kv adayım beni istemiyor..

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
iyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..

hesap doğru ise, siz otuz, eş adayınız 41 yaşında.
bu yaşta insanlar olarak kendinizi ezdirmemeyi başarırsınız herhalde.
kendinize güveniniz varsa, takmayın kv falan.

ama ilk evliliğini bitmesinde kv sorunu varsa, o zaman bir düşünmek gerek.

Bu nasıl bi kafa yapısı ya! Hizmetçi mi arıyolarmış? Valla burnunda gelicek evlenirsen evlerde yakınmış. Bilemedim ya allah yardım etsin.
Bu arada sizde evlendiniz mi daha once?

İlk evliliği neden bitmiş?
Eğer sizi rahatsız edecek bi durum yoksa fazla takmayın ama önemli nokta evleneceğiniz kişinin tutumu?
Annesi hakkında ki konuşmaları nasıl?
Evlendikten sonra değişti falan deme sonra

tamam da siz 30 eşiniz 41 yaşında bu durumda kv den onay mı bekleyeceksiniz ki

hani 20 yaşında olsanız kv haklı derdim de siz de küçük değilsiniz

belki siz evlenip boşanmadı iseniz denk değil oğluma demiş olabilir yani kötülüğünden değil de uyumlu olamazsınız diye

niye istemediği de önemli

sen gençsin bir şeyler istersin oğlu daha yaşlı diye de olabilir

ama yeterince büyüksünüz kv yi hayatınıza etki ettirmeyin

iyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..

kayınvalideden uzakta ev tutun madem. 41 yaşındaki adama karışan anneye de pesler olsun artik ne diyim. kesin ilk eşi bu yuzden boşanmıstır.

kv adayı işim gucum yok diye,evde iş yemek falan yapıyorum diye beni böyle goruyo sanırım.işim olsaydı da başka bahane olurdu gerçi.erkek arkadaşımın ustune gitmiyorum.bu konuyu pek açmıyorum şu an.ona guvenim tam..ama kendime guvenemiyorum ilerisi için.çunku ben cok naif bi bayanım.çirkefleşemem biliyorum. bana tavır takınsalar sap gibi kalırım :( annesi ona çoooook duşkun.oğlum da oğlum. o o kadar değil ama kırıcı biri de değil işte.sanırım ben yandım :)

Bi de şu açıdan bakın belki annesi oğluna güvenmiyordur.hizmetçi arıyordum zaten in altında bu olabilir mi? Bir de neden eblilik kız heziyor diye bitsin ki değil mi

Neden boşandığına takıldım ben..
Yaşınız 26 gözüküyor profilinizde?

Bu nasıl bi kafa yapısı ya! Hizmetçi mi arıyolarmış? Valla burnunda gelicek evlenirsen evlerde yakınmış. Bilemedim ya allah yardım etsin.
Bu arada sizde evlendiniz mi daha once?
annesi işsizim ev hanımı olcam diye hizmetçi arıyordu benim oğlum zaten die dalga geçiyor beni aşağılıyor :( ben hiç evlenmedim.

hesap doğru ise, siz otuz, eş adayınız 41 yaşında.
bu yaşta insanlar olarak kendinizi ezdirmemeyi başarırsınız herhalde.
kendinize güveniniz varsa, takmayın kv falan.

ama ilk evliliğini bitmesinde kv sorunu varsa, o zaman bir düşünmek gerek.
düşüncelerime tercüman oldun gohacım

Back
X