Kv 10 gun daha kalacak anneci kocam yine deisti :(

Kv (bayramda gorusemedigi kardesinin evine gitti kalmaya) bir gun kalip geri donecek...
Benim aptal esim kalorifer peteklerinin uzeri lekeliymis bana onu gosteriyor annemlergitsinde senle iyi bi temizlik yapalim diyor.. !!!
Tamam dedim sustum sakin olmaya calisiyorum sabirr sabirr....

Agridan uyuyamadim az once annem aradi uyuyordu esim telefon sesine uyanip annem oldugunu anlayincaa offfff diye bagirdi ben aldirmadim annemle konusmaya devam ettim..
Annem agrilarimi sordu cok agrim var dedim ( gercektende iki gundur siddetli kasik agrilari cekiyorum)
Yigenim antalyadan gelmis kizim ben calisiyorum cocuk evde yalniz sabah senin yanina gelsinde birlikte kahvalti yapin dedi bende basim ustune anne yarin gonder zaten kv ler yok bana arkadas olur dedim kapattik telefonu.

Esim butun konusmayi dinlemis hayirdir yarin yigenin mi gelecek ??? Dedi evet dedim (14 yasinda )
Ben bu evi uzaga tasiyacam haberin olsun dedi ..

Ben 20 gundur annenler evimde kaliyor bikere agzimi acmadim sen bana bunu diyosun oyle mi deyip yastigimi alip salona gectim. Yuzune bakmati da dusunmuyorum..
Aptal kafam ben boyle bi adamdan nasil cocuk yapiyorum ki:kızgın::kızgın::kızgın:

Yazıklar olsun demekten başka bi şey gelmiyor içimden.. böyle kavga etmeden lafınızı söyleyip çekilin.. tavrınızı bilsin.. böyle böyle yola gelir inşallah..
Yanınıza gelip özür falan da mı dilemedi?

Yazıklar olsun demekten başka bi şey gelmiyor içimden.. böyle kavga etmeden lafınızı söyleyip çekilin.. tavrınızı bilsin.. böyle böyle yola gelir inşallah..
Yanınıza gelip özür falan da mı dilemedi?
Gel yatagina yat dedi hayir git basimdan dedim tamam deyip gitti.. ozur falan dilemedi okuz.
Kendimi aptal gibi hissediyorum

Gel yatagina yat dedi hayir git basimdan dedim tamam deyip gitti.. ozur falan dilemedi okuz.
Kendimi aptal gibi hissediyorum
Hakkınızda 2 türlü yol düşünüyorum.. çocuk doğup büyüycek eşiniz baba olduğunu anlayacak ve düzelme yoluna girecek..
Veya öküz gelmiş öküz gider gibi aynen böyle devam edecek.. Rabbim hayırlısını versin inşallah.. lütfen sinirlenmeyin.. gebelikte sinir hiiiççç iyi değil.. laylaylom kafasında olun.. bebeğimden kıymetli bi şey yok kim naparsa yapsın deyin.. yoksa hem gebeliğiniz hem de sonrası kötü geçer..

Bi de doğumda bu kadın gelirse yanınıza Allah sabırlar versin şimdiden.. sütünüze sebep olmaz inşallah.. çünkü lohusayken insan başka bi alemde yaşıyo sanki en hassas döneminiz oluyor.. bol bol dua edin Allah a sığının Rabbim hale yola koyar.. ama hiç teteddüt edip sıkılmadan tam bi tevekkülle sana bıraktım Allahım diyceksiniz.. hayatta olmaz dedikleriniz bile oluyor..

Hakkınızda 2 türlü yol düşünüyorum.. çocuk doğup büyüycek eşiniz baba olduğunu anlayacak ve düzelme yoluna girecek..
Veya öküz gelmiş öküz gider gibi aynen böyle devam edecek.. Rabbim hayırlısını versin inşallah.. lütfen sinirlenmeyin.. gebelikte sinir hiiiççç iyi değil.. laylaylom kafasında olun.. bebeğimden kıymetli bi şey yok kim naparsa yapsın deyin.. yoksa hem gebeliğiniz hem de sonrası kötü geçer..

