- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi parfüm felan neysede çorap nedir hiç başkasının çorabı giyilir mi üstelik mantarım var demişsiniz k mantar bulaşıcıdır belkide sizi evde istemiyorlar böyle yaparak sizin pes edip evden gideceğinizi düşünüyorlardır.Merhaba arkadaşlar. Bi konuda sıkıntılıyım. Bu konuda disardan bakış acisina ihtiyacım var.
Bu sene uniyi kazandım. Teyzemin oldugu şehir kazanınca yurt değil teyzemlerde kalmami istedi ailem. Teyzemi severim sonuçta anne yarısı. Kuzenimlerimde iyiler ama butin esyalarimi kullanıyorlar. Bu konuda size gore kotu saçma veya itici olabilir bilmiyorum ama esyalarimi paylaşmaktan pek hoşlanmıyorum. İlk başlarda kiyafetlerimi istiyorlardı. Bende sonuçta evlerinde kalıyorum diye izin veriyordum. Ama öyle bir izlenim verdim sanirim. Coraplarimi giyiyorlar Deodorantimi kullanıyorlar. Kremleri mi, makyaj malzemelerimi vs. Hatta ayakkabilarimi bile giyiyolar. Tırnak mantari vardi bende söylüyorum bulaşıcı diye. Giymeyelim diye soyluyosun sonuçta geçti doye dalgaya vuruyorlar. Birazda titizim aldıkları gibi koymuyolar. Deli olucam icim bunalıyorum ne yapicam ben![]()
Calisamiyorum zaten kendimi yuk gibi hissettigim için ev işlerine yardım ediyorum. Vakit kalmıyor dinlenmeye sabah erken kqlkip çalışıyorum. Kalkiyo birisi diyo sunu utulermisin birisi diyo sunu giyiyimmi? Off karşıma alip konussam annem duysa oldurur beni![]()
Kuzenlerimle konussam ne desem acaba kırmadan bi sansimimi denesem? Yanlış mı olur acaba hiç bilmiyorum