Kuzum açık havada nefes almayı beceremiyor.

ZuZuu

kelebeğimm koynumda
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
7.352
112
363
kızlar şimcik şöyleki; biyere gidiceğimiz zaman ewden arabaya kadarki kısacık mesafede kuzum nefes alamıyo açık hawada..gözlerini kocaman açıyo,ağzını kapıyo kafası dimdik ööle kalıyo..tamam çok komik oluyo da tipi korkuyorumda..arabaya binince birden alıo nefes..hareket etmeye başlıyo soora..rüzgarsız hawada da böle bu..arabaya koştursam rüzgar olcak,koşmasam korkuyorum hemen bineliim rahatlasın istiyorum..gidincek sorcam drye ama sizdede oluyomu bi soruym dedim..daha küçükken olmuyoodu..haftada bikerecik günyüzü görüyo yawrum unuttu mu ne açık hawayı...

anamm benim kızda unutmuştur sanırım açık havayı hastane dışında çıkamaz olduk dışarı :(((
tek başıma çıkmadım henüz kızımla, babası indirdi hep pusetinde arabaya hızlı hızlı inim derken kızın suratına baktını hiç sanmıyorum :))
belki ani hava değişiminden dolayı şok oluyodur, ara araa balkona falan çıkar bari...

anamm benim kızda unutmuştur sanırım açık havayı hastane dışında çıkamaz olduk dışarı :(((
tek başıma çıkmadım henüz kızımla, babası indirdi hep pusetinde arabaya hızlı hızlı inim derken kızın suratına baktını hiç sanmıyorum :))
belki ani hava değişiminden dolayı şok oluyodur, ara araa balkona falan çıkar bari...

balkonda kapalı ayhh..

zuzum barışdada ilk başlarda öle oluodu nefesini toopluyamıyordu sanki ama şuan yok :s
cnm camı aç ve dışarı bakın belki alışır bu şekildeeeyerimseniben

zuzum barışdada ilk başlarda öle oluodu nefesini toopluyamıyordu sanki ama şuan yok :s

lalimm:asigim:opuyorumnanaktan

üşümezmi kuzum öölede hasta etmiimm??

kıskanç gacıı:mymeka:
zuzummm:asigim:

eski günleri özledimmmmm:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 bende ösledimm dee nuri alço tadında sölemişsinn tırstım eyvahedigeldismile

canımmm olumunekankayizsmile

zuzum 30 40 sn.ile üşümezzz... hem temiz hava almış olar....opuyorumnanaktan
elacım yerimsenibennn

Back
X