• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv bana seni görmek istemiyorum dedi eşimin tavrı ..

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
3 buçuk aylık evliyim.
kv bana seni görmek istemiyorum buraya gelme dedi telefonda. Bu sözüne karşılık sadece bu sözlerini unutmamasını söyledim.
Gitmiyorum konuşmuyoruz. (ben haklıyım başka ağır şeylerde söyledi tabi)
eşim olacak adam bana benim bi tane annem var ona saygısızlık yapamazsın onunla konuşacaksın yoksa senin annen bu eve gelemez kardeşlerin gelemez dedi. bu sözleri çok ağrıma gitti ve ondan buz gibi soğudum.
o an anlık soğudum ve sadece kendime üzülüyorum
benim ne yapmam lazım
annesi bana telefonda ağır kelimeler söylesin beyfendi benim bir tane annem var sen ona saygısızlık yapamazsın gidiceksin konuşacaksın sen daha 3 aylık gelinsin desin
lütfen ağır kötü yorum yapmayın zira kaldıracak halde değilim moralim çok bozuk sizden sadece destek bekliyorum

3 buçuk aylık evliyim.
kv bana seni görmek istemiyorum buraya gelme dedi telefonda. Bu sözüne karşılık sadece bu sözlerini unutmamasını söyledim.
eşim olacak adam bana benim bi tane annem var ona saygısızlık yapamazsın onunla konuşacaksın yoksa senin annen bu eve gelemez kardeşlerin gelemez dedi. bu sözleri çok ağrıma gitti ve ondan buz gibi soğudum.
benim ne yapmam lazım
annesi bana telefonda ağır kelimeler söylesin beyfendi benim bir tane annem var sen ona saygısızlık yapamazsın gidiceksin konuşacaksın sen daha 3 aylık gelinsin desin
lütfen ağır kötü yorum yapmayın zira kaldıracak halde değilim moralim çok bozuk sizden sadece destek bekliyorum

Doğru birtane ANNESİ var.
FAKAT BU KARISINI YERMESİ ezdirmesi anlamına gelmiyor.
Annenin tercihi bu yönde kendine gel demelisin.
Peki bunu neden size dedi ?

Annesi bunu soylerken esijiz yaninizda miydi duydu mu yani?
Ben annenle konusuyordum beni gormek istemeyen kendisi diye soyleyin.
söyledim
ee ne yapsın koskoca kadın senden özür mü dilesin sen gidiceksin benim bitane annem var diyor kime ne kadar değer verdiği belli oldu

Doğru birtane ANNESİ var.
FAKAT BU KARISINI YERMESİ ezdirmesi anlamına gelmiyor.
Annenin tercihi bu yönde kendine gel demelisin.
Peki bunu neden size dedi ?
annesinden geliyordu
bence annesi doldurdu
yoksa biz böyle konular hiç konuşmazdık

3 buçuk aylık evliyim.
benim ne yapmam lazım
Eğer sen haklıysan ve eşin senın haklılığını görmuyorsa yazık.
Bazı erkekler böyle analarına laf söz kondurmuyorlar.
Ayrıca kayınvalıden sana gelme demiş eşin neden sana böyle şeyler soyluyor anlamadım .s
Annesıyle konusmasını söyle , aranızdakı problemlerı görmuyorsa anlatt ama annesını yermeden .

3 buçuk aylık evliyim.
benim ne yapmam lazım
konu nasıl buraya geldi
telefonda ne konusuyordunuz annesi seni görmek istemıyorum dedi ve öncesinde de neler yasandı

Eğer sen haklıysan ve eşin senın haklılığını görmuyorsa yazık.
Bazı erkekler böyle analarına laf söz kondurmuyorlar.
Ayrıca kayınvalıden sana gelme demiş eşin neden sana böyle şeyler soyluyor anlamadım .s
Annesıyle konusmasını söyle , aranızdakı problemlerı görmuyorsa anlatt ama annesını yermeden .
annesinden geliyordu
annesi bana saygı göstermiyor vs vs doldurmuş belli
ama annesine söylediği o kadar ağır şeye rağmen dediğim şey bu sözlerinizi lütfen unutmayın oldu
vay efendim ben nasıl öyle dermişim

Hayır demek istediğim kv niz neden böyle birşey dedi ?
konuyu anlatırdım ama ifşa olacağım şeyler var o yüzden ben şuan eşim konusunda ne yapmam gerektiğini merak ediyorum
ben yüzde yüz haklıyım ama onu bilin

konuyu anlatırdım ama ifşa olacağım şeyler var o yüzden ben şuan eşim konusunda ne yapmam gerektiğini merak ediyorum
kv niz haklı ise bir sey diyemiyeceğim eger haksız ve kocanızın tavrı böyle ise hepsi böyle diyorum sadece seninki çok acık konuşmuş çoğu dolaylı yoldan aynı şeyi yapıyor evlenmeden önce analarına acımayan merhamet abidesi kesiliyor

Baskalarinin 3er 5er mi annesi varmis. Bu erkeklerin akli nasil calisiyor ya?
bu laflar kesinlikle onun değil yok sen daha 3 aylık bir gelinsin benim bi tane annem var falan
asla değil annesi sdöylüyor o da bana söylüyor
ama ben soğudum kocamdan gerçekten soğudum düşünüğüm tek şey ben bu adam için neler yaptım bir de gördüğüm tavra bak

Anladım,üstü kapalı yardımcı olamayız ne yapmanız gerektiği konusunda ama.
Sadece eşinize annen beni görmek ve sesimi duymak istemiyor.
Biz seninle daha 3 aylık evliyiz.
Ama sen anne ve eş arasında denge kuramıyorsun diyebilirsiniz.
İllaki gideceksin diye şart koşarsa gittiğiniz zaman birşey olmamış gibi sakin kalın eşinizde haksızlığı görsün.

Back
X