Kuzenlerin evliliği ve sevgili ilişkisinin düzeyi ...

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Arkdşlar başlık karışık gibi biraz ama merak ettiğim iki şey var herangi birisi başına gelmiş olanlar yanıtlayabilirlerse sevinirim ; öncelikle kuzeni ile evli olan var mı varsa evlilik nasl gidiyo mutlu musunuz ikinci olarkta erkek arkdşyla evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan ve sonra evlenen var mı evlilik devam ediyor mu bu normal mi sizce tam bir cinsel birliktelikten bahsediyorum ( cinsel birleşme)yeterince açık oldu sanırım erkek soğur mu acaba başına gelen var mı bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanz sevinirm şuan bi erkek arkdşm var aynı durumdayım fikirlerinizi bekliyorum

Önceden cinsel birliktelik yaşayıp sonradan senden soğuyan adam karaktersizdir, "Sevgilimle yatayım ama karım bakire olsun" düşüncesine sahip geri kafalının tekidir. Erkek arkadaşın böyle düşüncede biriyse baştan evlenme, yallah de derim.

Kuzenle evlenme olayına yorum dahi yapamıyorum, zira kuzenlerim kardeşimdir hiç cinsel gözle bakmadım, onlar da bana bakmadı.

Benim kuzenlerim bazen bana ablam abimden bile daha kardeştir. Ben kuzenle evliliği asla doğru bulmuyorum, tabi ki bunu savunanlar olabilir ama benim şahsi fikrim. Ayrıca cinsel ilişkiden sonra erkekler soğuyabiliyor, onlarda zaten ciddi düşünmeyen kişiler. Gerçekten adam gibi adamsa yürekten seviyorsa neden soğusun...çok saçma bir düşünce.

Kardeş yarısı bnada öyle geliyodu hep ama hiç tanışmayn kuzenler var
Siz misiniz o, başkası mı?

Kuzen nolursa olsun hoş değil ama illa evlenicem diyorsa/nız her zaman çok büyük olaylar yaşanır herkes yutar aman ailede huzursuzluk olmasın diye.

Zaten ilk evlilik yolunda gitmemişti diye hatırlıyorum.Yaşınızda küçüktü.Acele etmeyin.
Kuzenle daha doğrusu akrabayla olmaz o iş.
Yürümezse sancısı emin ol ilkini mumla aratır.

İster tanı ister tanıma değil kuzen dıdımın dıdısı olsa öğrendiğim anda benimiçin biter.
Kuzenle akrabayla evlilik olmaz doğaya aykırı bu.
Toprağa toprak suya su veremezsin ya kurur ya taşar. Hasta bebelerim olsun diyosan git evlen sağlıklı olma ihtimali yok

Saygi duyayim diyorum olmuyor. Kuzen kardeştir. Hic gormemek bunu normal kilmaz benim icin. Öz kardes olsa hic gormedigin, yillar sonra gorunce " hic gormemistim" diyip evlenir mi insan? O nasil olmuyorsa bu da ayni sey benim icin. Bi dunya tanimadigim akrabam vardi. Tanistirip kan bagimiz şu dedikten sonra o benim icin akrabadir bitti!

Kuzen kardes degildir kuzen kuzendir. Neyse kuzenimle evli degilim cevremde var, mutlu olan da var olmayan da.
Evlilik oncesi iliski yasamadim ama esimle yasasaydim benden sogumazdi, o mantikta bi insan degil. Oyle dusunenler de var benimle yasadiysa baskasiyla da yasamistir diyerek iliskinin tum sorumlulugunu kadina yukleyip eylenilecek kiz gozuyle bakan, ki zaten o kafadaysa evlenmez.

Son düzenleme:
Saygi duyayim diyorum olmuyor. Kuzen kardeştir. Hic gormemek bunu normal kilmaz benim icin. Öz kardes olsa hic gormedigin, yillar sonra gorunce " hic gormemistim" diyip evlenir mi insan? O nasil olmuyorsa bu da ayni sey benim icin. Bi dunya tanimadigim akrabam vardi. Tanistirip kan bagimiz şu dedikten sonra o benim icin akrabadir bitti!

Hay ağzınıza sağlık. Bazı kuzenlerimle ayrı ülkelerde yaşıyoruz, ilk karşılaşmamız da ergenlik çağlarında olmuştu baya da geç. Nasıl cinsel olarak alıcı gözle bakılır ki, kuzenin mi kuzenin işte teyzenin, dayının, halanın çocuğu. Nasıl içleri alıyor ben anlayamıyorum, neyse akraba evliliği duyarı yiyip sinirlerim zıplamadan gideyim.

Simdi oncelikle sunu soyleyeyım kuzenle evlılık felan olmaz, baska bir erkek kalmasa da dunyada kuzenımle evlenmem evlenemem. Yani benim kuzenlerım kardesım gibidir aynı yatakta yatsam bile aksını dusunmeyecek dusunemeyecek ınsanlardır benım ıcın. Fikrimizi sordugunuz için yazıyorım sızı yadırgamak ıcın degıl ama benım aklıma sıgmayan durumlar bunlar.

Back
X