kv adayım beni istemiyor..

Nikah basmak nedir yav?
Mustakbel esiniz 41 yasinda koca adam,ailesine bildirir kararini kendi alir...
Ayrica ayrilik sebebi eger ki buysa o zaman siz her disari cikisinizda akliniza bu gelir,eve kapaniverirsiniz valla :)
O zaman da hep evde oturuyor derler...

iyi akşamlar kızlar..umarım hepiniz iyisinizdir :) aranızda yeniyim,ve sizlere bayıldım.. kısa yazmaya çalışcam.yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var.o henuz boşanmış sayılırdı tanıştıgımız zamanlarda.aramızda 11yaş fark var.0 41 yaşında.evli oldugu dönemlerde de çocukları olmamış.iyi de bi mesleği var.ben uniyi bırakmak zorunda kaldım.kısacası ev hanımı sayılırım.aramızdaki ilişkinin ciddiye binmesi tam 3 yılımızı aldı.inanın çok emek harcadım.ailesiyle geçen kış tanıştım.bikaç gun beraber geçirdik.bana hiç, ailemi ya da bana dair hiçbirşey sormadılar.sonra anladım ki annesi beni istemiyor.onu vaz geçirmek için demediğini bırakmamış.ama erkek arkadaşım beni seviyor çok şukur.ikna olmazlarsa da nikahı basarım diyor.aslında kadın beni hizmetçi gibi gördu bence,işim gucum yok die.çunku oğlum da kendisine bi hizmetçi arıyordu zaten demiş....bide yaş farkından dolayı beni ciddiye almıyolar sanırım.peki biz evlendik diyelim,ya annesi evliliğimizi burnumuzdan getirirse?evleri birbirine çok yakın ve ben korkuyorum ilerisinden..
o seni istemiyosa sende onu isteme eve alma. bu kadar basit

Aklin varsa kac konu sahibi!!!! Gencecik yasini ziyan etme. Adamin iyi bir isi var vs ve bosanmis. Annesinin kendine hizmetci ariyor lafi bence su saatten sonra istedigi gibi yonetebilecegi yonlendirebilecegi birini ariyora cikiyor. Yapma kendine bunu lutfen

O seni istemiyorsa sende onu isteme . hizmetci nedir ya .. Diger kadın isteklerini yapmamış KV nin . o da kendisine isteklerini yaptıracak birini arıyor .

O seni istemiyorsa sende onu istemee. Ve o sana soğuk davranıyorsa araya baya bir mesafe koyki öyle her aklına geleni söyleyemainn

Back
X