Bi de doğumda bu kadın gelirse yanınıza Allah sabırlar versin şimdiden.. sütünüze sebep olmaz inşallah.. çünkü lohusayken insan başka bi alemde yaşıyo sanki en hassas döneminiz oluyor.. bol bol dua edin Allah a sığının Rabbim hale yola koyar.. ama hiç teteddüt edip sıkılmadan tam bi tevekkülle sana bıraktım Allahım diyceksiniz.. hayatta olmaz dedikleriniz bile oluyor..
Tamam canim Allahim razi olsun dediklerini yapacam

esin ne ayip etmis kv ve ekibi ne zamandir kaliyor yegeninin bi kahvaltiya gelecek uc bes zeytini bi kibrit kutusu peyniri mi cok gormus.buyursun memnun oluruz diyecegine..hic takma sizde kendi misafirlerinizi agirlayin..empati yoksunu koca..

Allah yardimcin olsun canim bu kv ler bizden ne ister anlamadim gicik seyle onceki konularini okumadim catlamamak icin kendimi zor tuttum ne bicim esin var sanki karnindaki onun cocugu degil birde petek temizletcek ayyy varya sinirden ksfasini kirmak istedim taviz verme canim sakin hee valla ayni benim kv her seye burunlarini sokuyorlar sinir oldum yemin ederim biri yazmis turk kadinlarindan nefret ediyoruz sanki turk kadinlari size bayiliyor tirnagimiz olsaniz sukredersiniz ineginizi sagin o zaman gidip

Annem şöyle der bazı kadınlar KOCACIdır bazı kadınlar EVLATÇI bu julie kocacıgillerden sanırım..

onda bu zihniyet varken daha çokk farklı kvlerle farklı peynir çeşitleri dener...

Kv (bayramda gorusemedigi kardesinin evine gitti kalmaya) bir gun kalip geri donecek...
Benim aptal esim kalorifer peteklerinin uzeri lekeliymis bana onu gosteriyor annemlergitsinde senle iyi bi temizlik yapalim diyor.. !!!
Tamam dedim sustum sakin olmaya calisiyorum sabirr sabirr....

Agridan uyuyamadim az once annem aradi uyuyordu esim telefon sesine uyanip annem oldugunu anlayincaa offfff diye bagirdi ben aldirmadim annemle konusmaya devam ettim..
Annem agrilarimi sordu cok agrim var dedim ( gercektende iki gundur siddetli kasik agrilari cekiyorum)
Yigenim antalyadan gelmis kizim ben calisiyorum cocuk evde yalniz sabah senin yanina gelsinde birlikte kahvalti yapin dedi bende basim ustune anne yarin gonder zaten kv ler yok bana arkadas olur dedim kapattik telefonu.

Esim butun konusmayi dinlemis hayirdir yarin yigenin mi gelecek ??? Dedi evet dedim (14 yasinda )
Ben bu evi uzaga tasiyacam haberin olsun dedi ..

Ben 20 gundur annenler evimde kaliyor bikere agzimi acmadim sen bana bunu diyosun oyle mi deyip yastigimi alip salona gectim. Yuzune bakmati da dusunmuyorum..
Aptal kafam ben boyle bi adamdan nasil cocuk yapiyorum ki:kızgın::kızgın::kızgın:

Ah arkadasim bak gor gozune girmeye calistigin kocani, maalesef insanin hamurunda ne varsa o , degismiyor. Ben senin kadar hamileyken cidden evde hicbisey yapmadim. Ev supurmedim yemek yapmadim sadece yattim ki dusuk tehlikem bile yoktu. Bulantim cok fazlaydo sadece.Birkeresinde teyze kizlari 2 gece bizde yatmak zorunda kaldi anneleri sehirdisinda diye. O zaman bile k.valideme cok kizmisti. Karim kafasini kaldiramiyor ne diye bizde kaliyorlar. Karim onlara yemek yapamaz diye, mecburi bir durum oldugundan ve kisa sureli oldugundan kabul etmistim ben (yemek isine gormedim esim halletmisti)ne diyeyim rabbim kocana merhamet versin insallah. Ama cidden zor, kendi annesi kaldimi sorun yok, senin annen aradimi offlamalar. Yigenin gelecek diye bagirmalar. Cok yazik.

hiçbir iş yapma düşük tehlikem var deyip odanda yat. salonda yatıyolarsa da toplama onlar rahata alışmış nasılsa topluyo diye.

Back
X