KV beni galiba muhatap almıyor...

Mira_88

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.384
1.243
333
36
Merhaba hanımlar,
Ufak bir mesele aslında yazıp yazmamak arasında gidip geldim ama farklı bir bakış açısına ihtiyacim var.

Bundan önceki 2 konuma göz atarsanız sevinirim bu arada(ön bilgi için).

Biz tatilden ekim sonu döndük.
Ilerleyen zamanlarda ben cuma msjları attim çünkü kv bunu çok önemser, aradım ve genelde ulaşamadım oda 1 geri dönme disinda hic aramadi.
Hatta beni aramissiniz diye eşimi aradi beni geri arayacagina.

Normalde de arayinca aman kizim aramissin gormedim duymadim bi arim dedim napiyorsunuz bebeler iyi mi der.

Torunlarınin video ve fotolarını arada attim, kandilde aradim ulasamadim.

Haftada 1x aksamlari eşimle sakince oturunca görüntülü arayinca görüsmemiz oluyordu.ama benimle muhatap degil:)

Kp riskli bir ameliyat gecirdigi icin sirf kendisine sevgimden gönülden aradım adam torunlarini gorsün diye...cünkü arada, normal standartlarda sayilacak derecede kv arayinca kadina ulasamiyorum.

Yoksa cok can attigimdan degil, maksat aradayi saygi kalsin.

Dün eşime anlattim"cuma öğlene dogru anneni aradim ama ulasamadim. Sonrasinda whatsapp iletisine foto atmis. Aradimi görmüş olmali, galiba bana küstü"dedim.
Aksam görüntülü arayinca esim sakayla karisik bunu dile getirdi ve hic geri dönmüyorsun filan dedi.
kv sadece güldü ya ben aramayi sonradan gördümde diyebildi eveledi geveledi,o an biseyde sanirim uyduramadi.
Whatsappi iyi kullanan biri, aramayi görüyor ama geri aramak yerine iletisinde bisey paylasiyor.
Pazartesiden beri torunlarinin ikisinin hasta oldugunu acillerde sürekli oldugumuzu biliyor, kp eline telefonu aldi sohbet esnasinda bunlari anlattim. Adam nası uzuldu kendine iyi bak cocuklarada iyi bak baska bisey istemem sizden gibisinden konustuk.

Kv ise orda dinliyo.cocuklar istifra ve ishalden yuruyemecek duruma geldiler, insan merak etmez mi? Gecmjs olsun kizim diye agiz ucuylada demezmi?
Diger cocuklar ve torunlarina ölüyor, bilmedigim bir kusurumda olmadi..

Son düzenleme:
Kv arar suç aramaz suç
Bir gelin için mesafeli kv makbuldür der kaçarım
Dönmüyorsa çokta şey yapmayın yani
Siz yanlis anladiniz, benim bildigim aramizda bisey olmadi. Her zamanki gibi saygimdan ariyorum ulasamiyorum konu bu. Yoksa canima minnet onun kiyaslamalari enerjimk zaten aliyo

Kp ve kv ile iletisimim ayni bu sekilde benim de kv halam olmasina ragmen kp-le aram daha iyidir sagolsun hep arar.cocuklarin hasta oldugunu duyunca dedeleri kurban olsun onlara falan der kvde de kenardan dinler bi alip da teli sormaz.
Tek farkimiz 3 sene once torunlarinin kuvozden cikmasini beklemeden beni ameliyatli halimle birakip kacarcasina evine gittiginden beri dogum gunu disinda aramiyorum ben.2-3ayda bir aklina gelirse kendisi arar.cunku onemli degiliz kendisi icin o da bana onemli degil haliyle

Merhaba hanımlar,
Ufak bir mesele aslında yazıp yazmamak arasında gidip geldim ama farklı bir bakış açısına ihtiyacim var.

Bundan önceki 2 konuma göz atarsanız sevinirim bu arada(ön bilgi için).

Biz tatilden ekim sonu döndük.
Ilerleyen zamanlarda ben cuma msjları attim, aradım ve genelde ulaşamadım oda 1 geri dönme disinda hic aramadi.
Hatta beni aramissiniz diye eşimi aradi beni geri arayacagina. Normalde de arayinca aman kizim aramissin gormedimmduymadim bi arim dedim napiyorsunuz bebeler iyi mi der.

Torunlarınin video ve fotolarını arada attim, kandilde aradim ulasamadim.

Haftada 1x aksamlari eşimle sakince oturunca görüntülü arayinca görüsmemiz oluyordu.ama benimle muhatap degil:)
Kp riskli bir ameliyat gecirdigi icin sirf kendisine sevgimden gönülden aradım adam torunlarini gorsün diye...cünkü arada, normal standartlarda sayilacak derecede kv arayinca kadina ulasamiyorum.

Yoksa cok can attigimdan degil, maksat aradayi saygi kalsin.

