Kv deme iyi niyetim kalmadı

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Merhaba bayanlar kısaca ozetliyorum kvdem ile aramızda çok iyiydi hiç art niyetim yoktu içimde torun sevgisi dedi bizde kalsın haftada bir dedi tamam dedim birlikte yattı tamam dedim hiç sinir koymayı yazık dedim oda annededim ama yetti
oğlum sunnet oldu enfeksiyon kapının yüzünden gene bir şey demedim ama artık sogudum arıyor torunu sormaya aradım diyor imalı şekilde hadi canım görüşürüz deyip kapatıyor
boş yere tartışmaya girmedim bile ama anlatamıyorum ses tonu ifadesi herseyi değişti
bazen bana nispet yapıyor gibi geliyor bak vega torunu bana çok sarılıyor beni çok özlemiş vs
tamam Özler tabi ama bunu gıcık etmek için söylüyor ve aramızda bi yarış baslatiyor sanki ve daha bissürü şey çok bozuluyoum bayanlar

Umursama seni sevmese ne kaybedersin ki

Benim Kv dem de torunu sormak için oğlunu arar kendisi ike muhatap olmamak en güzeli

Dert etme sen de koy mesafeni olsun bitsin

çocuk kaç yaşında.

ya düşüncesizlik de ediyor olabilir.
kötü niyetli de olabilir, yazdıklarınızdan çok çıkarım yapamadım.

ama ben oğlumun kimsenin evinde kalmasına izin vermiyorum, kimseyle yatmasına izin vermiyorum. ben de biraz fesat ve kıskanç olabilirim elbette :)

ne kadar yarısırsa yarıssın
o torunu senın oglun
o oglu senın kocan
bosversene bırak egosunu tatmın ettıgını sansın
o oyle dedıkce bas kahkahayı he anne he de :KK70: ona yeter
sen sinirlendıkce onun hosuna gıdıyor bu odulu ona verme derım

hep diyorum şu kayınvalideleri rakip olarak görmeyin aranız da var taa 20 küsür yaş.. Muhatap almayın görmeyin bile istediği kadar konuşsun.. Hatta de istersen ah anne ah nasıl olsa elin kızı gelip alacak bir gün.Şimdiden sevdin sevdin ileri de kaçar bizden zaten de. :D

Bence bastan yanlis yapmissiniz neden gonderiyosun izin veriyosunuz kalmasina sonra cocuklar anneyi babayi karistiriyor. siz iyi niyetli olabilirsiniz ama asla karsinizdaki insanlardan emin olamazsiniz heleki bu kayinvaldnz ise bizi el vorurler cocuklarimizi benmserler cok sacma demi ama boyle yapiyorlar sizinle yarisa girmis bu kadr iyi niyetli olmayin gondermeyinde kalmaya evi var odasi var ne gerek varki baska bir yere cocugun aklini karstirmasinlar ben olsam gondermem sinir olmayin bos yere iletisimi kesin uzaklasir.

Sanırım bende kızımın kayınvalidemde kalmasına izin vermezdim. Bilemedim şimdi büyük konuşmayayım

benim kaynana (kötü niyet değil düşüncesizlikten) diyor ki, ben torunumu sizin onu sevdiğinizden fazla seviyorum.
eşim de olabilir diyordu.

ben de bir gün dedim ki, size öyle geliyor. şimdi kv geç yaşta bir çocuk doğursaydı, benim oğlum kadar olsaydı, o zaman kendi çocuğunu mu çok sevecekti benimkini mi, elbette kendi doğurduğunu çok sevecekti. Şimdi kendi çocukları olmuş adam, e evde küçük bir bebecik var, elbette onu daha çok seviyor gibi geliyor insana dedim. Kv var eşim var ortamda, kv bir şeycik demedi, eşim de haklısın aslında dedi :)

çocuk kaç yaşında.

ya düşüncesizlik de ediyor olabilir.
kötü niyetli de olabilir, yazdıklarınızdan çok çıkarım yapamadım.

ama ben oğlumun kimsenin evinde kalmasına izin vermiyorum, kimseyle yatmasına izin vermiyorum. ben de biraz fesat ve kıskanç olabilirim elbette :)
Ilk torun larını hiç görmedi hep üzülüp ağladi bende Kıyamadim hamileyken hep umursamamasina ragmen

Bence bastan yanlis yapmissiniz neden gonderiyosun izin veriyosunuz kalmasina sonra cocuklar anneyi babayi karistiriyor. siz iyi niyetli olabilirsiniz ama asla karsinizdaki insanlardan emin olamazsiniz heleki bu kayinvaldnz ise bizi el vorurler cocuklarimizi benmserler cok sacma demi ama boyle yapiyorlar sizinle yarisa girmis bu kadr iyi niyetli olmayin gondermeyinde kalmaya evi var odasi var ne gerek varki baska bir yere cocugun aklini karstirmasinlar ben olsam gondermem sinir olmayin bos yere iletisimi kesin uzaklasir.
Haklısınız iki göz yaşına üzüldüm aslında ama benle yarışa girmesi garip dört gün oldu görmeyeli özledim deyip duruyor

Ilk torun larını hiç görmedi hep üzülüp ağladi bende Kıyamadim hamileyken hep umursamamasina ragmen

ya bilemiyorum işte, torunudur sever elbette. koskoca kadını üzmek de doğru değildir.
ama ben yapamıyorum ne yalan söyleyeyim. çocuk çok küçük değilse yine de gönderin siz, çocuk için değişiklik olur.

ben 7 yaşından önce göndermem kimseye gece yatısına diye düşünüyorum, sonradan fikir değiştirebilirim elbette.

