkça eşyalarımı kullanmanızdan hoşlanmıyorum,titizim bu konuda diyin..eğer teyzeden de aksi birşey gelirse cevabı verirsiniz.siz orda misafir olarak kalıyorsunuz ,hizmetçi olarak değil.hem evimizd ekalıp hem eşyasını vermiyor demelerinden çekiniyorsunuz sanırı ama çekinmeyin. neticede karşılık bekleyerek yapıyorlarsa hiç yapmasınlar.

İkinci doneme geçme imkanin varsa yurda geç. Teyze de olsa enisten falan yok mu. Ne biliyim cok yuzgoz olmaya gerek yok.

Back
X