- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa cok merakliyim demi ölüyorum sorma:) biz normalde iletisim halindeyiz, zaten yurtdisindayim. Haftada 1- 2 kere kisa arasiriz. Kadina ulasamiyorum baslarda fark etmedim ama aramami görüp iletisine foto atinca benim haberim yokken bana mı küstü dedim.ay inanmıyorum ya ne kadar meraklısınız kv aramaya. bırakın aramayın demek ki istemiyo rkadın. bişey olursa ulaşır kendi oğluna. bi de gidip eşinizi dolduruyorsunuz gerçekten hayretlik.
Ben miksersem sen nesin? Kp sikayet ettigimi nasil okudun ben hic anlamadim.Ağrımaz başına dert arıyorsun.
Kp riskli ameliyat geçirdi diyip üzülmen ama sonra kv deni ona ispikleyip kp'i üzmen ne alaka anlamış değilim.
Aaaa ne ilgili gelin diye alkış alacağını sanma. Hem kocana hem de kp'e şikayet edip duruyorsun kadını. Mikser gibisin.
Aman Allah aşkına bu mu dert. Aradım mesaj attım dönmedi benim yerime eşimi aradı. Kv aklınca seni yok sayıyor. Seni muhatap almıyor. Sende maşallah bunu anlamakla beraber hemen kendini belli etmişsin.Bırak bi arama sorma sende geri çek kendini. Gözüne gözüne sokma onun. O kurnazsa, sen de ondan kurnaz ol.Merhaba hanımlar,
Ufak bir mesele aslında yazıp yazmamak arasında gidip geldim ama farklı bir bakış açısına ihtiyacim var.
Bundan önceki 2 konuma göz atarsanız sevinirim bu arada(ön bilgi için).
Biz tatilden ekim sonu döndük.
Ilerleyen zamanlarda ben cuma msjları attim, aradım ve genelde ulaşamadım oda 1 geri dönme disinda hic aramadi.
Hatta beni aramissiniz diye eşimi aradi beni geri arayacagina. Normalde de arayinca aman kizim aramissin gormedimmduymadim bi arim dedim napiyorsunuz bebeler iyi mi der.
Torunlarınin video ve fotolarını arada attim, kandilde aradim ulasamadim.
Haftada 1x aksamlari eşimle sakince oturunca görüntülü arayinca görüsmemiz oluyordu.ama benimle muhatap degil:)
Kp riskli bir ameliyat gecirdigi icin sirf kendisine sevgimden gönülden aradım adam torunlarini gorsün diye...cünkü arada, normal standartlarda sayilacak derecede kv arayinca kadina ulasamiyorum.
Yoksa cok can attigimdan degil, maksat aradayi saygi kalsin.
Dün eşime anlattim"cuma öğlene dogru anneni aradim ama ulasamadim. Sonrasinda whatsapp iletisine foto atmis. Aradimi görmüş olmali, galiba bana küstü"dedim.
Aksam görüntülü arayinca esim sakayla karisik bunu dile getirdi ve hic geri dönmüyorsun filan dedi.
kv sadece güldü ya ben aramayi sonradan gördümde diyebildi eveledi geveledi,o an biseyde sanirim uyduramadi.
Whatsappi iyi kullanan biri, aramayi görüyor ama geri aramak yerine iletisinde bisey paylasiyor.
Pazartesiden beri torunlarinin ikisinin hasta oldugunu acillerde sürekli oldugumuzu biliyor, kp eline telefonu aldi sohbet esnasinda bunlari anlattim. Adam nası uzuldu kendine iyi bak cocuklarada iyi bak baska bisey istemem sizden gibisinden konustuk. Kv ise orda dinliyo.cocuklar istifra ve ishalden yuruyemecek duruma geldiler, insan merak etmez mi? Gecmjs olsun kizim diye agiz ucuylada demezmi?
Siz yanlis anladiniz, benim bildigim aramizda bisey olmadi. Her zamanki gibi saygimdan ariyorum ulasamiyorum konu bu. Yoksa canima minnet onun kiyaslamalari enerjimk zaten aliyo
Yoooo baktım demişsin işte. Adam üzüldü diye de yazmışsın.Ben miksersem sen nesin? Kp sikayet ettigimi nasil okudun ben hic anlamadim.
Kocamada sikayet etmedim. Eşim yogun calisiyo bide o bana sorar hic gorustunmu annemle napiorlarmis diye. Cünkü haftada 1-2x kısa arasiriz. Hatta kendisi oglumu istesem o işteyken ararim ben sizin icin ariyorum DERDI.
Baktim kadin hic hic aramiyor ve durum paylasiyor, bende suphelendim. Benim haberim yokta bana mi darildi diye.
Allah askina takdir alan gelin olmayayim ya hic tarzim degil bana ne
Yoooo baktım demişsin işte. Adam üzüldü diye de yazmışsın.
Bu arada ben neymişim? En azından kp ve kv deyle uğraşmıyorum![]()
Ya allah askina sizin sorununuz ne? Görüntülü konusuruyorduk, onlar önemseyen insanlar. Arka planda kendimi tutsam ayip olurdu. Kp ile konustum cocuklari sordu. Halimi görünce zaten belliydi bize ne oldugu. Cocuklarin hasta oldugunu anlattim. Birseyi sikayet etmedim, yada kayinvalideyi kayinpedere sikayet etmedim.... Her neyse ya bana ne