ya bilemiyorum işte, torunudur sever elbette. koskoca kadını üzmek de doğru değildir.
ama ben yapamıyorum ne yalan söyleyeyim. çocuk çok küçük değilse yine de gönderin siz, çocuk için değişiklik olur.

ben 7 yaşından önce göndermem kimseye gece yatısına diye düşünüyorum, sonradan fikir değiştirebilirim elbette.
1 yaş dedi oğlum emmedigi için ben yokken idare edilebilen bir cocuk

1 yaş dedi oğlum emmedigi için ben yokken idare edilebilen bir cocuk

abooooo,
bir yaş çocuğu bırakılır mı ya, kıyamam.
arkadaşım benim anladığım sizi kandırmış kv. emzirmediğiniz için çocuğun size ihtiyacı olmadığı söylemiş, ama anne süt makinesi midir. emzirsin emzirmesin fark etmez, olabildiği sürece ilk yıllarında anne yanında olmalıdır.
gece yatıya kalması hele, 3-4 yaşında en erken bırakılır herhalde, ki ben bırakır mıyım gerçekten bilemiyorum, şimdiki görüşüm bırakmam yönünde.
benim kv baktı bir müddet oğluma, bizde kalarak, ben çalışmaya başladığım zaman. o derdi, emmesi bitsin, ben yanıma alıcam yanımda yatırıcam diye, sonra da eklerdi, siz rahat uyuyun işe gidiyorsunuz diyerek. belki de gerçekten çok iyi niyetli idi bilemiyorum. ama benim cevap bakışlarımdan okunurdu, bir şey dememe gerek kalmazdı. fettan bakış 1:KK11:

abooooo,
bir yaş çocuğu bırakılır mı ya, kıyamam.
arkadaşım benim anladığım sizi kandırmış kv. emzirmediğiniz için çocuğun size ihtiyacı olmadığı söylemiş, ama anne süt makinesi midir. emzirsin emzirmesin fark etmez, olabildiği sürece ilk yıllarında anne yanında olmalıdır.
gece yatıya kalması hele, 3-4 yaşında en erken bırakılır herhalde, ki ben bırakır mıyım gerçekten bilemiyorum, şimdiki görüşüm bırakmam yönünde.
benim kv baktı bir müddet oğluma, bizde kalarak, ben çalışmaya başladığım zaman. o derdi, emmesi bitsin, ben yanıma alıcam yanımda yatırıcam diye, sonra da eklerdi, siz rahat uyuyun işe gidiyorsunuz diyerek. belki de gerçekten çok iyi niyetli idi bilemiyorum. ama benim cevap bakışlarımdan okunurdu, bir şey dememe gerek kalmazdı. fettan bakış 1:KK11:
Aynen siz rahat uyuyun olayinda var siz dinlenir fln fln ben ne saf misim şimdilerde koyunca kötü gelin oldumm

Bence öyle düşünme sevsin niye sevmesini ki.yarışa girdiğinden değil sevgisini belli etmek için öyle yapıyordur.sonuçta torunu evladının evladı .bir düşünsene sen çocuğunun çocuğunu öyle sevip düşünmez misin?

Bence öyle düşünme sevsin niye sevmesini ki.yarışa girdiğinden değil sevgisini belli etmek için öyle yapıyordur.sonuçta torunu evladının evladı .bir düşünsene sen çocuğunun çocuğunu öyle sevip düşünmez misin?
Yarış olayı biraz garip sonuçta o benim evladım tabiki benimle bağı ayrı ama sanki annesi gibi davraniyor

Merhaba bayanlar kısaca ozetliyorum kvdem ile aramızda çok iyiydi hiç art niyetim yoktu içimde torun sevgisi dedi bizde kalsın haftada bir dedi tamam dedim birlikte yattı tamam dedim hiç sinir koymayı yazık dedim oda annededim ama yetti
oğlum sunnet oldu enfeksiyon kapının yüzünden gene bir şey demedim ama artık sogudum arıyor torunu sormaya aradım diyor imalı şekilde hadi canım görüşürüz deyip kapatıyor
boş yere tartışmaya girmedim bile ama anlatamıyorum ses tonu ifadesi herseyi değişti
bazen bana nispet yapıyor gibi geliyor bak vega torunu bana çok sarılıyor beni çok özlemiş vs
tamam Özler tabi ama bunu gıcık etmek için söylüyor ve aramızda bi yarış baslatiyor sanki ve daha bissürü şey çok bozuluyoum bayanlar
tipik kaynana :)
ama onuna yatmasına neden izin verdiniz ki ? sonra sapla samanı karıştırıyorlar.

O konuyu bende babamla yaşadım 2. Evliliği karısı ile sürekli biyerlere götürmeye seni hiç aramaz anasını aramaz demeleri resmen 2. Plana atılmış gibi bi ortam çıkarıyorlar yarışa giriyorlar bende oğluma ilgi gösterdim herzaman sarıldım ben gezdirdim daha çok üstüne düştüm şimdi benden ayrılmaz kimseyle gitmez hep yanımda ☺

Bebeğinizi kendi kokunuzdan ayirmayin. Hata etmissiniz.
Anne kokusunu elbette ayırt eder ancak bir baska ten kokusuna alistirmasaydiniz keske. Kv nasıl alismissa zamanla bebekte ona alisir.

Klasik kv. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun hep bi yarış icindeler. Iki göz yaşı tamamdir. O senin cocugun onun torunu boyle hissettirmeye basla.
Telefonlari acma bir sure ya da acarsan anne isim var de ondan önce sen kapat.