Kv adayinin belden asagi cumleleri...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Merhaba arkadaslar,
Dun sozlumun ailesine ziyaretine gittik annemlerle. Annesi bir muhabbetin arasinda -perdelerden bahsediyorduk- aynen sunu soyledi;
''Ben cilveli kariyimdir perdeleri oyle her gun acik birakamam biz kocamla opusuruz de, sevisiriz de'':KK57:
Aynen bu cumleyi aktardim kizlar size. Ne bir eksik ne bir fazla...
Normal mi kizlar ya?
Annem ve bana cok garip geldi. Bir insan dunurlerinin yaninda soyler mi o seyleri utanmadan? Acaba biz mi cok abartiyoruz bilemedim ya.. Size de danismak istedim kizlar...o_O
Tesekkur ederim simdiden...

Perdelerin açıklığı ile cilveli olmanın ve cinsel hayatın ilgisi nedir? Komşulara göstererek sevişip fantezi mi yapıyoruz istemiş?
Özel hayatını size anlatması da ayrı bir garip tabi.

Demek biz de bir gariplik yokmus kizlar. Bir de oyle rahat soyluyor ki...
Gun icinde de kocacim diye gezdi butun gun. Oyle garip huylari var ki kizlar.
İlk kez gittigimiz yerde dumura ugradik resmen bu davranislarindan dolayi...
Aklim karmakarisik.....:KK42:

Samimi görmüş sizi sanırım ama samimi de görse bu kadar olunmamalı bence. Olmamış :KK12:

Kendi ozelini bile ortaya dokup saçıyor kv niz. Kendi ozelini saklayamayan birine hiç bir sey anlatmayin..bu da size anlatmamaniz için bir ders olmuş.. Olacak sey değil çünkü yatak odasını oturup ulu orta anlatmak.....

Merhaba arkadaslar,
Dun sozlumun ailesine ziyaretine gittik annemlerle. Annesi bir muhabbetin arasinda -perdelerden bahsediyorduk- aynen sunu soyledi;
''Ben cilveli kariyimdir perdeleri oyle her gun acik birakamam biz kocamla opusuruz de, sevisiriz de'':KK57:
Aynen bu cumleyi aktardim kizlar size. Ne bir eksik ne bir fazla...
Normal mi kizlar ya?
Annem ve bana cok garip geldi. Bir insan dunurlerinin yaninda soyler mi o seyleri utanmadan? Acaba biz mi cok abartiyoruz bilemedim ya.. Size de danismak istedim kizlar...o_O
Tesekkur ederim simdiden...
Kaynana adayın kırıkmış.Allah yardım etsin sana da geçmiş olsun:D

Mahremiyet kavramı yok belli, eşinizle olan mahremiyetinize bodozlama dalacağına da hiç şüphem yok.
Mesafenizi koruyun ve bu şakalarına gülüp ortak olmayın.

Özel sınırlarınızı aşmasına da izin vermeyin, siz koklaşırken çat diye içeri girip aldırış etmeyecek tipte biri gibi.
En nefret ettiğim insan tipi, cıvık cıvık, laubali.

Back
X