- Konu Sahibi balkaymakim
-
kizlar 13 yasinda bir kizim varcanimm
sorunumuz daginikligi eger cani isterse öyle güzel toplarki dolabini ben bile sasarim ama 3 gün sonra bir görseniz hertaraf hertarafda .
Cok konustum bak annecim dedim aldigini aldigin yere koyarsan bukadar dagilmaz bende siler süpürürüm odan tertemiz olur ama nerdee
Bazen cildiriyorum toplarken bagiriyorum onuda üzüyorum , biraktim daginik kalsin dedim anlasin yok oda olmadi .Tamam diyorum bari cikardigin kiyafetleri kirliyse kirliye at degilse dolabina koy
Karar verdik haftada birgün odasini topliyacakti süpürüp silecekti aslinda cokda sevindi bu fikre ben karismicam ya
ama o da olmadi tabiki ..
ya herseyi birakin su yerdeki kiyafetler , defterler , tokalar , takilar..............olmasa ben temizlicem yani ondan bir beklentim yok .
Ne yapayim ben ya sastim kaldim ..
ben size bu konuda birşey sormak istiyorum
benimde ablamın kızı aynı durumda
ama ben ablamdan kaynaklanmış olabilirmi acaba diye düşünüyorum
yiğenim küçükken ''toplasada olur toplamasada...nasıl olsa büyüyünce bütün işler ona bakacak''
düşüncesindeydi sizin tavrınız neydi bu konuda???
malum bizimde çocuklarımız var.......
nasil yani büyüyünce bütün isler ona kalacak ??
anliyamadim canim ben sorunu :44:
yani daha coook var diyosun :44:Bende kızınız gibiydimAklıma esince herşeyi toplar,temizler kendime söz verirdim bundan sonra derli toplu olucam diye...Ama nerde Birde üstüne anneme kızardım odama karışma aradığımı bulamıyorum diye...Bence en güzeli hiç dokunmamak zamanla kendisi öğrenir en kötüsü üniversiteye başlayınca mecburen düzeni öğrenecektir....
iste canim bu sekilde ögrenecek diye düsünüyorum ama hep ben yaparsam ögrenemezyaa kız çocuğu???
evlenince anne olunca????inşallah
benim bu konuda bir fikrim olacak.kızınızın odasının dağınık olduğu bir gün onun arkadaşlarını eve davet etseniz odasının dağınık olduğundan belki utanabilir ve odayı temizlemeye başlayabilir..ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?