Dün eşime anlattim"cuma öğlene dogru anneni aradim ama ulasamadim. Sonrasinda whatsapp iletisine foto atmis. Aradimi görmüş olmali, galiba bana küstü"dedim.
Aksam görüntülü arayinca esim sakayla karisik bunu dile getirdi ve hic geri dönmüyorsun filan dedi.
kv sadece güldü ya ben aramayi sonradan gördümde diyebildi eveledi geveledi,o an biseyde sanirim uyduramadi.
Whatsappi iyi kullanan biri, aramayi görüyor ama geri aramak yerine iletisinde bisey paylasiyor.
Pazartesiden beri torunlarinin ikisinin hasta oldugunu acillerde sürekli oldugumuzu biliyor, kp eline telefonu aldi sohbet esnasinda bunlari anlattim. Adam nası uzuldu kendine iyi bak cocuklarada iyi bak baska bisey istemem sizden gibisinden konustuk. Kv ise orda dinliyo.cocuklar istifra ve ishalden yuruyemecek duruma geldiler, insan merak etmez mi? Gecmjs olsun kizim diye agiz ucuylada demezmi?
Neden sürekli
İletişimde olma derdindesiniz
Keşke benimki de bana bulaşmasa
Arar açmam
Birdaha arar açmam
Eşimden arar beni ister
Demek konuşmak istemiyor istese döner size

Sende kv yi kaale alma :KK53:
Zamaninda bende 3 aradiysam 2 acilmadi sonra aramamaua basladim niye aramiyosn dendi sonra alistilar zatn yakiniz gerek yoktu aramaya fln kurtuldum.
Torunlarini dusunuyodur eminim ki ama nasil olsa anlstiyosun diye belki araya girmek istememistir

Ne çok dert etmişsiniz şaşırdım. Aramazsa aramasın siz de ona göre değer verin ararsa açın. Açmıyorsa siz aramayın.

Bende konuşmak istemediğim insanlara -genelde herkese- aynı bahaneyi uyduruyorum. “Duymadım, unutmuşum” Belli ki kayınvalide de konuşmak istemiyor. Sebebinizde var, aramayın sizde. Nasılsa dıymuyorsun anne dersiniz. Çok şartsa haber almak, mesaj atın.

Cevaplarınız için tşk ederim...gecen bu sürede ben açıkcası olaya uyanmadım.
Cuma günü geri dönecegine durum paylasınca eşimle paylastım.
Kendisi cocuklarin kücük olduklarını (3&1) orada bile düzenleri bozuldugu icin burnumdan getirdiklerini bikiyor,eskisi gibi 3 günde bir zaten arayamazdım.
Belki oda hala o eski özel ilgiyi bekliyor.
Ama kendi bile bizden usanmıştı, nedense biz geri dönünce kadının sekeri filan sıcak basmaları normale döndü:)
Buraya konu acıp yazdıkca aslında bende mesafeli durmak istediğini anlamaya başladım.
Gündüzleri sohbetlere ve kurslara ara ara katiliyor,ama dedigim gibi normalde öyle bile olsa yoğunda olsa geri dönerdi

Hep kv den örnek veriyorum bu kez annemden ornek vereyim,Annem gelinler aradiginda acmazsa mutlaka birseye fena bozulmustur!
Dipnot:Her ne kadar annem olsada kv olarak fena sayilmaz...

Demek ki görüşmek istemiyor,aramayın,gitmeyin.Eşin sorar da cevapsız arama kayıtlarını gösterirsin.

Maalesef kv söyle bir huyu var:
Birşey onu rahatsiz ediyorsa dile getirmez, sadece surat asar ortam gerilir.
Eskiden sohbet esnasinda "gelinimle biye tartisayim yüz göz olup kendimi o duruma düsüreyim hic tenezzül etmem" demişti.
Ona göre elalem ne der çok önemli. Geliniyle kötüde olsa kimseye belli etmez.
Ama icine atar ve sorun kimde insan cözemez.
Eltime de ayni sekilde davraniyormus, kizim su hareketin zoruma gitti diyecegine günlerce surat asar ve bir kelime konusmazmis.
Evet ben orda hizmet edemedim, 2-3x banyo silmekten baska biraz yerleri süpürmüslüğüm var. Çünkü çocuklarimin pesinde kosmaktan ben kilo verdim, saglikli beslenemedim, susuz kaldim ve en sonunda hastahanelik oldum. Doktor bile beni görünce" hic kendine dikkat etmemissin" dedi...uykusuzlugumu saymiyorum bile.
O bunlarin hepsine sahit, sanirim beklentilerini karsilayamadim..

Eşinizle konuşurken annen sana bir sorundan bahsetti mi çocukların hasta olduğunu biliyor babam böyle böyle dediği halde o hal hatır bile sormadı geçmiş olsun bile demedi diyebilirsin
Gerçekten tam sinir olmalık

Dedim acaba bu kadın benim annem mi??? Ama benim annemin gelini yok. Düşün ki senin kv aramazsa amaaaan der geçersin anne olunca bu da yapılamıyor. Kaprisli tripli nazlı hep o aranacak ben 10 ararım o 1 arar falan....
Yani bunun sebebi yok. Biz aşamadık. Neden aramiyorsun özlemiyor musun beni ve torununu deyince senin kalbin kötü diyor bana :deli:

Dedim acaba bu kadın benim annem mi??? Ama benim annemin gelini yok. Düşün ki senin kv aramazsa amaaaan der geçersin anne olunca bu da yapılamıyor. Kaprisli tripli nazlı hep o aranacak ben 10 ararım o 1 arar falan....
Yani bunun sebebi yok. Biz aşamadık. Neden aramiyorsun özlemiyor musun beni ve torununu deyince senin kalbin kötü diyor bana :deli:

Demi yani anormal oldu artik. 4 gün önce torunlarinin ne kadar hasta oldugundan bahsetmistim...ne bileyim insan merak eder, benim arkadasimin cocugu hasta olsa bile kisaca naptiniz canim iyilestimi cocuk diye soruyorum.
Beni sevmeyebilir ama torunlarini seviyo da pek merak etmiyo

Back
X