KV beni öldürecek sanirimmmm

sarioglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
21
2
3
Diğer
Oncelikle diğer konumu okuyup babam icin dua edenlerden allah razi olsun
Cok şükür babam iyi.
Ben tekrar kaldigim ülkeye döndüm
Tr giderken kedimi nisanlima verdim bakmasi için.. allah ondanda razi olsun cok iyi bakmis ogluma
Ama söyle bi durum varki kedim bütün koltuklari tirmalamis heryer paramparca ben napicam bilmiyorum kv trden dönüp görünce sanirim beni öldürecek
Ben nasil bi çözüm bulabilirim.. günler yaklastikca korkum çoğaliyor..

Eve verilen zarari karsilamalisiniz bence, ama onlar donmeden koltuklari degistirmek felan olmaz. Bence arayip soyleyin gelmelerini beklerseniz dahada kotu olabilir. Kendinizi onlar yerine koyun, evinize geliosunuz ve koltuklar tirmalanmis. Cok kotu bi durum:KK43:

Uff cok kötü bir durum. Benim koltuklarim böyle olsaydi valla ben de sizi parcalardim. Bence bir an once arayip soyleyin ve maddi hasari karsilayin cok feci...

Koltukları yenimiymis. Değilse yüzlerini değiştirelim benim kedim sebep oldu ben yaptiracagim dersin. Yeniysede alman gerekir. Mutlaka söyle. Gizli iş yapma. Anlarlarsa daha kötü olur

Valla bu durumda ya.acil koltuk alacaksin , yada ulkeyi terk edeceksin.:mad:

koltukların yüzünü değiştirmeyi teklif edin hatta ısrarcı olun. kibarlık yapıp hayır derse de dinlemeyin maliyeti karşılayın, sonra sorun çıkar.
ben eve gelip de eşyalarımı böyle bulsam kızardım.

koltukcu çağır bi baksın,belkı kolay yoldan bı tadılat seklı vardır..

ama kesınlıkle yaptır

kv gelmeden ara söyle bence böle böle oldu die sonrada koltukları kaplata bilirsin yada kv tutumuna göre de değiştire bilirsin ama gelmeden haberi olsun ki gelinceye kadar yumuşasın. geldikten sonra söylersen daha kötü olur.

Back
X