kv beni sinir hastası yapacak

Çok zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun. Hersey eşinde biter.. bir şeyleri hala anlamıyorsa zorla anlatacaksınız...

canım zaten öyle ben ona ait birşeyi kaldırdım diye kızıyor zaten yok sa tencere tava hikaye 2 sene kullandım eskiydi zaten çeyizimde en iyilerin almıştım tam 4 takım niye çıkarıp kullanmayayım temiz temiz her değişiklik yaptığım da gözleri büyüyo hakimiyeti gidiyo diyo yavaş yavaş konu bu zaten çok iyi yaptım oh canıma

aynen aynen! hakimiyet meselesi!

canım var ya hep aynı şeyler... lan iki kıçı kırık tencere noolcak şu kayınvalideleri anlayamıyorum yaa... ben senin yerinde olsam kendimkileri hiç kirletmem oh onunkiler kullanılsın eskisin...

seni çok iyi anlıyorum... bizimki de sürekli hakimiyet kurma derdinde... evime gelip kendi kafasına göre bir şeyler pişiriyor... şu felanca akraba gelecek size diyor... ben tabii ilk başlarda sinir oluyordum şimdi diyorum o gün işim var ama gelsin yine de ben sana anahtarı veririm anne sen ilgilenirsin benim dışarda işim var...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç evi bile gözüm görmüyor artık.... ne halt yerse yesin. misafir ağırlamak değil derdi onun.. kendi dediğini yaptırmak...

eltinle biraz yakınlaş kv ne karşı tutumunu davranışlarını gözlemle ve aynısını ufak ufak yapmaya başla belliki elti doğru yolda :))

aynen aynen! hakimiyet meselesi!

canım var ya hep aynı şeyler... lan iki kıçı kırık tencere noolcak şu kayınvalideleri anlayamıyorum yaa... ben senin yerinde olsam kendimkileri hiç kirletmem oh onunkiler kullanılsın eskisin...

seni çok iyi anlıyorum... bizimki de sürekli hakimiyet kurma derdinde... evime gelip kendi kafasına göre bir şeyler pişiriyor... şu felanca akraba gelecek size diyor... ben tabii ilk başlarda sinir oluyordum şimdi diyorum o gün işim var ama gelsin yine de ben sana anahtarı veririm anne sen ilgilenirsin benim dışarda işim var...

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç evi bile gözüm görmüyor artık.... ne halt yerse yesin. misafir ağırlamak değil derdi onun.. kendi dediğini yaptırmak...

öyle deme canım bende ilk evlendiğim zaman ev benimdi ama karışmıyodum baktım aldı başını gitti herşeye o karar veriyo lan ben sorumluluk altında olmak istesem gider beni büyütüp besleyen annemin babamın sorumluluğu altında dururum seninle ne işim var ee baktım olmuyo dedim bir çekil bakalım kenarı şöyle yüz vermeyede gelmiyo yani bizzat yaşadım

Back
X