Kv beni esime sikayet ediyor tavsiye lütfen

deremi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
50
26
3
37
Kv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?

Kv şikayet konu başlığı nedir peki

Kv de evlendigimiz ilk seneden beri eşimi arayıp beni şikayet ediyor ağlayarak. Biz uzaktayız yil da iki kez yüz yüze görüşüyoruz. Onda 1 hafta kalıyoruz. Her sene ufak bir mesele bulup büyütüyor eşimi haftalarca arıyip byalıyor. 3 5 aramadan sonra eşim dayanamayıp bana anlatıyor. Başlarda cahil yaşlı dedim ama cok bunaldim. Içimdeki sevgi öldü kvye karşı. Gidince de diken üstündeyim. Yüzüme de söylemiyor. Samimiyetimi kaybettim hic vakit geçirmekten hoşlanmıyorum arkamdan konuştuklarını bildiğim icin. Yüzleştim en son boyle boyle şikayet ediyorsun diye ama Bana telefonda ağladı bu sefer. Iletişim de kuramıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Bence sorun eşinizde annesine karşı sizi savunamıyor

Bence sorun eşinizde annesine karşı sizi savunamıyor
Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.

Yok kavga ediyor annesiyle benim icin ve ozaman olay daha da büyüyor oğlundan destek alamayınca. Oğluna kusuyor trip atıyor ama arayıp aglamaya devam ediyor. Eşim de ne yapacağını şaşırıyor.
Aramayın,ararsa açmayın. Gidip gelmeyin. Sevgimi öldürdü demişsiniz,sevmek zorunda değilsiniz.
Saygı diyeceğim,onu da yitirmiş.Bırakın kendi haline.Onarılacak bir şey yok.

Eşiniz ne diyor? Sorun yaratıyor mu bu durum aranızda?
Yok annesinin huyunu biliyor. Ben kafaya takıyorum dediklerini ve her sene mecbur yüz yüze bakıyoruz. Her sene giderken ona ben huzursuz oluyorum ve gitmek istemiyorum. Şimdi çocuk da olacak mecbur torun bahanesiyle daha cok görüşeceğiz.

Annesi eşimin kafasini bu şekilde ütülese ayni şeyleri konusacaksan arama derdi. 😁 Oturup telefonda aglamak mi dinleyip duruyor eşiniz de yani hiç işi yok herhalde.

Eşim babasini arardi mesela arada bir ve her aradiginda "hic aramiyorsun" diye soylenmeye başladi babasi bir ara, eşim de ayni laftan biktigi için bayramda bile aramamişti en sonunda.
Anne baba ama yani boş muhabbet dinlemesin eşiniz de yani

Aramayın,ararsa açmayın. Gidip gelmeyin. Sevgimi öldürdü demişsiniz,sevmek zorunda değilsiniz.
Saygı diyeceğim,onu da yitirmiş.Bırakın kendi haline.Onarılacak bir şey yok.
Ben de bunu yapmak istiyorum ama eşimin annesi. Eşim yanliz gitsin diyorsun ziyaretine ama çocuk olunca nasil olacak?

Annesi eşimin kafasini bu şekilde ütülese ayni şeyleri konusacaksan arama derdi. 😁 Oturup telefonda aglamak mi dinleyip duruyor eşiniz de yani hiç işi yok herhalde.

Eşim babasini arardi mesela arada bir ve her aradiginda "hic aramiyorsun" diye soylenmeye başladi babasi bir ara, eşim de ayni laftan biktigi için bayramda bile aramamişti en sonunda.
Anne baba ama yani boş muhabbet dinlemesin eşiniz de yani
cok dogru. Yalniz kadın diye bahane ediyor.

Ben de bunu yapmak istiyorum ama eşimin annesi. Eşim yanliz gitsin diyorsun ziyaretine ama çocuk olunca nasil olacak?
Bebek size muhtaç,babaanneye değil.
Ha ben olsaydım eşimle gönderirdim.Sevsin torununu.
Evime mi geldi hoş geldin beş gittin tamam. Dert değil.Şimdi o sınırı çizmezseniz sonra zor.

Madem eşiniz de sizden yana hiç kafanıza takıp üzülmeyin. Klasik kaynana işte

Madem eşiniz de sizden yana hiç kafanıza takıp üzülmeyin. Klasik kaynana işte
ah iste yapım degil. Giderken stres oluyorum artik ve yüzüme fln yansıyor. Herşeyi batıyor artik. Halbuki severdim eskiden kadını. Yüzüme karşı hep iyi de

Kimi insan aglamadan konusamaz: misal ben.

Ben neredeyse 10 senelik evliyim yasim da 40a yakin. Yaninsize gore bir abla gibiyim. Benim de ilk zamanlar kvye cok gicik oldugum zamanlar oldu. Tavsiyem: konusmak. “Senin bu sekilde sorunlari x ile konusman bence bize zarar veriyor. Bir sey varsa bana rahatca soyleyebilirsin x’i araya koymaya gerek yok.” deyin. Boylece hem size soyleyebilme ihtimali duser hem de siz esinize askim ben onunla konustum, sana soylemesine gerek yok, bana herseyi rahat a soyleyebilir dersiniz. Win/win ;)

Konuyu ben yazmışım gibi. Benim de kv aynı şekilde. Gerekmedikçe konuşmuyorum, bayramda eşim tek gidecek ben gitmeyeceğim

Back
X